- 28 Haziran 2011
- 61.376
- 154.295
- 898
Inş güzel gidiyordur bitanemSenin dersler nasıl gidiyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inş güzel gidiyordur bitanemSenin dersler nasıl gidiyor canım
Günaydın de kurabiyemmmm hızlı hızlı okuyarak geldiimm saat 08:52 geboşumTiniminimavihanim tinnoşum günaydın mı diyim iyi geceler mi diyim kız saat kaç
Olsun Bende okuyamadım bazı sayfalarıGünaydın de kurabiyemmmm hızlı hızlı okuyarak geldiimm saat 08:52 geboşum
İnşallah inşallah canım Rabbim zihin açıklığı versin gönlünce olsun inşallahInş güzel gidiyordur bitanem
Kurabiyem yani arabeski çok severim aslındaa repertuarım çok geniştir Hiç yabancı gelmedi bana kulağa hoş gelen her şeyi dinlerim yani biraz daha bakıncam sonra da ben kahvaltıya bugün cuma bol bol dua edeceğim çiçeğimmmOlsun Bende okuyamadım bazı sayfaları
Oo baya fark varmış kız burada 17.00
Akşam telaşı başladı sende şimdi yeni uyandın miss gibi bir kahvaltı yap benim gibi bergenle başlama herkese aynı etkiyi yapmayabilie
Bende çok severim arabeski bazen sabah kahvaltı hazırlarken tuzluğu alırım elime konser veririm hahah ayy kimse görmese bunları dur saklayımKurabiyem yani arabeski çok severim aslındaa repertuarım çok geniştir Hiç yabancı gelmedi bana kulağa hoş gelen her şeyi dinlerim yani biraz daha bakıncam sonra da ben kahvaltıya bugün cuma bol bol dua edeceğim çiçeğimmm
Sakla kurabiyem kimse görmesin burcun neydi senin kuzummmBende çok severim arabeski bazen sabah kahvaltı hazırlarken tuzluğu alırım elime konser veririm hahah ayy kimse görmese bunları dur saklayım
Rabbim kabul etsin canım benim
Canım benim bende özledim inanki arada yoklayıp gidiyorum ben her zamanki gibiYaaa canım cocom seni yirim, özledim seni günaydın bal
Bende diyorum bu kim?Günaydın canım hayırlı cumalarr ❤❤❤❤❤❤❤
Ahahahah nicki degistirecem de bilemiyorum ne yapsam
Rabbim kolayliğini versin parem hayirli cumalar canım
DegiştimmmmAyy kız sorma ya kalemle falan çevirirdik ama parmakla daha zevkliydi
Haha işin sırrı orada sabaha möhteşem bir enerji ile başlatıyor
Ayy değiştirince haber ver kız valla bir gün parenin maverasını getirirsem buraya keser beni gerçi kendi de başka birini etiketlemiş hahah MssPARE
Oyy bende seni yerim aşkom atarım kıskanırım yirim
Aynen aynenBende diyorum bu kim?
Nicki değiştirmek hepimiz açısından iyi oldu zaar
Bende kuzum her yere yetişemiyorumCanım benim bende özledim inanki arada yoklayıp gidiyorum ben her zamanki gibi
Allah razı olsun canım kuzum,hamiş duası yapın banaİnşallah inşallah canım Rabbim zihin açıklığı versin gönlünce olsun inşallah
Yaaaa neguzelAynen aynen
Ahtapot değiliz zaarBende kuzum her yere yetişemiyorum
Mercimekli köfte
Sakla kurabiyem kimse görmesin burcun neydi senin kuzummm
Bildirim gelince bu kim dedim sondaki rakamlardan tanıdımDegiştimmmm
Etmez olur muyum her zaman canımAllah razı olsun canım kuzum,hamiş duası yapın bana
Afiyet bal şeker olsun tatlışMercimekli köfte
Teşekkür ederim canım benimAfiyet bal şeker olsun tatlış
Yaa yengeçç bende bendee o yüzden bı kadarr çok sevmem kurabiyemiii
Bildirim gelince bu kim dedim sondaki rakamlardan tanıdım
Hayırlı uğurlu olsun bacım çok şükür parenin merdanelerine uğramaktan kurtardın bizi
Etmez olur muyum her zaman canım