- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.260
- 548
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karakter olarak evet donanım bilgi öğüt üçlemesine bakınca benden büyüktür herhalde diye düşünüyordumÇok mu büyük duruyorum![]()
Ben büyümüş de küçülmüşlerdenim ahskdmdödKarakter olarak evet donanım bilgi öğüt üçlemesine bakınca benden büyüktür herhalde diye düşünüyordum![]()
![]()
Ahhahahahahahhahahajhajhajajaksldödşdldldldşdçdbdk affet çok güldümiyi seni dövmemişim
erkek infertilitesi olunca hoş görmüşüm
ablaymış![]()
Diğerleride tam yazsa tanışsakBen büyümüş de küçülmüşlerdenim ahskdmdöd
Hayat gerekli donanımı sağlamış benceQueen Teyze ortaokul mezunuyum ama öyle donanımlı değilim mlsf ahspdödöf
Evet aynen, simdi küçük emrah gibi duygusala bağlayacaktım amaHayat gerekli donanımı sağlamış bence
Evet aynen, simdi küçük emrah gibi duygusala bağlayacaktım amaBal0ncuk a abla diyisim aklıma geliyor ciddi kalamıyorum
![]()
Ya niye kızıyorsun takılıyorum sen benim kankamsın ne ablası
Ben 22 yaşındayım lise mezunuyum Konyalıyım
En küçük sensin galiba. Eşin buralı mı pekiBen 22 yaşındayım lise mezunuyum Konyalıyım
3 yıllık evliyim eşimin işi nedeniyle de memleketindeyim![]()
Sanırım öyleEn küçük sensin galiba. Eşin buralı mı peki
Yaa gidiyorsun buralardanSanırım öyleyok hayır oda Aksaraylı seneye tayinciyiz Eşim Askeri personel
![]()
Evett 3 senedir burdayım bu seneyle beraber 4 olacak sıcağı olmasa birde memleketime yakın olsa güzel şehir eşim çok seviyor buraları annemlerde geldiklerinde seviyor geziyorlar ama gidelim farklı şehirler görelim artık değil miYaa gidiyorsun buralardan![]()
Niye ki canımYa nolsun kocam anlamıyor beniiii
Hahah düşünemiyorum kusacağım artıkAayayyydüşündükçe miden kalktı
Estetiğe para veremezmişkokulu kokulu dolassın mal
yaz sıcagında nasıl dolasır ya sacımız bile ne hale geliyor
![]()
Ben 30 yaşındayım canım daha önce özel sektörde çalışıyordum ama bebişim olmayınca işi bıraktım tüp bebek çalışmalarına başladım çok şükür nasip oldu öyle işte sen kaç yaşındasın çalışıyor musunBaloncummmm senin mesleğin neydi veya var mıydıkaç yaşındasın len sen,
MssPARE @Lna16
Catlak-kurabiye @Tiniminimavihanim sen hemsiresin, yaşını bilmiyorum ama ahsjd
Queen Teyze @Nosking @Jou yaş meslek dökülün merak ediyorum unuttuklarım beni affetsin
@Mavi Menekse yaşın 24 meslek patoloji teknikeri. Seni tek biliyorum