Hahhaha al iste cemos kalp kalbe karisiymis aynı şeyi demişizMavera değiştirde ne yaparsan yap
Aman bdv den biriyle aynı olmasın hep bakıyorum o Mavera bu Mavera mı diye
Canımın ici allah razı olsun, benim icinde dua et bitanemTamam sosyalim bitanem tahmin ettim yinede sorayim dedim derslerinde başarılar
❤❤❤Saol maverammmm
DüşünmelerdeyimmMavera değiştirde ne yaparsan yap
Aman bdv den biriyle aynı olmasın hep bakıyorum o Mavera bu Mavera mı diye
Bılıyorum kuzum da unuttumm gittiYemin ederim mavera sana demistim aylar önce şu nikin benim kabusum diye her yazdığım da o geliyor aklima
Bak bilen bilir Bdv benim mavera denen biri var.ne cektigimi
Evet değiştir lütfen
Baskasini etiketlediydin
Kız baktım.baskasi etiket duzelttim niye alıntı ettin❤❤❤
Düşünmelerdeyimm
Bılıyorum kuzum da unuttumm gitti
Baskasini etiketlediydin
Anam duzelttim ama olmamais
Ne çok Mavera varmışAnam duzelttim ama olmamais
Allahtan onu alıntı yapmadim cemos yanlış yazmışım bizim mavera yiNe çok Mavera varmış
Acil değişmesi lazım bigün yanlışla o Mavera buraya gelirse topik dağılırAllahtan onu alıntı yapmadim cemos yanlış yazmışım bizim mavera yi
Düşünmek istemiyorum bana neler yapar acabaAcil değişmesi lazım bigün yanlışla o Mavera buraya gelirse topik dağılır
Sende az değilsin sus artık süs çok çağırdık gelirDüşünmek istemiyorum bana neler yapar acaba
He tamam aman gelmesin sustumSende az değilsin sus artık süs çok çağırdık gelir
Banlanmak mi istiyorsun
Kız baktım.baskasi etiket duzelttim niye alıntı ettin
Tamam da güzel bisey bulamiyomAnam duzelttim ama olmamais
Evet başlıktan 3 kere vur falan okuyunca garip geliyorben bu topiğin başlığını okuyodum ama hep böyle geldiysen 3 kere vur gibi okuyodum hani tövbe estağfurullah ruh çağırma gibi. böyle bir topik olduğunu neden düşünemedim acabaiçine girip bakmam gerekiyomuş demek ki
herkese merhabalaar
hahahhahEvet başlıktan 3 kere vur falan okuyunca garip geliyor
Hoşgeldin merhaba
Yavrum rakam olmadan nick olmuyor mu
Öyle yapacaktım ama işte sade Blueberry olcaktı ama geçti artıkkYavrum rakam olmadan nick olmuyor mu
Olmamış ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?