İnşaAllah Rabbim OL DER OLUR İnşaAllah hayırlısı ile vardır bebiş Aminnn Aminnn Aminnnkaç gün oldu baya büyümüştür demi
3 gün olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah Rabbim OL DER OLUR İnşaAllah hayırlısı ile vardır bebiş Aminnn Aminnn Aminnnkaç gün oldu baya büyümüştür demi
3 gün olmuş
ay canımbenim teşekkür ederimİnşaAllah Rabbim OL DER OLUR İnşaAllah hayırlısı ile vardır bebiş Aminnn Aminnn Aminnn
Hakkında en hayırlısı olsun İnşaAllahay canımbenim teşekkür ederim
hayırlısı amin :) ya regl ya bebek biri oluverse de böyle arafta kalmasam
Kız ne yaşadınkızlarrrrrr
yaaa benim yaşadığım yerleşme olamaz dimi ya
üf kafamı kurcalamaya başladı
coconatt
Catlak-kurabiye
Cookiie
başka gebelik düşünen olan kim vardı
Ayy hadi bakalım hayırlı haberler inşallahkaç gün oldu baya büyümüştür demi
3 gün olmuş
Ünideydim o zaman şok oldum garsonu çağırıp gösterdim. İşte yeni getirelim bizim ikramımız olsun falan dediler istemedim çıktım birdaha da gitmedim orayaOyy bana denk gelmesin lütfen öyle şeyler ya yoksa tüm kafe çığlıklarımla inler sen ne tepki verdin
Oyyy oyyy regl gibi leke ama devamı gelmedi test yaptım negatifti öyle kafam karışıyoKız ne yaşadın
İnşallaah kuzumAyy hadi bakalım hayırlı haberler inşallah
Canım idrar bazen yanıltıyor umutlanmanı istemem ama sen kan versen daha iyi olacak ne olur ne olmaz olsada olmasa da için rahat eder.Oyyy oyyy regl gibi leke ama devamı gelmedi test yaptım negatifti öyle kafam karışıyo
İnşallaah kuzum
Neyse 2 güne bir test yaparım artık kan ı sağlık ocağında vermem gerek oraya gitmeye de utanıyom artıkCanım idrar bazen yanıltıyor umutlanmanı istemem ama sen kan versen daha iyi olacak ne olur ne olmaz olsada olmasa da için rahat eder.
Kız valla iyi sakin durmuşsjn ben çok korkarım öyle şeylerden hahha bişey kurtlanınca bile onu atar çığlığı basarumÜnideydim o zaman şok oldum garsonu çağırıp gösterdim. İşte yeni getirelim bizim ikramımız olsun falan dediler istemedim çıktım birdaha da gitmedim oraya
Hadi bakalım canım haber ver bize de yemek telaşında yum merak ettim seniOyyy oyyy regl gibi leke ama devamı gelmedi test yaptım negatifti öyle kafam karışıyo
İnşallaah kuzum
Bende öyleyim normalde evde öyle birşey görsem sakin duramam ama nebileyim orda birde kabuğuydu kendini görmedim belki ondan şeytmedimKız valla iyi sakin durmuşsjn ben çok korkarım öyle şeylerden hahha bişey kurtlanınca bile onu atar çığlığı basarum
Hadi bakalım canım haber ver bize de yemek telaşında yum merak ettim seni
YapmadımKız valla iyi sakin durmuşsjn ben çok korkarım öyle şeylerden hahha bişey kurtlanınca bile onu atar çığlığı basarum
Hadi bakalım canım haber ver bize de yemek telaşında yum merak ettim seni
Neden yapmadın canımYapmadım
Tek çizgiyi görmek istemedim 2 gün önce yaptım zaten ya belki bi kaç gün daha geçsin ya da sabah yaparımNeden yapmadın canım
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim ❤ Olmadı bi kaç gün daha bekle kan testi yapTek çizgiyi görmek istemedim 2 gün önce yaptım zaten ya belki bi kaç gün daha geçsin ya da sabah yaparım
Ya ben adet ağrısıyla karın ağrısını bilirim adet ağrım vardı benim kaç gündür ki
Hahah belkiBende öyleyim normalde evde öyle birşey görsem sakin duramam ama nebileyim orda birde kabuğuydu kendini görmedim belki ondan şeytmedim
Hayırlısı bakalım kuzum çok iyi anlıyorum seni o testi yapmak çok zor. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap canım müjdeli sonuçları olsun inşallahTek çizgiyi görmek istemedim 2 gün önce yaptım zaten ya belki bi kaç gün daha geçsin ya da sabah yaparım
Ya ben adet ağrısıyla karın ağrısını bilirim adet ağrım vardı benim kaç gündür ki
Amin canmHakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim ❤ Olmadı bi kaç gün daha bekle kan testi yap
Sorma kuzum yaHayırlısı bakalım kuzum çok iyi anlıyorum seni o testi yapmak çok zor. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap canım müjdeli sonuçları olsun inşallah
Her yer bereket her yer bembeyaz rabbimin mucizesi çok şükür yaradana
Eki Görüntüle 2993868 Eki Görüntüle 2993869
@ASSOSyal
Cookiie
@HeLLaa
Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Buralardutluuugdu
@Migim
@PeRRieR
bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Simurgp
@B O Z A
@N u r
N NesNa
Kız idrarla vakit kaybetme akşamda olsa git bir hastanenin aciline sonuç çabuk çıkıyor zaten. Sağlık ocağında da bir gün sonra çıkıyor sonuçlar. Anlıyorum korkuyorsun aslında ama için rahat etsin. Haber et bizede merak ettik bak Rabbim gönlünden geçeni yaşatsınNeyse 2 güne bir test yaparım artık kan ı sağlık ocağında vermem gerek oraya gitmeye de utanıyom artık