- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Konu üstte kalırsa anca yazan olurBiri bir şey yazsin alıntı yapıp yazayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu üstte kalırsa anca yazan olurBiri bir şey yazsin alıntı yapıp yazayım![]()
Kime ne oliyi diyorum demiyinuz ne oliyiŞey dedim hadi dediğin olsun 2 haftada bir çıkalım, diyo ki ben ayda bir demisim![]()
![]()
![]()
Benim eşimin bahaneleri tüketmez, görür o zorla çıkaracam yumuşak dil yok ona ahsjdkDöneklikleri yok mu al birini vur ötekine
Bir cıkın da devamını getirirsinizonun istedigi yerlere git yakınsa yakın uzaksa uzak mesela yemek istemiyorsa sen evde birşeyler hazırlayabilirsin
Yavri konuma bak konu açtım ahsıdmdKime ne oliyi diyorum demiyinuz ne oliyi![]()
Aden konusu neden kapandı kiYavri konuma bak konu açtım ahsıdmd
E saçma sapan şeyler yazıyorlardi. Biz konusuyoruz kızlarla grupta zatenAden konusu neden kapandı ki
Senin konuyu da görmedim dün gezmeseydim kk da çok durmadım bakayim
Yoluna git en iyisi sen bilirsin onuBenim eşimin bahaneleri tüketmez, görür o zorla çıkaracam yumuşak dil yok ona ahsjdk
Kk özel grup mu anladımE saçma sapan şeyler yazıyorlardi. Biz konusuyoruz kızlarla grupta zaten
He aynenKk özel grup mu anladım
hainlerHe kurmuşlar![]()
bensiz grupmu kurdunuz
Yavrum geyik yapmıyoruz ki yardımınız olacaksa Louder e yazabilirsinizHe kurmuşlar![]()
nök nökYavrum geyik yapmıyoruz ki yardımınız olacaksa Louder e yazabilirsiniz![]()
Baloncummmm senin mesleğin neydi veya var mıydınök nök
ben anlamam zaten sizin işlerden
takılıorum![]()
33 yaşındayım kuzum.. bir devlet kurumunda çalışıyorumBaloncummmm senin mesleğin neydi veya var mıydıkaç yaşındasın len sen,
MssPARE
Lna16
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim sen hemsiresin, yaşını bilmiyorum ama ahsjd
Queen Teyze
Nosking
Jou yaş meslek dökülün merak ediyorum unuttuklarım beni affetsin
M Mavi Menekse yaşın 24 meslek patoloji teknikeri. Seni tek biliyorum
Su an çalısıyor musun canım33 yaşındayım kuzum.. bir devlet kurumunda çalışıyorum
evetSu an çalısıyor musun canım
Anaamm kızzz seni tanıyamadımm ya nickmi değiştii çoğu herkes değiştirmiş anlamakla güçlük çekiyorumm haaBaloncummmm senin mesleğin neydi veya var mıydıkaç yaşındasın len sen,
MssPARE
Lna16
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim sen hemsiresin, yaşını bilmiyorum ama ahsjd
Queen Teyze
Nosking
Jou yaş meslek dökülün merak ediyorum unuttuklarım beni affetsin
M Mavi Menekse yaşın 24 meslek patoloji teknikeri. Seni tek biliyorum
Yok beni tanımazsın sen agsjdjs eski nick Black Light tı ama. Çalısıyor musun simdi yoksa doğumdan sonra ara mı verdinAnaamm kızzz seni tanıyamadımm ya nickmi değiştii çoğu herkes değiştirmiş anlamakla güçlük çekiyorumm haa
Çocuk gelisim ogretmeniyim anaokulu
28 yaşindayım![]()