- 27 Mart 2019
- 29.865
- 109.082
- 598
Amin bitanem ❣Allah kolaylıkla geçirsin parem ya
Ay keşke
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin bitanem ❣Allah kolaylıkla geçirsin parem ya
Ay keşke
Yok canım benim kök saldı oraya tarlusal biteli 15gün olcak nerdeyse yarın gitcem doktora bakalım noldu böyle bilmemİnşallaah balım sen regl oldun mu
Yaa niye kiYok canım benim kök saldı oraya tarlusal biteli 15gün olcak nerdeyse yarın gitcem doktora bakalım noldu böyle bilmem
Oyy muciskom benimmmmm seni çok seviyorum bennnNörüyon sosyal hanım bana selam vermiyon
Transfer olcaktım ben bu ay ilaç kullandım baya sonra iptal oldu o sebeptenmidir nedir yok gelmiyor canım. Hormonlar şaşırdı heralde iyice. 3 yıldır istiyoruzYaa niye ki
Benim de az kaldı reglime
Sen kaç yıldır çocuk istiyordun canım
Mevsim gecisi de olur kuzumTransfer olcaktım ben bu ay ilaç kullandım baya sonra iptal oldu o sebeptenmidir nedir yok gelmiyor canım. Hormonlar şaşırdı heralde iyice. 3 yıldır istiyoruz
Yalnız parem sen o masal perisi i beklersen daha çok beklersin gibime geliyorEki Görüntüle 3170063
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Masal_Perisii
[USER=1039600]@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@_HALLEY_
Ahaaa sen beni tanımıyorsun Hee tüh kız tılsımı bozmadılarsa tanıtayım kendimi ben muzaffer oğlu Mahmut kızı muhittinkız ben burdayım ama seni etiketliemiom çünkü kim olduğunu çıkaramıom
anam bacım üye adı değişiosunuz sonra benden müneccimlik bekliyorsunuz
sevsene beni
hayırlı cumalar parem
Anaaaa yanlış etiket olmuşYalnız parem sen o masal perisi i beklersen daha çok beklersin gibime geliyor
Hahah of oda başa belaydı kız lazerle giderken başka bişeyle alamıyorsun ikide bir gidip bıyık düzeltirirdimAhaha benimdee
lazere gidiyom normalde bayadır gitmedim dedim transfer öncesi gider birdaha bırakırım diye ama bayada çıktılar
He kuzum he baston da isten miAynen kuzum bi de öyle yapim başka da gidecek yer kalmadı
Yaşlılık mı acaba kurbişim
2013 de girmiş daha gelir mi bilmemAnaaaa yanlış etiket olmuş
Canım ya ben senin konumu gördüm ama dönemedim geçen hafta üst üste misafir ağırladım. İnşallah Rabbim gönlünce nasip etsin kolayca sağlıkla kavuştursın evladına evlatlarına. Çok çok sevindim daha daha güzel haberler ile gel inşallah. Transfer zamanı inşallah haberim olursa katılırım duayaKimisi 10 kimisi 3 hafta diyo canım bilmiyorum genetik için aradıklarında sorucam inşallah sağlıklı gelirler en kritik noktadayız
Daha dün öğrendim teşekkür etmeye fırsatim olmadı MssPARE edilen dualar okunan ayetel kürsiler için cok teşekkür ederim vesile oldugun için Allah razı olsun
Genetik işleme alınsınlar dua için yine kapınızı çalıcam kızlar
Sanmıyorum canım ya mevsim gecisi de olsa bu kadar olmazdı. Bence benim kullandığım ilaçlarla kaynaklı birşey. Yarın bakalım doktor baksında napcakMevsim gecisi de olur kuzum
Ahahah ya amann ne zormuş kadın olmakHahah of oda başa belaydı kız lazerle giderken başka bişeyle alamıyorsun ikide bir gidip bıyık düzeltirirdim
Allah yardım etsin kuzum inşSanmıyorum canım ya mevsim gecisi de olsa bu kadar olmazdı. Bence benim kullandığım ilaçlarla kaynaklı birşey. Yarın bakalım doktor baksında napcak
Amin canım inşallahAllah yardım etsin kuzum inş
Çok teşekkür ederim canım düşünmen yeter Allah razı olsunCanım ya ben senin konumu gördüm ama dönemedim geçen hafta üst üste misafir ağırladım. İnşallah Rabbim gönlünce nasip etsin kolayca sağlıkla kavuştursın evladına evlatlarına. Çok çok sevindim daha daha güzel haberler ile gel inşallah. Transfer zamanı inşallah haberim olursa katılırım duaya
Hadi Yaaaaa varya stres ilaçlar nasıl etkiliyorYok canım benim kök saldı oraya tarlusal biteli 15gün olcak nerdeyse yarın gitcem doktora bakalım noldu böyle bilmem
Ben de seni seviyorum ballışkom napıyon nasııslOyy muciskom benimmmmm seni çok seviyorum bennn
Kurudum çürüdüm len vallahHe kuzum he baston da isten mi
Çok zor bilirim 5 yil önce yaptırmıstım bende implant ama iyi ki yaptirmisim Evett çok pahalı özel de kuzum ama devlette geçen arkadaşım yaptırmıştı implant çok memnun kaldı inşallah sana da iyi bir dr denk gelir de yaptirir kurtulursun bitanemAminnn çiçemm aminn
Benim doğurmam horozu yumurtlaması gibi bi ihtimal sanırım ama o bile senede bir yumurtluyomuş
Ahh parem benim üstte ikinci azı sağ ve ve solda aynı dişler çekildi ben de neremde yicemçorbaya ekmek dopradm akşam sabah mama gibi hüpledim sen de mi implant yaptırcan yerine
Pamuk tıkalı gibi iki taraftada gece sabaha kadar ağrıdı durdu
Bana ilaç da yazmadı geçen haftaki ilaçtan kalanları kullandm onlar biraz hafifletiyorda o da az kaldı
İnan ilgileniyorlar devlette ya
Aaaa gerçekten mi çok geçmiş olsun kuzum
o zaman yüksek ihtimal benimde olabilir Allahm yaa
Ayy inşallah sağ salim gelirler inşallah
Cookiie ile ikiniz aynı zamanda sağlıkla olur inşallah ya
Aynen meralım ya yok sadece çekildi köprü yapcam dedi ama ben istemiyorum sağlam dişleri küçültüp yapacakmış devlette iki tane implant yapan varmış Dr ismi verdi randevu alabilirsem onlarda yaptır cam olmadı özelde artık o da çok pahalıya bilmiyorum yaa