- 12 Mart 2020
- 9.741
- 1
- 20.790
- 298
Allah razı olsun kuzum Amin cümlemiz kavuşsun inşallahKız idrarla vakit kaybetme akşamda olsa git bir hastanenin aciline sonuç çabuk çıkıyor zaten. Sağlık ocağında da bir gün sonra çıkıyor sonuçlar. Anlıyorum korkuyorsun aslında ama için rahat etsin. Haber et bizede merak ettik bakRabbim gönlünden geçeni yaşatsın
İkizz benim de hayalim cocomBana bazen geliyorlar ikiz olsun diyorum ailede de oluncabazende nasıl bakarım bir tane olsun diyorum
Bende de test yapamama hastalığıı vaarrYapmadım
İnşallah Rabbim geçmiş acılarını unuttursun aynı şeyleri yaşatmasın kuzum. Sağlıkla kucağına alabileceğin hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlereAmin canm
Sorma kuzum ya
Ben ilk zamanlar nasıl kolay hamile kalıyodım
Adetim 4 gün geçiyodu pat Bi test hemn çift çizgi
3.den sonra o çift çizgiyi görmek tam 14 ay geçti
Ve şuan kafam o kadar bulanık ki
Olcağına hiç ihtimalim yok
Ama o leke neydi
Adet gibi ama devamı olmayan
Ve bilmiyorum olur da hamilelik çıkarsa
Nasıl ilerler ki yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Günaydın tinnoşumAmannn bu saate yatılır mı kalkın yahuuhep böyle boş olunca yoksunuz zztrn neysee sizler misler gibi uyuyun Allah rahatlık versin bebişlerr
İnşallah canım benim inşallah gönlündeki gibi olsun her şeyBu arada reglim 5.günü olcak bu sefer içimde çok güzel hislerim var yumurtlama haftası böyle oluyorum da inşAllah mutluluğum yarıda kalmazz
Bende de dayanamama hastalığı var yaptım işteİkizz benim de hayalim cocomhem ailede var hemde fazla yumurtama güveniyorum iştee
Bende de test yapamama hastalığıı vaarrelim gitmez anca hissedersem yaparımm kuşum
Yaaa ben de diyom bu kız hiç gelmiyorYaa hem ne dicemmm bende diyorum ki hiç konuşma yapmamışlar bildirim de gelmiyor diyorum bi gireyim de bakayım anaaa 10 sayfa geçgin nedenn haberisim yokk
Amin cancağızım Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese kolaylıkla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah Rabbim geçmiş acılarını unuttursun aynı şeyleri yaşatmasın kuzum. Sağlıkla kucağına alabileceğin hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlerebeklemek de zor o testi yapmak da
Bu ikilem arasında kalmak çok zor biliyorum ama bekledikçe acaba mı acaba mı diye düşünmek daha ağır geliyor
Yine de dediğim gibi kendini ne zaman hazır hissedersen bakarsın yaparsın. Vücudunu en iyi sen biliyorsun
Allah korusun kuzum çok ilaç aldın ondandır belki yaBende de dayanamama hastalığı var yaptım işte
Yaaa ben de diyom bu kız hiç gelmiyor
Amin cancağızım Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese kolaylıkla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ben dayanamadım yaptım test
Tabiki negatif
Bence ben menepoza girdim Allah korusun
Günaydın balım ne içiyorsun
Allah korusun yaAllah korusun kuzum çok ilaç aldın ondandır belki ya
Günaydınnn parisimmmmmmm
Limonlu suGünaydın balım ne içiyorsun
Günaydın enercikkkk baağğyyannn
Niye kızLimonlu su
Rabbim gönlündekini en güzel en hayırlı şekilde, en kısa zamanda versin İnşaAllah AminnnBu arada reglim 5.günü olcak bu sefer içimde çok güzel hislerim var yumurtlama haftası böyle oluyorum da inşAllah mutluluğum yarıda kalmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?