Allah razı olsun kuzum Amin cümlemiz kavuşsun inşallah
İlçedeyim ben canm özel denizliye gitmem gerek yani beklicem zaman geçsin
İlk gecikmemi yaşadığımda da 15 gün gecikmişti hamile değildim

Bu defa da ilaçlardan böyle oldu sanırım
Varsa belli olur o zamana yoksa zaten yoktur beklicem bakalm hayırlısı

İnşallah Rabbim geçmiş acılarını unuttursun aynı şeyleri yaşatmasın kuzum. Sağlıkla kucağına alabileceğin hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere beklemek de zor o testi yapmak da
Bu ikilem arasında kalmak çok zor biliyorum ama bekledikçe acaba mı acaba mı diye düşünmek daha ağır geliyor
Yine de dediğim gibi kendini ne zaman hazır hissedersen bakarsın yaparsın. Vücudunu en iyi sen biliyorsun

Amannn bu saate yatılır mı kalkın yahuu hep böyle boş olunca yoksunuz zztrn neysee sizler misler gibi uyuyun Allah rahatlık versin bebişlerr
Günaydın tinnoşum bak sesine uyandım geldim
Bu arada reglim 5.günü olcak bu sefer içimde çok güzel hislerim var yumurtlama haftası böyle oluyorum da inşAllah mutluluğum yarıda kalmazz
İnşallah canım benim inşallah gönlündeki gibi olsun her şey
Aynı attığın emoji gibi ce'ee desin sana minnak mucizeler

İkizz benim de hayalim cocom hem ailede var hemde fazla yumurtama güveniyorum iştee

Bende de test yapamama hastalığıı vaarr elim gitmez anca hissedersem yaparımm kuşum
Bende de dayanamama hastalığı var yaptım işte
Yaa hem ne dicemmm bende diyorum ki hiç konuşma yapmamışlar bildirim de gelmiyor diyorum bi gireyim de bakayım anaaa 10 sayfa geçgin nedenn haberisim yokk
Yaaa ben de diyom bu kız hiç gelmiyor
Amin cancağızım Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese kolaylıkla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ben dayanamadım yaptım test
Tabiki negatif
Bence ben menepoza girdim Allah korusun

Allah korusun kuzum çok ilaç aldın ondandır belki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…