• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dance-happy.gif

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BlueBerry4268 BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34 mavikelebek34
coconatt coconatt

D u t D u t
Wilma11 Wilma11
PeRRieR PeRRieR
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Simurgp Simurgp
@B O Z A
i p e k i p e k
N NesNa

Günaydınnnn 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
Günaydın paremm😘

Allah razı olsun kuzum Amin cümlemiz kavuşsun inşallah 🤲🏻
İlçedeyim ben canm özel denizliye gitmem gerek yani beklicem zaman geçsin
İlk gecikmemi yaşadığımda da 15 gün gecikmişti hamile değildim

Bu defa da ilaçlardan böyle oldu sanırım
Varsa belli olur o zamana yoksa zaten yoktur beklicem bakalm hayırlısı
Anladım canım benim o zaman hayırlısı. İnşallah bu defa öyle olmaz iyi düşün beynine güzel sinyaller gönder oda başka yerlere göndersin 🤲😍

İkizz benim de hayalim cocom🥰 hem ailede var hemde fazla yumurtama güveniyorum iştee:KK70::KK70:

Bende de test yapamama hastalığıı vaarr🤣🤣🤣 elim gitmez anca hissedersem yaparımm kuşum
Ayyy neyimize güvenip ikiz istiyorsak tiniminim birine bakabildikte beraberinde ikincisi olsun diyoruz 😂😂😂
Günaydın şeker parem 😍🤗

Anladım canım benim o zaman hayırlısı. İnşallah bu defa öyle olmaz iyi düşün beynine güzel sinyaller gönder oda başka yerlere göndersin 🤲😍

Ayyy neyimize güvenip ikiz istiyorsak tiniminim birine bakabildikte beraberinde ikincisi olsun diyoruz 😂😂😂

Günaydın şeker parem 😍🤗
bunlar beni dinlemiyoki beyin neye çalışıyo bilmiyom kuruttu beni koca karılar gibi :D

tekrar yaptım iyi geldi şimdide kahve yaptım sıcak sıcak ☕
Ohh afiyet olsun kuzum aslında benim bir tarifim var çok iyi geliyor
1 bardak ılık suya
1 çay kaşığı kadar zencefil + zerdeçal + bal ekliyorum biraz da limon sıkıyorum. Hemen geçiriyor boğaz ağrısını 😍 yazayım da köşede dursun 😁😁

Back