Geldim geldimGel gel . Tik tik grubu kış gelince senlenir
Paşam hemşom okudum yazdıklarını ağlayıp duruyordum iyiden duygusala bağladım ne oldu bende anlamadım ama geçti gitti çok ama çok teşekkür ederim cansın tatlı güzel hemşom ❤❤❤❤
Karanfilim çok saolasin bitanem benim yine dualardayız inşallah yine birlikteyiz sizi seviyorum
Ne ağlıyorsun brePaşam hemşom okudum yazdıklarını ağlayıp duruyordum iyiden duygusala bağladım ne oldu bende anlamadım ama geçti gitti çok ama çok teşekkür ederim cansın tatlı güzel hemşom ❤❤❤❤❣❣
Oy benim kirazlık ilk göz ağrım canım sevimli sosyalim çok saolasin bitanem seni seviyorum ilk tanıdığım andan bu yana çok saolasin ❣❣❤
Karanfilim çok saolasin bitanem benim yine dualardayız inşallah yine birlikteyiz sizi seviyorum❣❣❣
femim bitanem hemşom ya beni aglattiniz iyiki sizlerle karsilastim iyiki tanıdım güzel kalbinden öperim bitanem iyiki varsın cansın teşekkür ederim ❣Konulara çok hakim değilim ama pare hem hemşom olur hemde neredeyse çoğumuzun zor zamanlarında bizler için dua topladı o yüzden lütfen benimde çok selamlarımı ilet .
Meralim ya ben sana ne diyeyim ne söyleyim
Canım benim çok şükür çabuk geldin. Artık gülme vakti ağlamayı bırakPaşam hemşom okudum yazdıklarını ağlayıp duruyordum iyiden duygusala bağladım ne oldu bende anlamadım ama geçti gitti çok ama çok teşekkür ederim cansın tatlı güzel hemşom ❤❤❤❤❣❣
Oy benim kirazlık ilk göz ağrım canım sevimli sosyalim çok saolasin bitanem seni seviyorum ilk tanıdığım andan bu yana çok saolasin ❣❣❤
Karanfilim çok saolasin bitanem benim yine dualardayız inşallah yine birlikteyiz sizi seviyorum❣❣❣
Bitanem benim yaaa kıyamam ben sana sen benim azmi yanimda oldun kuzumm zor zamanlarimda hep yanimdaydin moral verdin destek oldun bir gun yalniz birakmadin ben hiç bir şey yapmadim ki kuzumm sende çok değerlisin benim için paremmm iyi ki varsınMeralim ya ben sana ne diyeyim ne söyleyim
Ne desem eksik kalır benim.nazimi gözyaşlarımı çektin Kazen abiye yazdin sen varya sen değerlensin bitanemsim❤❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Cansın sen can sen benim en zor zamanlarimda hiç yalniz birak.adin ki hep yanımdaydın kuzum iyi ki varsını iyi ki tanımışım sen de benim için çok kıymetlisin bitanemMeralim ya ben sana ne diyeyim ne söyleyim
Ne desem eksik kalır benim.nazimi gözyaşlarımı çektin Kazen abiye yazdin sen varya sen değerlensin bitanemsim❤❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Minnosum❤❤❤ sen varya bir sürü şeysin dost arkadaş sırdaş zor gün dostu iyi gün dostuBende giremezsem yada atılırsan buradan kızlar şimdiden hakkınızı helal edin ben herkese helal ediyorumarkadaşlarım için tekrar yönetimle konuşucam olumsuz bir durum olursa eğer gelip haber bile veremiyebilirim tanıdığım herkese merhabalaştığım herkese hakkım helal olsun
Komsum cemosum ya senin yüreğini severimMssPARE paremm canım hosgeldin yeter artık sus otur gitme biyere
Dünden beri bakıp duruyorum yüreğime indi ya
Ucundan döndün yine parem aman diyeyim dikkat et ses etme oturKomsum cemosum ya senin yüreğini severim
Geldim şükür
Tutun beni bir yere salmayın❤❤❤
Ama bu sefer cidden masumdum cemosumUcundan döndün yine parem aman diyeyim dikkat et ses etme otur
Ne desek de olmuyor işte gidip duruyorsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?