- 14 Nisan 2021
- 4.042
- 21.972
- 258
Bende hiç sevmem ya bunu aynen iyici ama Gunaydin diyen tek yarattık buydu![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç sevmem ya bunu aynen iyici ama Gunaydin diyen tek yarattık buydu![]()
Öyledir her sabah tararım onlarıOooo beyhanfendibıyıklarınız da çok şugırr
![]()
Birşey çıkmasında canım inşallah geçerSağolasın canm meralim hepimizi şifalandırsın Rabbim inşallahsen nasılsın
Ah canm parem çok geçmiş olsunameliyatı sarayı almak için mi dediler e düşürmek için Bi ilaç olmuyo muymuş off diş desen berbat Allahm sağlık şifa versin hepimize bitanem çürüdü genç yaşta
Yok canm benim midem sağlamdır elhamdülillah ama bişeylerde sorun var o kesin belki de mide ciğer böbrek artık o kısımda ne varsa bulamıyorlar bakalm bu ne dicek
Ay kuzum hiç bilmiyorum ki karıştrıimışm ösür dileyimpanik atak değil canm benim inan kemiğimi oyuyorlar ya da sıkı bişeyle sıkıyorlar gibi bişey artık korkuyorum bişey mi olcak diye çünkü vucudumun çeşitli bölgelerinw vuruyo kafa parmak kol bilek omuz gibi.. Saatlerce geçmiyor
Perim çok saolasin bitanem duandan unutmaBirşey çıkmasında canım inşallah geçer![]()
![]()
Dedim herşey açığa çıksın fazla saklamanın anlamı yok![]()
![]()
yalanların er yada geç açığa çıkma gibi huyu vardır
Kendimi saklayamadım ve asıl ben gerçek ben size Gunaydin demek istedim
Günaydın aşklarımGunaydin tantiriskolarim
Günaydın garularGunaydin yavrular
Gunaydin
Bal bademler
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@masal_perisi
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@_HALLEY_
Hahahha senin o gizliden bakmani severim ❤❤❤❤![]()
Günaydınlar paremmmmm hepiniiizi sevgiyleee kucaklıyorummmm![]()
![]()
![]()
![]()
Unutmam cNım benim hepiniz duamdasınız sizde beni unutmayınPerim çok saolasin bitanem duandan unutma❣❤
Çok şükür hiç bişey çıkmadı kuzum tomografide çekti bişey yok diyoBirşey çıkmasında canım inşallah geçer![]()
Gastroyada git baktır canım baakalım.Çok şükür hiç bişey çıkmadı kuzum tomografide çekti bişey yok diyo
Bi de gastroenteroloji veya kalbe git diyo kalbe gitmiştim daha önce şükür onda da bi sorun yoktu diğerine gitcem sanırım
Strese bağlı da olabilir dedi ama alakası yok bişeye endişelenince veya korkunca olan bişey değil ki![]()
Aynen inşallah Bi de ona gitcemGastroyada git baktır canım baakalım.
Ne zamanlar olduğunu dikkat ettinmi hiç
Safrakesene baktırdınmı hiç canımAynen inşallah Bi de ona gitcem
Aslında akşam yemek yedikten sonra daha çok
Ama gün içinde de hiç bişey yemeden de başlayan saatlerce bitmeyen Bi ağrı sanki kemikte gibi ya da kas mı bilmiyorum
Sanırım 2 yıl olcak dün mesela sabahtan ertesi gün sabaha kadar hiç geçmedi
Çoğunluk sağ iç göğüs altı sonra dönüyo sol göğüs dışı
Son zamanlarda parmak bilek omuzda değişerek dönüyo şaştım kaldm
Rabbim gönlünün muradını versin insallah bitanemUnutmam cNım benim hepiniz duamdasınız sizde beni unutmayın![]()
İnşallah parem hepimizin inşallahRabbim gönlünün muradını versin insallah bitanem
Rabbim yüzünü güldürsün![]()
Yok kuzum baktırmadmSafrakesene baktırdınmı hiç canım
Baktır canım anlattıkların ona benziyorYok kuzum baktırmadm
günaydınnnnn
hayırlı cumalar![]()
GÜNAYDIN canlar❣❣❣❣Hayırlı cumalar kızlar![]()
Hahah benimki de o moda geldiÖyledir her sabah tararım onları![]()