• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın de kurabiyemmmm😍😍 hızlı hızlı okuyarak geldiimm saat 08:52 geboşum 🤗
Olsun Bende okuyamadım bazı sayfaları😁🙈
Oo baya fark varmış kız burada 17.00🤭
Akşam telaşı başladı 😁 sende şimdi yeni uyandın miss gibi bir kahvaltı yap 😋😋 benim gibi bergenle başlama herkese aynı etkiyi yapmayabilie🤣🤣

Olsun Bende okuyamadım bazı sayfaları😁🙈
Oo baya fark varmış kız burada 17.00🤭
Akşam telaşı başladı 😁 sende şimdi yeni uyandın miss gibi bir kahvaltı yap 😋😋 benim gibi bergenle başlama herkese aynı etkiyi yapmayabilie🤣🤣
Kurabiyem yani arabeski çok severim aslındaa repertuarım çok geniştir🤣🤣 Hiç yabancı gelmedi bana kulağa hoş gelen her şeyi dinlerim yani biraz daha bakıncam sonra da ben kahvaltıya bugün cuma bol bol dua edeceğim çiçeğimmm😍😍😍

Kurabiyem yani arabeski çok severim aslındaa repertuarım çok geniştir🤣🤣 Hiç yabancı gelmedi bana kulağa hoş gelen her şeyi dinlerim yani biraz daha bakıncam sonra da ben kahvaltıya bugün cuma bol bol dua edeceğim çiçeğimmm😍😍😍
Bende çok severim arabeski bazen sabah kahvaltı hazırlarken tuzluğu alırım elime konser veririm hahah🤣🤣🤣 ayy kimse görmese bunları dur saklayım😁

Rabbim kabul etsin canım benim 🥰 🥰

Bende çok severim arabeski bazen sabah kahvaltı hazırlarken tuzluğu alırım elime konser veririm hahah🤣🤣🤣 ayy kimse görmese bunları dur saklayım😁

Rabbim kabul etsin canım benim 🥰 🥰
Sakla kurabiyem kimse görmesin😍😍😍🤣🤣🤣 burcun neydi senin kuzummm🤗

Günaydın canım hayırlı cumalarr ❤❤❤❤❤❤❤

Ahahahah 😂😂😂😂 nicki degistirecem de bilemiyorum ne yapsam 😁😁😁

Rabbim kolayliğini versin parem hayirli cumalar canım 😊😊😍😍😍😍😘
Bende diyorum bu kim? 😂
Nicki değiştirmek hepimiz açısından iyi oldu zaar 😂

Ayy kız sorma ya kalemle falan çevirirdik ama parmakla daha zevkliydi🤣🤣

Haha işin sırrı orada sabaha möhteşem bir enerji ile başlatıyor😁😁

Ayy değiştirince haber ver kız 🤣 valla bir gün parenin maverasını getirirsem buraya keser beni🤣 gerçi kendi de başka birini etiketlemiş hahah MssPARE MssPARE

Oyy bende seni yerim aşkom😍😍 atarım kıskanırım yirim 🤭🤭
Degiştimmmm :skandal::skandal::KK54:

🦀 😁😁🤫🤫

Bildirim gelince bu kim dedim sondaki rakamlardan tanıdım😁
Hayırlı uğurlu olsun bacım çok şükür parenin merdanelerine uğramaktan kurtardın bizi🤣🤣

Etmez olur muyum her zaman canım 🥰 🥰
Yaa yengeçç bende bendee 🤗🤗o yüzden bı kadarr çok sevmem kurabiyemiii😍😍😍

Back