Tanişmadik ama hep gördüm bu nickini gözümden kacmazzYok beni tanımazsın sen agsjdjs eski nick Black Light tı ama. Çalısıyor musun simdi yoksa doğumdan sonra ara mı verdin
Kız elco yenimi gördün jane yiTanişmadik ama hep gördüm bu nickini gözümden kacmazzcalışmadım canım evlendiğimde çerkezköye yerleştim burdada pek iş yok hep fabrika öylede kaldı
Yok yeni görmedim görüyordum da hahahaha pek çıkaramadım tanımaya calıştım bitürlüde tanıyamadımmKız elco yenimi gördün jane yi
Bir ayi geçkindir bizle burda
Yaş 28Baloncummmm senin mesleğin neydi veya var mıydıkaç yaşındasın len sen, MssPARE Lna16 @Paniksu @Tiniminimavihanim sen hemsiresin, yaşını bilmiyorum ama ahsjd
Queen Teyze @Nosking Jou yaş meslek dökülün merak ediyorum unuttuklarım beni affetsin
@Mavi Menekse yaşın 24 meslek patoloji teknikeri. Seni tek biliyorum
Hocam ben 25 yaşındayım önlisans mezunuyum kesmedi, lisansa kayıt olacağım.Ek olarak; taliblerimi beklemiyorumBaloncummmm senin mesleğin neydi veya var mıydıkaç yaşındasın len sen, MssPARE Lna16 @Paniksu @Tiniminimavihanim sen hemsiresin, yaşını bilmiyorum ama ahsjd
Queen Teyze @Nosking Jou yaş meslek dökülün merak ediyorum unuttuklarım beni affetsin
@Mavi Menekse yaşın 24 meslek patoloji teknikeri. Seni tek biliyorum
Yaş 28
Evlenmeden önce çalışıyordum şuanda işim ev hanımlığı canım
Maşallah kızlarHocam ben 25 yaşındayım önlisans mezunuyum kesmedi, lisansa kayıt olacağım.Ek olarak; taliblerimi beklemiyorum
Sen kaç yaşındasın canım
24 yaşındayım ben, çalışmıyorum. Okul okumadım, lise kaydımı yenileyecem ekimde. BakalımSen kaç yaşındasın canım
Fatmamm 22 olması lazım oda şuan ev hanımı
Hadi hayırlısı olsun canım24 yaşındayım ben, çalışmıyorum. Okul okumadım, lise kaydımı yenileyecem ekimde. Bakalım
Peki ablam varikosel yoksa napacaz eşimde varikoselden şüpheleniyor
Profilinde görmüştüm yaşını yine de merak ettim, aynı şehirde yaşıyoruz fatmaylaFatmamm 22 olması lazım oda şuan ev hanımı
ben yaşları gördükten sonra farkettiysen
Ay aman genceciksin sen, ben yeni üyeyken herkese abla diyormusum çıldıracamben yaşları gördükten sonra farkettiysen
sessizliğe gömüldüm
söylemez olaydım
Bende sana abla demeyi düşünüyordum dahaAy aman genceciksin sen, ben yeni üyeyken herkese abla diyormusum çıldıracam
Çok mu büyük duruyorumBende sana abla demeyi düşünüyordum daha
bana hiç demediğine yemin edebilirim ama ispatlıamamAy aman genceciksin sen, ben yeni üyeyken herkese abla diyormusum çıldıracam
Dediğimi ispatladım ya la bak yukarıda dur atayımbana hiç demediğine yemin edebilirim ama ispatlıamam
dedirtmem çünkü nihahaha
sensin ablaDediğimi ispatladım ya la bak yukarıda dur atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?