- 19 Kasım 2019
- 53.601
- 136.102
- 698
Allahım sen büyüksünCanım canımm Allah razı olsun
3 tane 5. Gün embriyom oluştu kaliteleri cok iyi şimdi 2 si genetiğe gidicek![]()
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
kaç günde geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım sen büyüksünCanım canımm Allah razı olsun
3 tane 5. Gün embriyom oluştu kaliteleri cok iyi şimdi 2 si genetiğe gidicek![]()
Cok sukur kuzumSize de kızlar nasılsınızduanızdan unutmayın
Benim yandan iki diş gitti o taraftan yiyemiyorum diğer tarafta kırık var o tarafa ağrı yapıyor yiyemiyorum bacım
Çok şükür parem iyiyim sen nasılsınSize de kızlar nasılsınızduanızdan unutmayın
Ay çok sevindim çok şükür rabbim inşallah bundan sonrası da böyle güzel giderCanım canımm Allah razı olsun
Ben yaşadım cünkü safra ağrısı sırta kollara heryere vuruyorAynen kuzum bi de öyle yapim başka da gidecek yer kalmadı
Yaşlılık mı acaba kurbişim![]()
Kimisi 10 kimisi 3 hafta diyo canım bilmiyorum genetik için aradıklarında sorucam inşallah sağlıklı gelirler en kritik noktadayızAllahım sen büyüksün
kaç günde geliyor
Iyiyim yavrum bugün annemin göziçi bitiyor valla şükür seviniyorumÇok şükür parem iyiyim sen nasılsın![]()
Yaa inşallah canım inşallah tek umudumuz bu şuanAy çok sevindim çok şükür rabbim inşallah bundan sonrası da böyle güzel gider![]()
Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah kuzumKimisi 10 kimisi 3 hafta diyo canım bilmiyorum genetik için aradıklarında sorucam inşallah sağlıklı gelirler en kritik noktadayız
Daha dün öğrendim teşekkür etmeye fırsatim olmadıMssPARE edilen dualar okunan ayetel kürsiler için cok teşekkür ederim vesile oldugun için Allah razı olsun
Genetik işleme alınsınlar dua için yine kapınızı çalıcam kızlar![]()
Her zaman dualarla destek okuruz canım yeterki güzel olsun herşey gönlüne göre olsunKimisi 10 kimisi 3 hafta diyo canım bilmiyorum genetik için aradıklarında sorucam inşallah sağlıklı gelirler en kritik noktadayız
Daha dün öğrendim teşekkür etmeye fırsatim olmadıMssPARE edilen dualar okunan ayetel kürsiler için cok teşekkür ederim vesile oldugun için Allah razı olsun
Genetik işleme alınsınlar dua için yine kapınızı çalıcam kızlar![]()
İnşallah boncuğumRabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah kuzum
Balonum sen nasilsin kuzum iyimisinRabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah kuzum
güzel kalpli paremBalonum sen nasilsin kuzum iyimisin
❣❣❣
CansınızHer zaman dualarla destek okuruz canım yeterki güzel olsun herşey gönlüne göre olsun![]()
Hayırlı cumalar olsun paremmEki Görüntüle 3170063
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Masal_Perisii
[USER=1039600]@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@_HALLEY_
Bende iyi sayılırım kuzum ufak tefek sağlık sorunlarım vargüzel kalpli parem
daha iyiyim toparlanıyorum
sen nasılsın iyimisin inşallah kuzum
hayır olsun inşallah paremBende iyi sayılırım kuzum ufak tefek sağlık sorunlarım var
Bu hafta salı günü randevum var bakalım ne olucak dua edin![]()