- 18 Kasım 2020
- 20.573
- 49.646
- 548
İyiyim balım tüm gün yattım yubarlandm uaSen nasılsın yavrum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim balım tüm gün yattım yubarlandm uaSen nasılsın yavrum
1 haftadırSeninde kızlar mı hasta![]()
Hahahahaha3 kere söyleeee![]()
Vallahaaa boğazım bitti şimdi burun akıntılar başladı bendee evden ciktığım yok anaamm bi manava gidip geldi 40yilin başında bi hava alayım dedim başuma gelene bahh neseki halim yok bebeye kim bakcak kimsem yokkAy çok geçmiş olsun canım pekmez iç bol bol
Şifa olsun canım![]()
Hahah temammmYanımda![]()
Şifa olsun bizeeSize kiraz![]()
Güzel kalpli pamuğummmm duygularımıza tercüman olmuşun.Dua topiklerimiz onunla anlam buldu. Çok zaman önce ramazanda güzel gecelerde hep bizlere öncelik etmiştir. Çok güzel dualar etmişizdir.Hakkı ödenmez. Ben de umut ediyorum ki inşallah tekrardan aramıza gelir.Herkese iyi akşamlar neler oldu konuları bilmiyorum. Bilmediğim konular hakkında da yorum yapmak istemem.
Buraya sadece üzgün olduğumu yazmak için geldim. Dualar bölümünde aktif bir arkadaşınızım. Çoğunuzu da ismen dua topiklerinden tanıyorum.
MssPARE canım ne zaman dua istesek yardımımıza geldi etiket etti konu açtı konuyu takip etti. Hastanede kendi için uğraşırken bile desteğini esirgemedi. ALLAH bin kere razı olsun
Umuyorum konu tez vakitte çözülür ve paremmm canimmm tekrar aramıza döner
Selam ve dua ile Hepiniz ALLAH'a emanet olun![]()
İnşAllah canım evet paremi bilen bilir yufka yüreklidir herkesin derdine koşar gwlir inşallah bizde çok istiyoruzHerkese iyi akşamlar neler oldu konuları bilmiyorum. Bilmediğim konular hakkında da yorum yapmak istemem.
Buraya sadece üzgün olduğumu yazmak için geldim. Dualar bölümünde aktif bir arkadaşınızım. Çoğunuzu da ismen dua topiklerinden tanıyorum.
MssPARE canım ne zaman dua istesek yardımımıza geldi etiket etti konu açtı konuyu takip etti. Hastanede kendi için uğraşırken bile desteğini esirgemedi. ALLAH bin kere razı olsun
Umuyorum konu tez vakitte çözülür ve paremmm canimmm tekrar aramıza döner
Selam ve dua ile Hepiniz ALLAH'a emanet olun![]()
Ben çok tanımıyorum ama umarım oda gelir
İletirim tosuncumİyi akşamlar arkadaşlar. Pare benim de hemşehrim ve buradan da sevdiğim bir arkadaşımdı. Ona benim de selamımı iletir misiniz gorustugunuzdevaktinizi almış olacağım kusura bakmayın lütfen
birçok kişi gibi ben de üzüldüm olanlara. Ve bir şekilde ulaşmak istedim buradan. belki de okuyordur, umarım bir gün yine aramıza döner.
![]()
Teşekkürler minnoscumİletirim tosuncum![]()
Çok selamı var gelmeyi umut ediyorTeşekkürler minnoscum![]()
Ne için maralımmaynen mucizeemm
İyilerin dostu kötülerin düşmanı selena iyilik dağıtmaya geliyorHahahahaha
Hatırla
Hatırlaa
Hatırlaaaaaaaaaaaaaa
Didiyom dedi ditti bu sefer![]()
Kurabiyemmm severdiiiii böyle kalbisiini sevdiğimmmm![]()
PüüüNe için maralımm
İyilerin dostu kötülerin düşmanı selena iyilik dağıtmaya geliyor
Didiyom dedi ditti bu sefer![]()