- 19 Kasım 2019
- 53.601
- 136.102
- 698
meralim nasılsın cnmHayırlı cumalar olsun paremm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meralim nasılsın cnmHayırlı cumalar olsun paremm
Yaa mucizeem o diş çok kötü bende yaptirirken 1 ay pipetle çorba içmiştim
İyiyim bitanem sen nasilsin görünmüyorsun kuzummeralim nasılsın cnm
Çok şükür paremm İyiyim sen nasılsın balımMeralim kuzum.nasilsin![]()
Nasıl göziçi parem ne oluyorduIyiyim yavrum bugün annemin göziçi bitiyor valla şükür seviniyorum![]()
Iyiyim kuzum şükür bugün fizik bitiyor çok şükürÇok şükür paremm İyiyim sen nasılsın balım![]()
Kuzum safda ve böbrekte taş göründü ameliyat dediler bakalım cerrah ne diyecekhayır olsun inşallah parem![]()
Hahahha benim klavye hahahaNasıl göziçi parem ne oluyordu
Aminnn çiçemm aminnbir mucizee kuzum darısı başına inşallah
Ahh parem benim üstte ikinci azı sağ ve ve solda aynı dişler çekildi ben de neremde yicemBenim yandan iki diş gitti o taraftan yiyemiyorum diğer tarafta kırık var o tarafa ağrı yapıyor yiyemiyorum bacım
Teyzelere döndük
Doktor demişti ki bir hafta sonra kapanmaya başlar bir aya varir etlerin kavuşması
Bekliyorum bir ayı
Aaaa gerçekten mi çok geçmiş olsun kuzumBen yaşadım cünkü safra ağrısı sırta kollara heryere vuruyor![]()
Ayy inşallah sağ salim gelirler inşallahKimisi 10 kimisi 3 hafta diyo canım bilmiyorum genetik için aradıklarında sorucam inşallah sağlıklı gelirler en kritik noktadayız
Daha dün öğrendim teşekkür etmeye fırsatim olmadıMssPARE edilen dualar okunan ayetel kürsiler için cok teşekkür ederim vesile oldugun için Allah razı olsun
Genetik işleme alınsınlar dua için yine kapınızı çalıcam kızlar![]()
Aynen meralım ya yok sadece çekildi köprü yapcam dedi ama ben istemiyorum sağlam dişleri küçültüp yapacakmış devlette iki tane implant yapan varmış Dr ismi verdi randevu alabilirsem onlarda yaptır cam olmadı özelde artık o da çok pahalıya bilmiyorum yaaYaa mucizeem o diş çok kötü bende yaptirirken 1 ay pipetle çorba içmiştimAllah kolaylık versin kuzum şimdi zor olur ama bitince de iyi ki yaptirmisim diyorsun
implantmi yaptiriyorsun normal dismi
Heeee ay allah seniHahahha benim klavye hahaha![]()
![]()
fizik tedavi yazicaktim
İnşallah cıkmaz kuzum ama bir baktır bakalım.Aminnn çiçemm aminn
Benim doğurmam horozu yumurtlaması gibi bi ihtimal sanırım ama o bile senede bir yumurtluyomuş
Ahh parem benim üstte ikinci azı sağ ve ve solda aynı dişler çekildi ben de neremde yicemçorbaya ekmek dopradm akşam sabah mama gibi hüpledim
sen de mi implant yaptırcan yerine
Pamuk tıkalı gibi iki taraftada gece sabaha kadar ağrıdı durdu
Bana ilaç da yazmadı geçen haftaki ilaçtan kalanları kullandm onlar biraz hafifletiyorda o da az kaldı
İnan ilgileniyorlar devlette ya
Aaaa gerçekten mi çok geçmiş olsun kuzum
o zaman yüksek ihtimal benimde olabilir Allahm yaa
Ayy inşallah sağ salim gelirler inşallah
Cookiie ile ikiniz aynı zamanda sağlıkla olur inşallah ya
Aynen meralım ya yok sadece çekildi köprü yapcam dedi ama ben istemiyorum sağlam dişleri küçültüp yapacakmış devlette iki tane implant yapan varmış Dr ismi verdi randevu alabilirsem onlarda yaptır cam olmadı özelde artık o da çok pahalıya bilmiyorum yaa![]()
İnşallaah balım sen regl oldun muİnşallah cıkmaz kuzum ama bir baktır bakalım.
Amin canım inşallah hepimize nasip olsun![]()
İnşallah canım cok sağolAminnn çiçemm aminn
Benim doğurmam horozu yumurtlaması gibi bi ihtimal sanırım ama o bile senede bir yumurtluyomuş
Ahh parem benim üstte ikinci azı sağ ve ve solda aynı dişler çekildi ben de neremde yicemçorbaya ekmek dopradm akşam sabah mama gibi hüpledim
Bana ilaç da yazmadı geçen haftaki ilaçtan kalanları kullandm onlar biraz hafifletiyorda o da az kaldı
Aynen meralım ya yok sadece çekildi köprü yapcam dedi ama ben istemiyorum sağlam dişleri küçültüp yapacakmış devlette iki tane implant yapan varmış Dr ismi verdi randevu alabilirsem onlarda yaptır cam olmadı özelde artık o da çok pahalıya bilmiyorum yaa![]()
Kuzucuummm hayırlı cumalarEki Görüntüle 3170063
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Masal_Perisii
[USER=1039600]@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@_HALLEY_
Ay keşkeBende iyiyim kahvaltı yapicam ❣gel beraber yapalim![]()
Kuzum benim şu ameliyatalar bi geçsin dişe oyke bakıcamAminnn çiçemm aminn
Nörüyon sosyal hanım bana selam vermiyonKuzucuummm hayırlı cumalar![]()
Allah kolaylıkla geçirsin parem yaKuzum benim şu ameliyatalar bi geçsin dişe oyke bakıcam![]()