• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hahah çünkü periş bu tür şarkıları sevmiyor dinlemiyor 🤣🤣özellikle onu başa etiketledim arabeskçi yapcam😁😁

Oyy ısırsam geçer mi bakim😁😍😋😋halan geldi mi 👀👀

Dimi insan bi tırsıyor hahah🤣🤣 zaten yanlış bozayı etiketlemişim🤭

Ben hepinizi arabeskçi yapmaya niyetlendim haha yakında beni gözardı ediyormuşunuz,,😁 😁 😁

Bak ne güzel anılarını canlandırdjk Ohh miss, 🤣🤣🤣
Ben her telden dinlerim yavru ceylan etiket edin dinler jiletlerim kendimi hahahaha:KK70::KK70::KK70:

halam öldü :KK43:

ahahah gördüm :KK70: arabesk güzeldir gençken çok takılırdım
hep platonik yaşardım zavallı ben :KK70:
hele bu şarkıyı dinleyip dinleyip psikolojimi bozardım hey gidi hey :KK70:

Ölmemiştir ilaçlardan sersemlemiştir gelir gelir🤗
Hahha açtım dinliyorum şimdi 🤣 heyt be eski günler bi başkaydı ya bu şarkıyı da çok dinlerdim 🤣 kim bilir kimin için ağladık 🤪🤪
Ay valla aynen öyle 🤣 birde kocaman teyipler vardı. Hatırlarsın belki. Güzeldi ama o günler çok yaa dönmek isterdim o günlere 😍😍
Ayy bilmez olur muyum bizde yoktu ama ablamda vardı🤭 ya bide kasetleri doldururduj tam sevdiğimiz şarkı çıkardı ya dj içine ederdi ya kısa kesip reklama geçerlerdi 🥺 Zalımlar
Ama çok güzel yıllardı be 😪😪
Ben her telden dinlerim yavru ceylan etiket edin dinler jiletlerim kendimi hahahaha:KK70::KK70::KK70:
Hahah dur kız biz arabeskle oyun havasını karıştırıp göbecikler atarız diyorduk 🤣🤣

Hahha açtım dinliyorum şimdi 🤣 heyt be eski günler bi başkaydı ya bu şarkıyı da çok dinlerdim 🤣 kim bilir kimin için ağladık 🤪🤪

Ayy bilmez olur muyum bizde yoktu ama ablamda vardı🤭 ya bide kasetleri doldururduj tam sevdiğimiz şarkı çıkardı ya dj içine ederdi ya kısa kesip reklama geçerlerdi 🥺 Zalımlar

Hahah dur kız biz arabeskle oyun havasını karıştırıp göbecikler atarız diyorduk 🤣🤣
Birde kasetlerin içindeki o şeyler dağılır bozulurdu. Ortadaki yuvarlağa parmağı sokup döndüre döndüre düzeltirdik 🤣🤣🤣

Bir nostalji yaparsın birgün🤣
belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

:D :D :D

Back