Sen test yapmadınmı daha kızkızlarrrrrr
yaaa benim yaşadığım yerleşme olamaz dimi ya
üf kafamı kurcalamaya başladı
@coconatt
Catlak-kurabiye
Cookiie
başka gebelik düşünen olan kim vardı
Ayy olsun inşallah yaakızlarrrrrr
yaaa benim yaşadığım yerleşme olamaz dimi ya
üf kafamı kurcalamaya başladı
@coconatt
Catlak-kurabiye
Cookiie
başka gebelik düşünen olan kim vardı
Hahah dolapta bir paket yıkanmış doğranmış ıspanak var kıyamıyorum yaBende makarna yaptım öğlenlik karnımı doyurdum akşama da kaldı. Yanına ne yapcam bakalım ıspanak olur belki
Hahha kaçırdın tabi sizi aşirete veriyorduk çil çil altınlarhadi ya haftasonu olunca pek bakamıyorum
yine konuyu kaçırdım desene
yaptım ama şeytan kurcalıyorSen test yapmadınmı daha kız
Gördün mü yazdığımı kızyaptım ama şeytan kurcalıyor
atardık kız nolcak o kadar altının yanında üç beş lafımı olurHahha kaçırdın tabi sizi aşirete veriyorduk çil çil altınlare üç beş de bize atarsınız falan diyorduk
Dimi cansın yaaatardık kız nolcak o kadar altının yanında üç beş lafımı olur
Benimde aynı şekilde 2 paket var. Aşırı zor ya sorma. Ama bu sene pek severek yemiyoruz nedenseHahah dolapta bir paket yıkanmış doğranmış ıspanak var kıyamıyorum yaneden bu ıspanaklar bu kadar zahmetli
Birdaha yapyaptım ama şeytan kurcalıyor
Aslında hani hazır pakette dondurulmuş olanlar varya nasıldır ki hiç denemedimBenimde aynı şekilde 2 paket var. Aşırı zor ya sorma. Ama bu sene pek severek yemiyoruz nedense
ya kuzum bence sıfır ihtimal deAyy olsun inşallah yaa
Nasıldı kanama bir daha tarif etsene unuttum
Gördün mü yazdığımı kız
Bende hiç denemedim onlardan canım. Birkere hazır ıspanaklı börek aldım. Çok beğenmiştim. Sonra birden ıspanağın ne kadar zor temizlendiği aklıma geldi acaba bunlar iyi temizleniyormuki dedim kendi kendime. Birdaha alasım gelmediAslında hani hazır pakette dondurulmuş olanlar varya nasıldır ki hiç denemedim
Aa kanama hiç olmadı yani tekrar test yap bakalım kuzumya kuzum bence sıfır ihtimal de
doğru dürüst ilişki de olmadı ki
en son geçen hafta olmuştu
şöyle ki adet bitimi olur ya akıntı karışık leke
sonra ped koydum yani 5 kuruş kadar gelmiş ama kahverengiydi belki pedden kaynaklıdır
ne bilem hiç gelecek gibi değil
NeeeBende hiç denemedim onlardan canım. Birkere hazır ıspanaklı börek aldım. Çok beğenmiştim. Sonra birden ıspanağın ne kadar zor temizlendiği aklıma geldi acaba bunlar iyi temizleniyormuki dedim kendi kendime. Birdaha alasım gelmedi
Ay aklıma şimdi şey geldi. Birkere wafle yiyordum dışarıda içinde salyangoz çıkmıştı
Ay valla sorma ya öyşe birşey olmuştu büyük ihtimal meyvelerden geldiNeee
Kızzz nasılllll
Offf waffle bu yaa
Hiç mi görmemişler malzemeleri dizerken
Evet hazır ıspanaklı börekler çok güzelinşallah iyi yıkanıyordur ya hahahahh iyi düşünelim
Oyy bana denk gelmesin lütfen öyle şeyler ya yoksa tüm kafe çığlıklarımla inlerAy valla sorma ya öyşe birşey olmuştu büyük ihtimal meyvelerden geldi
İnşallah evet iyi düşünelim yiyelim ıspanakları
üfff eve gidince bi daha yapcam galiba manyadımAa kanama hiç olmadı yani tekrar test yap bakalım kuzum
Yap yap kuzum iyi bile durdunüfff eve gidince bi daha yapcam galiba manyadım
kaç gün oldu baya büyümüştür demiYap yap kuzum iyi bile durdunkeşke sabah ilk idrar ile yapsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?