- 19 Kasım 2020
- 22.179
- 48.365
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GördümmAaD u t alıntı olmamış şu yıkarıdakini sana yazmıştım
Zayıflatma uzmanımAynen dutum göbek çalışmak lazım yahocamız olsana gı
tut elimizden zayıflat
Oyy ya evet arkadaşımın bebekten biliyorum o da 500 küsür gram doğmuştuKız ben daha minicik hallerini bildiğimden bana koca bebek olmuş gibi geliyo![]()
Ahah evet o gruplar var da tutamam kız oralardaZayıflatma uzmanımChocolita canım çokom onun topiğinde zayıfladım ben . Harika bi koçluk yaptı bana sende git
![]()
Yapmayınca zayıflıyon işteAhah evet o gruplar var da tutamam kız oralardaşurada belki bazen ara sıra kaçamak yapabilirim
![]()
Ahaha keşke ya art arda büyürlerEvet 2.5 yaşındalar kurabiyem aklımdaki tek şey gene çocuk yapmak şimdi![]()
İyiyz parem ya aynen geceleri arada yazalım da kaynasın dedimAaaa magni gelmiş mi hoşgelmis ⚘
Nasılsın canım @Magnifiaque bebisler nasıl
❤⚘
Kurbikim bi bakayım dedim geyige biliyorsun cezaliydim sohbetler yapılmış ben yokken
Yeni gördüm
Sen nasılsın Iyimisin Yavrun ❤❤
Vayy proluk verirlerse hemen zayıflarımYapmayınca zayıflıyon iştefazla kilo verince ödül hakkın var
Allah canını almaya öyle ödül değilVayy proluk verirlerse hemen zayıflarım![]()
Şimdi de 20 tane görünüyorİyiyz parem ya aynen geceleri arada yazalım da kaynasın dedimkız 155 ziyaretçi nedir anam bacım
![]()
Hahah dimi ya ben kilo veriyorum diye niye pro yapsınlar
Üye olup gelsinler de sohbet edekŞimdi de 20 tane görünüyor
Bizim dışımızda herkes burda![]()
Dün akşam yicektik eşim çalıştı
Daha bıkmadın mi minnos o şekli bozuk seyı yemektenDün akşam yicektik eşim çalıştıhafta sonu yeriz atarız artık
![]()
Çok lezzetli pariş ön yargılı olmaDaha bıkmadın mi minnos o şekli bozuk seyı yemekten![]()
Ouu maşallah şimdi nasıl canımOyy ya evet arkadaşımın bebekten biliyorum o da 500 küsür gram doğmuştu![]()