Oyy bana denk gelmesin lütfen öyle şeyler ya yoksa tüm kafe çığlıklarımla inler sen ne tepki verdin
Ünideydim o zaman şok oldum garsonu çağırıp gösterdim. İşte yeni getirelim bizim ikramımız olsun falan dediler istemedim çıktım birdaha da gitmedim oraya

Canım idrar bazen yanıltıyor umutlanmanı istemem ama sen kan versen daha iyi olacak ne olur ne olmaz olsada olmasa da için rahat eder.
Neyse 2 güne bir test yaparım artık kan ı sağlık ocağında vermem gerek oraya gitmeye de utanıyom artık

Ünideydim o zaman şok oldum garsonu çağırıp gösterdim. İşte yeni getirelim bizim ikramımız olsun falan dediler istemedim çıktım birdaha da gitmedim oraya
Kız valla iyi sakin durmuşsjn ben çok korkarım öyle şeylerden hahha bişey kurtlanınca bile onu atar çığlığı basarum
Oyyy oyyy regl gibi leke ama devamı gelmedi test yaptım negatifti öyle kafam karışıyo

İnşallaah kuzum
Hadi bakalım canım haber ver bize de yemek telaşında yum merak ettim seni

Kız valla iyi sakin durmuşsjn ben çok korkarım öyle şeylerden hahha bişey kurtlanınca bile onu atar çığlığı basarum

Hadi bakalım canım haber ver bize de yemek telaşında yum merak ettim seni
Bende öyleyim normalde evde öyle birşey görsem sakin duramam ama nebileyim orda birde kabuğuydu kendini görmedim belki ondan şeytmedim

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim ❤ Olmadı bi kaç gün daha bekle kan testi yap

Hayırlısı bakalım kuzum çok iyi anlıyorum seni o testi yapmak çok zor. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap canım müjdeli sonuçları olsun inşallah

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim ❤ Olmadı bi kaç gün daha bekle kan testi yap
Amin canm
Hayırlısı bakalım kuzum çok iyi anlıyorum seni o testi yapmak çok zor. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap canım müjdeli sonuçları olsun inşallah
Sorma kuzum ya
Ben ilk zamanlar nasıl kolay hamile kalıyodım
Adetim 4 gün geçiyodu pat Bi test hemn çift çizgi
3.den sonra o çift çizgiyi görmek tam 14 ay geçti
Ve şuan kafam o kadar bulanık ki
Olcağına hiç ihtimalim yok
Ama o leke neydi
Adet gibi ama devamı olmayan
Ve bilmiyorum olur da hamilelik çıkarsa
Nasıl ilerler ki yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Kaç yaşindayim hala kar görünce çocuk gibi içim kipir kipir ikide bir camdan bakiyorum yağiyormu diye.Sizde de böyle oluyomu

Neyse 2 güne bir test yaparım artık kan ı sağlık ocağında vermem gerek oraya gitmeye de utanıyom artık
Kız idrarla vakit kaybetme akşamda olsa git bir hastanenin aciline sonuç çabuk çıkıyor zaten. Sağlık ocağında da bir gün sonra çıkıyor sonuçlar. Anlıyorum korkuyorsun aslında ama için rahat etsin. Haber et bizede merak ettik bak Rabbim gönlünden geçeni yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…