Senin canığı yerim gızzz Allahm yarabbim mıncıracam
Otur oturduğun yerde sen kk nın prensesisin hiç Bi yere gidemezsin bilesiiiinnnn 🤗♥️😘

Parisiimm hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin canm parisim hep ol sen burda hep😘uyanınca gördüğüm en güzel habersin 😍😍😍çok üzülmüştüm ben yaa iyiki iyiki geri geldin😍

Kurabiyem de gelicek mi nolur o da gelsin ben sizden habersiz kalmak istemiyorum 😭
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Dün misafirlerim vardı ama bugün kazen abiye yazayım ben de diyordum 😍😍

@Minnosprenses minnoşum Meral01 Meral01 maralımm cansınız yaaa🥰😍😘🤗
Sende cansın mucizemmm 😘🥰 biz birlikte güzeliz ❤️🤩😘😘❤️❤️

Ayyyy yaşasıııınn haydi halayaaa MssPARE MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye gelmişler 🥰🥰🥰😍😍

halay.gif

Merhaba arkadaşlar mutlu pazarlar olsun 😊
Aylar önce ben de olayların iç yüzünü bilmeden,sizi tanımıyorken ve biraz da dolarak size gelmiştim.Bu genel olaylar da ona benziyor.Sevelim sevilelim ve birbirimizi bırakmayalım bu kulüp biz kadınlar için var :KK74:
D u t D u t um artık güzel günler göreceğiz inşallah :dua:

Aylar önce ben de olayların iç yüzünü bilmeden,sizi tanımıyorken ve biraz da dolarak size gelmiştim.Bu genel olaylar da ona benziyor.Sevelim sevilelim ve birbirimizi bırakmayalım bu kulüp biz kadınlar için var :KK74:
İnşallah majestem inşallah 😍

Canlarım hoş buldum.🥰🥰
Ya biz olayları bilmiyorduk sonradan öğrendik
Zaten oğlan durmuyor zor giriyordum Bi girdim tam zamanında girmişim kafama tüküreyim😅😅
Sevüyüm sizi 🥰🥰 kk nın bana kattığı en değerli insanlarsınız iyi ki varsınız sizleri iyi ki tanıdım🥰🥰

Minnoş parem meralim Allah razı olsun sizlerden de 🥰🥰 Rabbim gönlünüzce nasip etsin her şeyi inşallah 🥰 🥰 çok çok mutlu olun emi. Musmutlu olasıcalar😅😅

Ay şuan heyecanla etiket etmeyi, unuttuğum yoktur inşallah 🥰

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. bir mucizee bir mucizee Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye tatlı cadim hoşgeldin kuzum 💕💕❣❣❤❤❤🌹🌹❤❤❤

Hoş geldin 🤩🤩 çatlağım

Ayyyy yaşasıııınn haydi halayaaa MssPARE MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye gelmişler 🥰🥰🥰😍😍

halay.gif

Aa ne olmuştu ki ben hatırlamıyorum 😅 hoş geldiniz 🥰🥰

Canlarım hoş buldum.🥰🥰
Zaten oğlan durmuyor zor giriyordum Bi girdim tam zamanında girmişim kafama tüküreyim😅😅
Sevüyüm sizi 🥰🥰 kk nın bana kattığı en değerli insanlarsınız iyi ki varsınız sizleri iyi ki tanıdım🥰🥰

Minnoş parem meralim Allah razı olsun sizlerden de 🥰🥰 Rabbim gönlünüzce nasip etsin her şeyi inşallah 🥰 🥰 çok çok mutlu olun emi. Musmutlu olasıcalar😅😅

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. bir mucizee bir mucizee Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Yaaaaaaaaaaa kurbisim inanılmaz çok sevindim yaaaa iyi ki geldin bebişim yaaa😍🥰💜🍒🍒🍒 pareyle ikiniz bir daha yaramazlık yapmayin, acı biber geliyo 🥳🤭🤣

Canlarım hoş buldum.🥰🥰

MssPARE MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye sizde iyi ki varsınız canlarım 🤲❤️🤲 Aminn hepimiz musmutlu olalım inşallah geldiniz ya gerisi önemli değil ❤️❤️❤️😘😘😘😘💕💕💕💕

Back