Oyyy pamuğum gelmişşşşş hoşgeldin çiçek ablammm burada da çok tatlı arkadaşlarımmız var abloşumm

Oyy paremmm oyyy ne dediim sanaa sen geri geleceksin demiştim.Dün buralara giresim gelmedi sizsiz darısı kurabiyeeme inşallah çok seviyorum seniii canparemmm

MssPARE hosgeldin dua arkadaşım çok üzülmüştüm darısı kurabiyeme
Hosbuldum nefesim ❤ evet bi üzüntü yaşandı ama geçti gitticansınız siz nefesim hep derim ne zaman etiket yapsam hep yanımdasın çok teşekkür ederim inşallah kuzum kurbikim de gelicek onsuz olmaz

Oyy paremmm oyyy ne dediim sanaa sen geri geleceksin demiştim.Dün buralara giresim gelmedi sizsiz darısı kurabiyeeme inşallah çok seviyorum seniii canparemmm
Tinosum dedin kuzum dediniz ama gelde bi içime anlat yaşadığım şoka anlat
Bitanem benim kurbikim de gelicek inşallah gelicek onsuz olurmu o koca kafalı öpücük yapan çocuğu buraya ekleyecek bende yapma sunuuuuuuu diyecem anladın sen
Sizi seviyorum bal küplerim ❣❣❤

İnşallah paremmm benimm gene eskisi gibi devam ederizz inşAllah tombul yanaklı koca kafalı öpücüklü sticker bulamadım bulsam atacaktım duygularımız karşılıklı kuzucuummm

Senin canığı yerim gızzz Allahm yarabbim mıncıracam
Otur oturduğun yerde sen kk nın prensesisin hiç Bi yere gidemezsin bilesiiiinnnn
Parisiimm hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin canm parisim hep ol sen burda hepuyanınca gördüğüm en güzel habersin çok üzülmüştüm ben yaa iyiki iyiki geri geldin

Kurabiyem de gelicek mi nolur o da gelsin ben sizden habersiz kalmak istemiyorum
Catlak-kurabiye

Dün misafirlerim vardı ama bugün kazen abiye yazayım ben de diyordum

Minnosprenses minnoşum Meral01 maralımm cansınız yaaa

Amaaann başlarım sevginizee dellendirmayıınnnn beniii

Hoşgeldinn
Ne kiziyon ya kücüc<k çocuğa
Hosbuldum ❤❤
Canım tatlı mucizem ❣❣❣
Hosbuldum

Minnosprenses Meral01 bu ikisi varya kalbini ac tam ortasına koy
Çanlar dostlar hetseyler iyiki varlar ❤❤❤

Sende iyiki varsın tatlı mucizem bide kurbikim gelse tam olucaz

Kurbiksizde olmaz kuzum Günaydın

Senfe iyi ki varsın parem dostlarım iyi ki var

Hoş geldin çılgın karı bilmediğin sulara yanaşma daha .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…