Bizim topikte abiler çoğalıyor Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye mahmut abi ben haydar Hahhaha :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Amin dutum.amin bitanem 🤲🤲🤲
Bende apo abi
%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%BB%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%91%D0%BC%D0%B4%D1%83%D1%81%D0%B8%D0%BD.gif

Vayyý benim gönlü geniş arkadaşım :KK15: :KK15: :KK15:

Günaydın kizlar ❤❤❤❤Gunaydin deyip kaçmam döverim sizi:KK62::KK62::KK62:

Vayyyyy ıslak dedi peri 🙄🙄🙄

Çok seksisin bebek :KK8::confused:
Dişlerimi söktürdüm...1 yıldan fazladır gögüs kafesimde ağrım var özellikleri akşamları dünse gün boyu ve sabaha kadar geçmedi.. Kalp göğüs dahiliye hepsine gittim bişey yok dediler. Bi göğüs Dr daha geldim hiç keyfim yok aslında

Dişlerimi söktürdüm...1 yıldan fazladır gögüs kafesimde ağrım var özellikleri akşamları dünse gün boyu ve sabaha kadar geçmedi.. Kalp göğüs dahiliye hepsine gittim bişey yok dediler. Bi göğüs Dr daha geldim hiç keyfim yok aslında
Geçmiş olsun bitanem Rabbim şifalar versin 🤲😘 mucizemm

canyaman-g%C3%BCnayd%C4%B1n.gif

Dedim herşey açığa çıksın fazla saklamanın anlamı yok :olamaz: :olamaz: :olamaz: yalanların er yada geç açığa çıkma gibi huyu vardır:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Kendimi saklayamadım ve asıl ben gerçek ben size Gunaydin demek istedim :halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Günaydın aşklarım :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: Gunaydin tantiriskolarim:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Günaydın garular :temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:Gunaydin yavrular :21::21::21::21::21::21::21:Gunaydin
Bal bademler:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
@masal_perisi
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t D u t
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor Madammor
Meral01 Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@_HALLEY_
Seni çılgın 🤩🤩🤩🤩🤩 pareeeeeeemmmm🤩😍🥰🍒🍒🍒😘

Seni çılgın 🤩🤩🤩🤩🤩 pareeeeeeemmmm🤩😍🥰🍒🍒🍒😘
Hahhaha arada keçileri kaçırıyorum 🤣🤣🤣🤣
Bende iki hafta önce iki tane söktüler iki tane kaldı tatlım
Ben dişten sonra dahiliye tiroit genel kontrol için gittim değerler düzgün çıkmadı
Safrada taş böbrekte taş cıktı
Ikisi için ameliyat dediler
Salı günü randevu aldım bakalım prof cerrah ne diyecek hemen yatış mi diyecek yoksa gün mü vericek ameliyat için
Benimde aynen keyfim yok kafa dağıtıyorum burda
Geçmiş olsun bitanem 😇😇😇🥰🥰

Miğdenden kaynaklı olabilirmi canım. Bazen benim yediğüm şeylerden kaynaklı olabiliyor öyle bir ağrı

Ben dişten sonra dahiliye tiroit genel kontrol için gittim değerler düzgün çıkmadı
Salı günü randevu aldım bakalım prof cerrah ne diyecek hemen yatış mi diyecek yoksa gün mü vericek ameliyat için
Geçmiş olsun bitanem 🥺🤲💜🥰🍒🍒😘 inş gerek yoktur🤲🥺

Uyumuştu o ara girip çıktım kuzum
Ne zaman ulennnnn 🤣🤣
Unutursam kalbim kurur la seni 🤣🤣
Kalbini yirim seninnnn
Kız neydi unuttum da eltini mi anlattın neydi😅
Aman hep bu yeni nickimden😅 karıştı ortalıj
Kız bak yukarıda mesajını okudum da panik atak olabilir mi
İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın 😘😍
Bende İyiym balım anneme geldim az uyumak istiyorum 😁😴

Canım kurbisim eski nickini çok özledim, dadlum giymatlum🥰🤩😍🍒🍒🍒🍒😘
Ah kuzum ya sorma bende buna çok pişmanım 🥺 sürem dolsun eski nickime döncem daha da gitmem.
Hayır kimyonsu bile cuk oturmuştu benim kırık kafaya😅😅 bu çok ağır geliyor ya 😅😅😅

Geçmiş olsun bitanem Rabbim şifalar versin 🤲😘 mucizemm
Sağolasın canm meralim hepimizi şifalandırsın Rabbim inşallah 🤲🏻 sen nasılsın

Ah canm parem çok geçmiş olsun 😔ameliyatı sarayı almak için mi dediler e düşürmek için Bi ilaç olmuyo muymuş off diş desen berbat Allahm sağlık şifa versin hepimize bitanem çürüdü genç yaşta ☹️
Miğdenden kaynaklı olabilirmi canım. Bazen benim yediğüm şeylerden kaynaklı olabiliyor öyle bir ağrı
Yok canm benim midem sağlamdır elhamdülillah ama bişeylerde sorun var o kesin belki de mide ciğer böbrek artık o kısımda ne varsa bulamıyorlar bakalm bu ne dicek
Uyumuştu o ara girip çıktım kuzum

Kalbini yirim seninnnn
Kız neydi unuttum da eltini mi anlattın neydi😅
Aman hep bu yeni nickimden😅 karıştı ortalıj
Kız bak yukarıda mesajını okudum da panik atak olabilir mi

Bende İyiym balım anneme geldim az uyumak istiyorum 😁😴
Ay kuzum hiç bilmiyorum ki karıştrıimışm ösür dileyim 🙆‍♀️panik atak değil canm benim inan kemiğimi oyuyorlar ya da sıkı bişeyle sıkıyorlar gibi bişey artık korkuyorum bişey mi olcak diye çünkü vucudumun çeşitli bölgelerinw vuruyo kafa parmak kol bilek omuz gibi.. Saatlerce geçmiyor

canyaman-g%C3%BCnayd%C4%B1n.gif

Dedim herşey açığa çıksın fazla saklamanın anlamı yok :olamaz: :olamaz: :olamaz: yalanların er yada geç açığa çıkma gibi huyu vardır:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Kendimi saklayamadım ve asıl ben gerçek ben size Gunaydin demek istedim :halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Günaydın aşklarım :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: Gunaydin tantiriskolarim:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Günaydın garular :temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:Gunaydin yavrular :21::21::21::21::21::21::21:Gunaydin
Bal bademler:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
@masal_perisi
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t D u t
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor Madammor
Meral01 Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@_HALLEY_
Bu itici vatandaş günaydın demiyeydi eyiydi :confused: Sen daha tatlisin parem bidahakine gerçek senli resminle günaydın dermisin bize 🤩😍😘

Back