MssPARE MssPARE hoş geldin canım çok sevindim 😍
Paşam hemşom okudum yazdıklarını ağlayıp duruyordum iyiden duygusala bağladım ne oldu bende anlamadım ama geçti gitti çok ama çok teşekkür ederim cansın tatlı güzel hemşom ❤❤❤❤🥰🥰❣❣
Yaaaaaaaaaa çok sevindim canım parem hosgeldin 😍🤩🥰💜🍒🍒🍒😘 MssPARE MssPARE

Oy benim kirazlık ilk göz ağrım canım sevimli sosyalim çok saolasin bitanem seni seviyorum ilk tanıdığım andan bu yana çok saolasin ❣❣🥰
Karanfilim çok saolasin bitanem benim yine dualardayız inşallah yine birlikteyiz sizi seviyorum 🥰🥰🥰❣❣❣

Paşam hemşom okudum yazdıklarını ağlayıp duruyordum iyiden duygusala bağladım ne oldu bende anlamadım ama geçti gitti çok ama çok teşekkür ederim cansın tatlı güzel hemşom ❤❤❤❤🥰🥰❣❣

Oy benim kirazlık ilk göz ağrım canım sevimli sosyalim çok saolasin bitanem seni seviyorum ilk tanıdığım andan bu yana çok saolasin ❣❣🥰

Karanfilim çok saolasin bitanem benim yine dualardayız inşallah yine birlikteyiz sizi seviyorum 🥰🥰🥰❣❣❣
Ne ağlıyorsun bre

Konulara çok hakim değilim ama pare hem hemşom olur hemde neredeyse çoğumuzun zor zamanlarında bizler için dua topladı o yüzden lütfen benimde çok selamlarımı ilet .
femim bitanem hemşom ya beni aglattiniz iyiki sizlerle karsilastim iyiki tanıdım güzel kalbinden öperim bitanem iyiki varsın cansın teşekkür ederim ❣🥰🌷🌻💐🌹😇🌸

Canım benim çok şükür çabuk geldin. Artık gülme vakti ağlamayı bırak😍 sen de çok tatlısın hemsom benim❤️❤️

Meralim ya ben sana ne diyeyim ne söyleyim
Ne desem eksik kalır benim.nazimi gözyaşlarımı çektin Kazen abiye yazdin sen varya sen değerlensin bitanemsim❤🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Bitanem benim yaaa kıyamam ben sana sen benim azmi yanimda oldun kuzumm zor zamanlarimda hep yanimdaydin moral verdin destek oldun bir gun yalniz birakmadin ben hiç bir şey yapmadim ki kuzumm sende çok değerlisin benim için paremmm iyi ki varsın ❤️❤️❤️❤️😘😘😘❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍 🥰🥰🥰💋💋💋😘😘😘❤️❤️❤️

Meralim ya ben sana ne diyeyim ne söyleyim
Ne desem eksik kalır benim.nazimi gözyaşlarımı çektin Kazen abiye yazdin sen varya sen değerlensin bitanemsim❤🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Cansın sen can sen benim en zor zamanlarimda hiç yalniz birak.adin ki hep yanımdaydın kuzum iyi ki varsını iyi ki tanımışım sen de benim için çok kıymetlisin bitanem ❤️😘❤️😘❤️😀❤️😘❤️😘💕💕💕🌷🌷🌷❤️❤️❤️❤️

Bende giremezsem yada atılırsan buradan kızlar şimdiden hakkınızı helal edin ben herkese helal ediyorum 💖 arkadaşlarım için tekrar yönetimle konuşucam olumsuz bir durum olursa eğer gelip haber bile veremiyebilirim tanıdığım herkese merhabalaştığım herkese hakkım helal olsun 🥰
Minnosum❤❤❤ sen varya bir sürü şeysin dost arkadaş sırdaş zor gün dostu iyi gün dostu 🥰🥰🥰🥰
Kız kardeş abla anne ya sen herseysin herşey :KK60::KK60::KK60::KK60:
Benim.nazimi çektin basını ağrıttım parem demekten vazgeçmedin :KK61::KK61:Kurbik sen nefesim herseyimsiniz:KK68::KK68: seni evire çevire döve döve sevesin var:tokat::KK30::KK67: ama şuan uyuyorsun belkide surdan yemeye gittin iste boyle şeyler yapma ya 🤣🤣🤣🤣:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back