- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
iyiyim canım sabah sinir küpüydüm ama geçti sen nasılsınKelebeğim nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım sabah sinir küpüydüm ama geçti sen nasılsınKelebeğim nasılsın
Aaaa ne oldu hayırdıriyiyim canım sabah sinir küpüydüm ama geçti sen nasılsın
sorma sabah o kadar servis bekledim soğukta meğer özel araçlara yaska gelmiş eve geri döndüm öğleden sonra geldim tekrar işeAaaa ne oldu hayırdır
Ya bende profile yazdim günlerdir baş baş bağırıyorlar kar gelicek şu saatte diye ne tedbirsizlik yapıldı millet yollarda kaldi herkes ise gitti sonra tatil dediler geri dönemediler rezil ettiler insanları dengesizler madem tatil var akşamdan söyleyinsorma sabah o kadar servis bekledim soğukta meğer özel araçlara yaska gelmiş eve geri döndüm öğleden sonra geldim tekrar işe
Sen ofisin dimi sagligin iyi olsun Aman mavişimsorma sabah o kadar servis bekledim soğukta meğer özel araçlara yaska gelmiş eve geri döndüm öğleden sonra geldim tekrar işe
evet canım aslında geceden belliymiş insan arar yada mesaj atar sabah görürdüm o kadar sinir oldum ki boşa gittimYa bende profile yazdim günlerdir baş baş bağırıyorlar kar gelicek şu saatte diye ne tedbirsizlik yapıldı millet yollarda kaldi herkes ise gitti sonra tatil dediler geri dönemediler rezil ettiler insanları dengesizler madem tatil var akşamdan söyleyin
çok şükür canım iki gündür soğukta beklemekten boğazım ağrıdı biraz onuda toparlamaya çalışıyorum limon çay pastil falan.Sen ofisin dimi sagligin iyi olsun Aman mavişim
gelmiyor gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bırakmıyorlarki geliyimgelmiyor gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ooo maviş hanımdan sahalara hızlı bir giriş nerdeydin sen kaç gündür
Aman dikkat et kendineevet canım aslında geceden belliymiş insan arar yada mesaj atar sabah görürdüm o kadar sinir oldum ki boşa gittim
çok şükür canım iki gündür soğukta beklemekten boğazım ağrıdı biraz onuda toparlamaya çalışıyorum limon çay pastil falan.
kim onlar dövelimm mi adres verbırakmıyorlarki geliyim
ederim canımAman dikkat et kendine
Cidden çok saçma ya madem yasak var gece mi söylenir dimi. Neyse onunla geçmiş olsun canımevet canım aslında geceden belliymiş insan arar yada mesaj atar sabah görürdüm o kadar sinir oldum ki boşa gittim
çok şükür canım iki gündür soğukta beklemekten boğazım ağrıdı biraz onuda toparlamaya çalışıyorum limon çay pastil falan.
No stresgelmiyor
az önce de diyorki yasak bizeydi sen toplu taşımayla gelseydin bu günü gerçekten sakin bitirebilecek miyim bilmiyorumCidden çok saçma ya madem yasak var gece mi söylenir dimi. Neyse onunla geçmiş olsun canım
Tövbe sanki keyfimden bekledim o kadar soğukta de. Az kaldı galiba çıkış saatine sabret bakalımaz önce de diyorki yasak bizeydi sen toplu taşımayla gelseydin bu günü gerçekten sakin bitirebilecek miyim bilmiyorum
beni kandırıyor namıssızNo stres
Nasılsın canımBu sefer yetiştim mesaajlaraaahepinizeee bol bol sevgilerrrrrr