- 27 Mart 2019
- 29.867
- 109.088
- 598
Ay ne haberi kuzum heycan yaptım inşallah yüzünü güldürür o haberPareeeeee bende müjdeli bir haber bekliyorum duygularımla oynadın
Günaydın ciceğim![]()
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne haberi kuzum heycan yaptım inşallah yüzünü güldürür o haberPareeeeee bende müjdeli bir haber bekliyorum duygularımla oynadın
Günaydın ciceğim![]()
Ay ne haberi kuzum heycan yaptım inşallah yüzünü güldürür o haber❣❣
Bunu yazmışsın yaa senden güzel bir haber gelcek sandım heyecanlandın okurkenDedim herşey açığa çıksın fazla saklamanın anlamı yok![]()
![]()
yalanların er yada geç açığa çıkma gibi huyu vardır
![]()
Yok kız ben haydar abiyim aslında diye seyttim diBunu yazmışsın yaa senden güzel bir haber gelcek sandım heyecanlandın okurken![]()
haydarda olsan kabulümüzsün falan dermişim ahahahvssYok kız ben haydar abiyim aslında diye seyttim di![]()
![]()
![]()
Allah seni ya yrim seni
![]()
Rabbim şifa versin bebekimGünaydın semram❣❣
Yok kuzum ufak tefek sağlık sorunları geçecek inşallah![]()
haydarda olsan kabulümüzsün falan dermişim ahahahvss![]()
Amin dutum.amin bitanemRabbim şifa versin bebekim![]()
İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın
Ben öggeşBizim topikte abiler çoğalıyorCatlak-kurabiye mahmut abi ben haydar Hahhaha
![]()
![]()
![]()
![]()
Amin dutum.amin bitanem![]()
Günaydınnnn parisimm![]()
Dedim herşey açığa çıksın fazla saklamanın anlamı yok![]()
![]()
yalanların er yada geç açığa çıkma gibi huyu vardır
Kendimi saklayamadım ve asıl ben gerçek ben size Gunaydin demek istedim
Günaydın aşklarımGunaydin tantiriskolarim
Günaydın garularGunaydin yavrular
Gunaydin
Bal bademler
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@masal_perisi
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@_HALLEY_
Günaydın tatlım nerelerdesin senGünaydınn![]()
Buralardayım canım ❤ genelde diyet topiğinde oluyorum. Etikete geliyorum ama hemen. Onun dışında bazen geliyorum muhabbetinizi okuyorum ama dan diye dalmamak için geri çıkıyorum sessizce❤Günaydın tatlım nerelerdesin sen![]()
Aşk olsun bitanem yaa olurmu davete gerek yokBuralardayım canım ❤ genelde diyet topiğinde oluyorum. Etikete geliyorum ama hemen. Onun dışında bazen geliyorum muhabbetinizi okuyorum ama dan diye dalmamak için geri çıkıyorum sessizce❤
Günaydın fıstığım nasılsın yavrum ❣❣❣Günaydınnnn parisimm![]()
Iyiyim bitanem sen nasilsin datlummmGünaydın fıstığım nasılsın yavrum ❣❣❣
Iyiyim canım annemle fiziğe gidecez saat 1 deIyiyim bitanem sen nasilsin datlummm
Olur ama ben daş araglarım bilesiiiiiğn
Aşk olsun bitanem yaa olurmu davete gerek yok![]()
O ev temizliği de hiç bitmiyor ki kuzum yaaIyiyim canım annemle fiziğe gidecez saat 1 de
Evi mok götürüyor temizlik var salı günü dr randevu var heycan var bende böyle sen nasilsin ❤❤❤![]()
Sende cansın bitanem özletme kendiniOlur ama ben daş araglarım bilesiiiiiğn
canımsın
Aman sende 4 lü olmaz olay olurOlur ama ben daş araglarım bilesiiiiiğn
canımsın