Günaydın tatlım şifa olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın tatlım şifa olsun
Günaydın tatlımGünaydın canııım
Günaydın tatlımgüüünaaayydınnn
Sabah çok üşüdüm boğazım gıcıklandi ondan yaptım canımNiye kız
Sağol canımGünaydın tatlım şifa olsun
Şifa olsun kuzum keşke içine biraz da bal eklessydin yumuşatırdıSabah çok üşüdüm boğazım gıcıklandi ondan yaptım canım
Bal sevmiyorumŞifa olsun kuzum keşke içine biraz da bal eklessydin yumuşatırdı
Anladım canım benim o zaman hayırlısı. İnşallah bu defa öyle olmaz iyi düşün beynine güzel sinyaller gönder oda başka yerlere göndersinAllah razı olsun kuzum Amin cümlemiz kavuşsun inşallah
İlçedeyim ben canm özel denizliye gitmem gerek yani beklicem zaman geçsin
İlk gecikmemi yaşadığımda da 15 gün gecikmişti hamile değildim
Bu defa da ilaçlardan böyle oldu sanırım
Varsa belli olur o zamana yoksa zaten yoktur beklicem bakalm hayırlısı
Ayyy neyimize güvenip ikiz istiyorsak tiniminim birine bakabildikte beraberinde ikincisi olsun diyoruzİkizz benim de hayalim cocom hem ailede var hemde fazla yumurtama güveniyorum iştee
Bende de test yapamama hastalığıı vaarr elim gitmez anca hissedersem yaparımm kuşum
Günaydın şeker parem
bunlar beni dinlemiyoki beyin neye çalışıyo bilmiyom kuruttu beni koca karılar gibiAnladım canım benim o zaman hayırlısı. İnşallah bu defa öyle olmaz iyi düşün beynine güzel sinyaller gönder oda başka yerlere göndersin
Ayyy neyimize güvenip ikiz istiyorsak tiniminim birine bakabildikte beraberinde ikincisi olsun diyoruz
Günaydın şeker parem
Ahahahha dinler dinler olumsuz düşünceleri silip olumlu düşünceleri iletiyoruz, arada olumsuzlar karışıyorsa dinlemiyorlarbunlar beni dinlemiyoki beyin neye çalışıyo bilmiyom kuruttu beni koca karılar gibi
Terbiyesizz işte napcanAhahahha dinler dinler olumsuz düşünceleri silip olumlu düşünceleri iletiyoruz, arada olumsuzlar karışıyorsa dinlemiyorlar
Hee anladım canım geçmezse ıhlamur falan içersin. Bizde çare tükenmezBal sevmiyorum
tekrar yaptım iyi geldi şimdide kahve yaptım sıcak sıcakHee anladım canım geçmezse ıhlamur falan içersin. Bizde çare tükenmez
Ohh afiyet olsun kuzum aslında benim bir tarifim var çok iyi geliyortekrar yaptım iyi geldi şimdide kahve yaptım sıcak sıcak
Terbiyesizz işte napcan
akşam zencefil alıyımOhh afiyet olsun kuzum aslında benim bir tarifim var çok iyi geliyor
1 bardak ılık suya
1 çay kaşığı kadar zencefil + zerdeçal + bal ekliyorum biraz da limon sıkıyorum. Hemen geçiriyor boğaz ağrısını yazayım da köşede dursun