- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.836
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy pamuğum gelmişşşşş hoşgeldin çiçek ablammm burada da çok tatlı arkadaşlarımmız var abloşummTopiğe giriş yapmış oluyorum kapınızı 3 kez tık tık çaldım
Yalnız çok uğrayamazsam yazamazsam alınmak listeden atmak yok
ben yaşlı ve çalışan bir ablanız olarak erken yatıp erken kalkıyorum
Hosgeldin paremmmmmmmm seviliyorsunnnnn
Aminnnn ferdammmm inşAllah can kurabiyemmMssPARE hosgeldin dua arkadaşım çok üzülmüştüm darısı kurabiyeme
Oyy paremmm oyyy ne dediim sanaa sen geri geleceksin demiştim.Dün buralara giresim gelmedi sizsiz darısı kurabiyeeme inşallah çok seviyorum seniii canparemmm@-Cookie perim ben geldim kurbikim kaldı inşallah oda gelicek kuzum
Tiniminimavihanim fıstığım desteğim herşeyim bütün güzellikler sana bide kurbikim gelsin inşallah daha ne isteriz bal lokman ❤❤❤
Hoşgeldinnnn meryoşumm gel gellllBende katilayim bari buraya
Hoşbulduk kuzummmmHoşgeldinnnn meryoşumm gel gellll
Hosbuldum nefesim ❤ evet bi üzüntü yaşandı ama geçti gitticansınız siz nefesim hep derim ne zaman etiket yapsam hep yanımdasın çok teşekkür ederim inşallah kuzum kurbikim de gelicek onsuz olmaz ❣MssPARE hosgeldin dua arkadaşım çok üzülmüştüm darısı kurabiyeme
Hosbuldum canım teşekkür ederim ❣❤MssPARE hoşgeldin
Tinosum dedin kuzum dediniz ama gelde bi içime anlat yaşadığım şoka anlatOyy paremmm oyyy ne dediim sanaa sen geri geleceksin demiştim.Dün buralara giresim gelmedi sizsiz darısı kurabiyeeme inşallah çok seviyorum seniii canparemmm
İnşallah paremmm benimm gene eskisi gibi devam ederizz inşAllah tombul yanaklı koca kafalı öpücüklü sticker bulamadım bulsam atacaktım duygularımız karşılıklı kuzucuummmTinosum dedin kuzum dediniz ama gelde bi içime anlat yaşadığım şoka anlat
Bitanem benim kurbikim de gelicek inşallah gelicek onsuz olurmu o koca kafalı öpücük yapan çocuğu buraya ekleyecek bende yapma sunuuuuuuu diyecem anladın sen
Sizi seviyorum bal küplerim ❣❣❤
Amaaann başlarım sevginizee dellendirmayıınnnn beniiibir mucizee
Jou
D u t
Kızlar mucim bi tanem ben geldim ❣ben seni yerim seni seviyorum biliyorsun
Dutum bir daha beni tut dut bırakma beni yaban ellere
Jou kız geldim ve sosyal beni daha çok seviyor ❤
Senin canığı yerim gızzz Allahm yarabbim mıncıracamBende giremezsem yada atılırsan buradan kızlar şimdiden hakkınızı helal edin ben herkese helal ediyorum arkadaşlarım için tekrar yönetimle konuşucam olumsuz bir durum olursa eğer gelip haber bile veremiyebilirim tanıdığım herkese merhabalaştığım herkese hakkım helal olsun
Parisiimm hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin canm parisim hep ol sen burda hepuyanınca gördüğüm en güzel habersin çok üzülmüştüm ben yaa iyiki iyiki geri geldinbir mucizee
Jou
D u t
Kızlar mucim bi tanem ben geldim ❣ben seni yerim seni seviyorum biliyorsun
Dutum bir daha beni tut dut bırakma beni yaban ellere
Jou kız geldim ve sosyal beni daha çok seviyor ❤
Ne kiziyon ya kücüc<k çocuğaAmaaann başlarım sevginizee dellendirmayıınnnn beniii
Hoşgeldinn
Canım tatlı mucizem ❣❣❣Senin canığı yerim gızzz Allahm yarabbim mıncıracam
Otur oturduğun yerde sen kk nın prensesisin hiç Bi yere gidemezsin bilesiiiinnnn
Parisiimm hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin canm parisim hep ol sen burda hepuyanınca gördüğüm en güzel habersin çok üzülmüştüm ben yaa iyiki iyiki geri geldin
Kurabiyem de gelicek mi nolur o da gelsin ben sizden habersiz kalmak istemiyorum
Catlak-kurabiye
Dün misafirlerim vardı ama bugün kazen abiye yazayım ben de diyordum
Minnosprenses minnoşum Meral01 maralımm cansınız yaaa
Kurbiksizde olmaz kuzum GünaydınSenin canığı yerim gızzz Allahm yarabbim mıncıracam
Otur oturduğun yerde sen kk nın prensesisin hiç Bi yere gidemezsin bilesiiiinnnn
Parisiimm hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin canm parisim hep ol sen burda hepuyanınca gördüğüm en güzel habersin çok üzülmüştüm ben yaa iyiki iyiki geri geldin
Kurabiyem de gelicek mi nolur o da gelsin ben sizden habersiz kalmak istemiyorum
Catlak-kurabiye
Dün misafirlerim vardı ama bugün kazen abiye yazayım ben de diyordum
Minnosprenses minnoşum Meral01 maralımm cansınız yaaa
Senfe iyi ki varsın parem dostlarım iyi ki varNe kiziyon ya kücüc<k çocuğa
Hosbuldum ❤❤
Canım tatlı mucizem ❣❣❣
Hosbuldum
Minnosprenses Meral01 bu ikisi varya kalbini ac tam ortasına koy
Çanlar dostlar hetseyler iyiki varlar ❤❤❤
Sende iyiki varsın tatlı mucizem bide kurbikim gelse tam olucaz ❣❤
Hoş geldin çılgın karı bilmediğin sulara yanaşma daha .bir mucizee
Jou