- 25 Ağustos 2019
- 61.142
- 114.173
- 698
- 30
Ay allahımmMssPARE bacım dün de benim üstüme oynadılar oyuna gelmedim
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay allahımmMssPARE bacım dün de benim üstüme oynadılar oyuna gelmedim
Gördüm ve Kurbik minnoş endişe ettik dut ta gider mi diye aman kuzum sende rahat dur benide koru kolla❣❣❣MssPARE bacım dün de benim üstüme oynadılar oyuna gelmedim
Oyuna gelmedimGördüm ve Kurbik minnoş endişe ettik dut ta gider mi diye aman kuzum sende rahat dur benide koru kolla❣❣❣
Dedin bitanem ama biliyorsun şok oldum bir şeyden haberim yok tanımadığım bilmediğim kızlar neyse şükür geçti gitti ❣❣Ben sana ne dedim boşa üzülüyon@MssPARE
Kurbik ben neler olduğunu bilmediğimiz için olan olduOyuna gelmedim![]()
Daha sor soruştur. Direk dalmaDedin bitanem ama biliyorsun şok oldum bir şeyden haberim yok tanımadığım bilmediğim kızlar neyse şükür geçti gitti ❣❣![]()
Soraydınız yaKurbik ben neler olduğunu bilmediğimiz için olan oldu![]()
Daha sor soruştur. Direk dalma
Soraydınız ya
Kıyamam yabir daha tobe
![]()
Aferimbir daha tobe
![]()
Sende iyi ki varsın bitanemmmNe kiziyon ya kücüc<k çocuğa
Hosbuldum ❤❤
Canım tatlı mucizem ❣❣❣
Hosbuldum
Minnosprenses
Meral01 bu ikisi varya kalbini ac tam ortasına koy
Çanlar dostlar hetseyler iyiki varlar ❤❤❤
Sende iyiki varsın tatlı mucizem bide kurbikim gelse tam olucaz❣
❤
![]()
Geldimiii
GelmemAman akıllı durun oyuna gelmeyin kızlar![]()
Hoş geldin
Geldi kuzum çok şükür ❤❤❤Geldimiiiparemm
Kızzzzz yemin ederim ama kanıtlayamam rüyamda gördüm geldiğiniCookiie perim ben geldim kurbikim kaldı inşallah oda gelicek kuzum
@Tiniminimavihanim fıstığım desteğim herşeyim bütün güzellikler sana bide kurbikim gelsin inşallah daha ne isteriz bal lokman ❤❤❤![]()