- 19 Kasım 2020
- 22.014
- 48.099
- 548
Minnosprenses minnoş akşama ne yemek yapacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var var kuzum olurda evliliğe ikna olursa bir gün belki benim de eltim olurOlabilme ihtimali varmı canım bekar kayın
Evet banada fikir. Pazara markete cıkmadım bugün dolap boş. Dondurucudan birşeyler yapcam heraldeMinnosprenses minnoş akşama ne yemek yapacaksın
Ay seninki de benimkinden niyeti yokVar var kuzum olurda evliliğe ikna olursa bir gün belki benim de eltim olur
Olur gider yaaa yeter ki sağlıkla gelsinYaaa ikiz miymişti olsun canım verende Allah alanda Allah tekrar ikiz nasip eder inşallah istiyorsan şayet
Kız bende istiyorum bazen ama korkuyorum nasıl bakılır diye
8 haftalıktı canım ama ikiz olduğunuz kaybettiğim gün öğrendim. Birisi kücük kalmış doktorda görmemiş. O gün gördü. Diğeri 8. Haftada kalbi durduCookiie kuzummm sen ikiz mi kaybettin kaç aylık tı
Ben yanlış anlamışım balım kusuruma bakma daha önce ben bir laf ettim başıma geldi ondan beri korkarım daYok yani ikiz ücüz tek yönünden razıyım dedim yoksa tabiki hayırlı sağlıklı nir evlat olsun en baş dileğimiz
İnşallah cocomm
Di mi saçı başı yola yola gider büyürler sağlık olsun napakOlur gider yaaa yeter ki sağlıkla gelsin
Ne kusuru cocom kusurmu olur aşk olsun. Evet ya bazen oluyor öyle. Doğru dualar edelim her zamn inşallahBen yanlış anlamışım balım kusuruma bakma dahaçmce ben bir laf ettim başıma geldi ondan beş korkarım da
Amin balım ağzımızdan çıkan her kelime çok önemli biz dalıyoruz bazenNe kusuru cocom kusurmu olur aşk olsun. Evet ya bazen oluyor öyle. Doğru dualar edelim her zamn inşallah
Evet kuzum çok haklıaın herşeyin hayırlısını istemek gerekAmin balım ağzımızdan çıkan her kelime çok önemli biz dalıyoruz bazen
Valla dur bakalım ne diyecek minnoş benimde mantı açasım varEvet banada fikir. Pazara markete cıkmadım bugün dolap boş. Dondurucudan birşeyler yapcam heralde
Selam kuzu nerelerdesin akşam pare seni çapırıyırdu pare ile elti oluyırdunuz falan MssPAREselam kızlar
Rabbim gönlüne göre en hayırlısını sağlıkla versin sana ve burada isteyen bütün arkadaşlara Aminnn ❤8 haftalıktı canım ama ikiz olduğunuz kaybettiğim gün öğrendim. Birisi kücük kalmış doktorda görmemiş. O gün gördü. Diğeri 8. Haftada kalbi durdu
hadi ya haftasonu olunca pek bakamıyorumSelam kuzu nerelerdesin akşam pare seni çapırıyırdu pare ile elti oluyırdunuz falan MssPARE
Bende makarna yaptım öğlenlik karnımı doyurdum akşama da kaldı. Yanına ne yapcam bakalım ıspanak olur belkiValla dur bakalım ne diyecek minnoş benimde mantı açasım var
Amin canım Allah razı olsun teşekkür ederimRabbim gönlüne göre en hayırlısını sağlıkla versin sana ve burada isteyen bütün arkadaşlara Aminnn ❤