Topiğe giriş yapmış oluyorum kapınızı 3 kez tık tık çaldım :dondurma::dondurma::dondurma:

Yalnız çok uğrayamazsam yazamazsam alınmak listeden atmak yok :63:

ben yaşlı ve çalışan bir ablanız olarak erken yatıp erken kalkıyorum :KK70:

Hosgeldin paremmmmmmmm seviliyorsunnnnn:KK60:
Oyyy pamuğum gelmişşşşş hoşgeldin çiçek ablammm🌺🌺♥️♥️😍😍 burada da çok tatlı arkadaşlarımmız var abloşumm😍💜❤️🌹♥️💜

@-Cookie perim ben geldim kurbikim kaldı inşallah oda gelicek kuzum 🥰🥰

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim fıstığım desteğim herşeyim bütün güzellikler sana bide kurbikim gelsin inşallah daha ne isteriz bal lokman ❤❤❤🤲🤲
Oyy paremmm oyyy♥️♥️😍😍😍 ne dediim sanaa sen geri geleceksin demiştim.Dün buralara giresim gelmedi sizsiz🥹🥹 darısı kurabiyeeme inşallah çok seviyorum seniii canparemmm🧡🧡🧡🧡

MssPARE MssPARE hosgeldin dua arkadaşım çok üzülmüştüm darısı kurabiyeme 🤲❤️❤️
Hosbuldum nefesim ❤ evet bi üzüntü yaşandı ama geçti gitti😔cansınız siz nefesim hep derim ne zaman etiket yapsam hep yanımdasın çok teşekkür ederim 🌷🌷🌷 inşallah kuzum kurbikim de gelicek onsuz olmaz 🥰

Oyy paremmm oyyy♥️♥️😍😍😍 ne dediim sanaa sen geri geleceksin demiştim.Dün buralara giresim gelmedi sizsiz🥹🥹 darısı kurabiyeeme inşallah çok seviyorum seniii canparemmm🧡🧡🧡🧡
Tinosum dedin kuzum dediniz ama gelde bi içime anlat yaşadığım şoka anlat 😔😔
Bitanem benim kurbikim de gelicek inşallah gelicek onsuz olurmu o koca kafalı öpücük yapan çocuğu buraya ekleyecek 🤣🤣🤣🤣bende yapma sunuuuuuuu diyecem 🤣🤣🤣🤣🤣anladın sen
Sizi seviyorum bal küplerim 🥰🥰❣❣❤💕

Tinosum dedin kuzum dediniz ama gelde bi içime anlat yaşadığım şoka anlat 😔😔
Bitanem benim kurbikim de gelicek inşallah gelicek onsuz olurmu o koca kafalı öpücük yapan çocuğu buraya ekleyecek 🤣🤣🤣🤣bende yapma sunuuuuuuu diyecem 🤣🤣🤣🤣🤣anladın sen
Sizi seviyorum bal küplerim 🥰🥰❣❣❤💕
İnşallah paremmm benimm gene eskisi gibi devam ederizz inşAllah 😍😍🥹🥹 tombul yanaklı koca kafalı öpücüklü sticker bulamadım bulsam atacaktım 😂😂😂😂 duygularımız karşılıklı kuzucuummm♥️♥️♥️🥰🥰🥰

Bende giremezsem yada atılırsan buradan kızlar şimdiden hakkınızı helal edin ben herkese helal ediyorum 💖 arkadaşlarım için tekrar yönetimle konuşucam olumsuz bir durum olursa eğer gelip haber bile veremiyebilirim tanıdığım herkese merhabalaştığım herkese hakkım helal olsun 🥰
Senin canığı yerim gızzz Allahm yarabbim mıncıracam
Otur oturduğun yerde sen kk nın prensesisin hiç Bi yere gidemezsin bilesiiiinnnn 🤗♥️😘
bir mucizee bir mucizee
Jou Jou
D u t D u t

Kızlar mucim bi tanem ben geldim ❣ben seni yerim seni seviyorum biliyorsun 🥰

Dutum bir daha beni tut dut bırakma beni yaban ellere 🤣🤣🤣

Jou kız geldim ve sosyal beni daha çok seviyor 🤣🤣🤣
Parisiimm hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin canm parisim hep ol sen burda hep😘uyanınca gördüğüm en güzel habersin 😍😍😍çok üzülmüştüm ben yaa iyiki iyiki geri geldin😍

Kurabiyem de gelicek mi nolur o da gelsin ben sizden habersiz kalmak istemiyorum 😭
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Dün misafirlerim vardı ama bugün kazen abiye yazayım ben de diyordum 😍😍

Minnosprenses Minnosprenses minnoşum Meral01 Meral01 maralımm cansınız yaaa🥰😍😘🤗

Amaaann başlarım sevginizee dellendirmayıınnnn beniii

Hoşgeldinn😘
Ne kiziyon ya kücüc<k çocuğa 😔😔
Hosbuldum ❤❤
Otur oturduğun yerde sen kk nın prensesisin hiç Bi yere gidemezsin bilesiiiinnnn 🤗♥️😘

Parisiimm hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin canm parisim hep ol sen burda hep😘uyanınca gördüğüm en güzel habersin 😍😍😍çok üzülmüştüm ben yaa iyiki iyiki geri geldin😍

Kurabiyem de gelicek mi nolur o da gelsin ben sizden habersiz kalmak istemiyorum 😭

Canım tatlı mucizem ❣❣❣
Hosbuldum 💕💕💕

Minnosprenses Minnosprenses Meral01 Meral01 bu ikisi varya kalbini ac tam ortasına koy
Çanlar dostlar hetseyler iyiki varlar ❤❤❤

Sende iyiki varsın tatlı mucizem bide kurbikim gelse tam olucaz 👍👍👍😇😇😇🥰🌷🌻💐💕🌹

Kurbiksizde olmaz kuzum Günaydın 💖

Ne kiziyon ya kücüc<k çocuğa 😔😔
Hosbuldum ❤❤

Canım tatlı mucizem ❣❣❣
Hosbuldum 💕💕💕

Minnosprenses Minnosprenses Meral01 Meral01 bu ikisi varya kalbini ac tam ortasına koy
Çanlar dostlar hetseyler iyiki varlar ❤❤❤

Sende iyiki varsın tatlı mucizem bide kurbikim gelse tam olucaz 👍👍👍😇😇😇🥰🌷🌻💐💕🌹
Senfe iyi ki varsın parem dostlarım iyi ki var 💋💖❤️❤️❤️

bir mucizee bir mucizee
Jou Jou
D u t D u t

Kızlar mucim bi tanem ben geldim ❣ben seni yerim seni seviyorum biliyorsun 🥰

Dutum bir daha beni tut dut bırakma beni yaban ellere 🤣🤣🤣

Jou kız geldim ve sosyal beni daha çok seviyor 🤣🤣🤣
Hoş geldin çılgın karı🤣 bilmediğin sulara yanaşma daha .

Back