- 18 Mart 2021
- 11.851
- 64.054
- 548
Maveradan iyidir olmuş olmuşOlmamış ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maveradan iyidir olmuş olmuşOlmamış ama
Hahhahaha ay ya ne güldümben bu topiğin başlığını okuyodum ama hep böyle geldiysen 3 kere vur gibi okuyodum hani tövbe estağfurullah ruh çağırma gibi. böyle bir topik olduğunu neden düşünemedim acaba içine girip bakmam gerekiyomuş demek ki
herkese merhabalaar
Olmadığının bnde farkınnayım parem de artık 3 ay da bu nickle idare etcez artıkOlmamış ama
Aynen öyle ben onun yüzünden 2 kez ban aldımMaveradan iyidir olmuş olmuş
Ee yaniMaveradan iyidir olmuş olmuş
Hahhahaha ay ya ne güldüm
Gel gel hoşgeldin gel
Eee ama niye blueberry olmadinEe yani
hoş buldum hem de ne hoş buldummmGel gel hoşgeldin gel
Onay verilmesini bekliyomEee ama niye blueberry olmadin
Aman bide onay mi oluyorOnay verilmesini bekliyom
O zaman hep gel sohbete muhabbete belleriz canımhoş buldum hem de ne hoş buldummm
gelirim gelmem miiiiii hafta sonları giremiyorum telden zor geliyo hafta içi sizlerleyim inşallahO zaman hep gel sohbete muhabbete belleriz canım
Ayy kız sorma ya kalemle falan çevirirdik ama parmakla daha zevkliydiBirde kasetlerin içindeki o şeyler dağılır bozulurdu. Ortadaki yuvarlağa parmağı sokup döndüre döndüre düzeltirdik
Haha işin sırrı orada sabaha möhteşem bir enerji ile başlatıyorKuzuumm sabah sabah niye damardan giriyoruz
Ayy değiştirince haber ver kız valla bir gün parenin maverasını getirirsem buraya keser beni gerçi kendi de başka birini etiketlemiş hahah MssPAREGünaydın canım hayırlı cumalarr ❤❤❤❤❤❤❤
Ahahahah nicki degistirecem de bilemiyorum ne yapsam
Rabbim kolayliğini versin parem hayirli cumalar canım
Oyy bende seni yerim aşkom atarım kıskanırım yirimGördüm gördüm isim cıktı da o an yazamadım kurbisim seni yirim tribini yirim,dile bak dile
Ay bak evet kalemlere çevirilirdiAyy kız sorma ya kalemle falan çevirirdik ama parmakla daha zevkliydi
Haha işin sırrı orada sabaha möhteşem bir enerji ile başlatıyor
Ayy değiştirince haber ver kız valla bir gün parenin maverasını getirirsem buraya keser beni gerçi kendi de başka birini etiketlemiş hahah MssPARE
Oyy bende seni yerim aşkom atarım kıskanırım yirim
Periş akşama ne yemek varAy bak evet kalemlere çevirilirdi
SapsikAyy kız sorma ya kalemle falan çevirirdik ama parmakla daha zevkliydi
Haha işin sırrı orada sabaha möhteşem bir enerji ile başlatıyor
Ayy değiştirince haber ver kız valla bir gün parenin maverasını getirirsem buraya keser beni gerçi kendi de başka birini etiketlemiş hahah MssPARE
Oyy bende seni yerim aşkom atarım kıskanırım yirim
Senin dersler nasıl gidiyor canımSapsik