• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bu topiğin başlığını okuyodum ama hep böyle geldiysen 3 kere vur gibi okuyodum hani tövbe estağfurullah ruh çağırma gibi. böyle bir topik olduğunu neden düşünemedim acaba😂 içine girip bakmam gerekiyomuş demek ki 😂

herkese merhabalaar 🥰
Hahhahaha ay ya ne güldüm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Birde kasetlerin içindeki o şeyler dağılır bozulurdu. Ortadaki yuvarlağa parmağı sokup döndüre döndüre düzeltirdik 🤣🤣🤣
Ayy kız sorma ya kalemle falan çevirirdik ama parmakla daha zevkliydi🤣🤣
Kuzuumm sabah sabah niye damardan giriyoruz 😋😂🤫🤭
Haha işin sırrı orada sabaha möhteşem bir enerji ile başlatıyor😁😁
Günaydın canım hayırlı cumalarr ❤❤❤❤❤❤❤

Ahahahah 😂😂😂😂 nicki degistirecem de bilemiyorum ne yapsam 😁😁😁

Rabbim kolayliğini versin parem hayirli cumalar canım 😊😊😍😍😍😍😘
Ayy değiştirince haber ver kız 🤣 valla bir gün parenin maverasını getirirsem buraya keser beni🤣 gerçi kendi de başka birini etiketlemiş hahah MssPARE MssPARE
Gördüm gördüm isim cıktı da o an yazamadım kurbisim🤭 seni yirim tribini yirim,dile bak dile :21::KK19::KK60:
Oyy bende seni yerim aşkom😍😍 atarım kıskanırım yirim 🤭🤭

Ayy değiştirince haber ver kız 🤣 valla bir gün parenin maverasını getirirsem buraya keser beni🤣 gerçi kendi de başka birini etiketlemiş hahah MssPARE MssPARE

Ay bak evet kalemlere çevirilirdi🤣🤣

Sapsik🤩😍🤗🍒🍒🍒😘

Back