• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Döneklikleri yok mu al birini vur ötekine 🤣🤣🤣

Bir cıkın da devamını getirirsiniz 😅😅 onun istedigi yerlere git yakınsa yakın uzaksa uzak mesela yemek istemiyorsa sen evde birşeyler hazırlayabilirsin
Benim eşimin bahaneleri tüketmez, görür o zorla çıkaracam yumuşak dil yok ona ahsjdk

Baloncummmm senin mesleğin neydi veya var mıydı 😂 kaç yaşındasın len sen, MssPARE MssPARE Lna16 Lna16 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sen hemsiresin, yaşını bilmiyorum ama ahsjd
Queen Teyze Queen Teyze Nosking Nosking Jou Jou yaş meslek dökülün merak ediyorum unuttuklarım beni affetsin

M Mavi Menekse yaşın 24 meslek patoloji teknikeri. Seni tek biliyorum
Anaamm kızzz seni tanıyamadımm ya nickmi değiştii çoğu herkes değiştirmiş anlamakla güçlük çekiyorumm haa 😄😄😄
Çocuk gelisim ogretmeniyim anaokulu
28 yaşindayım 😄😄😄😄😄

Anaamm kızzz seni tanıyamadımm ya nickmi değiştii çoğu herkes değiştirmiş anlamakla güçlük çekiyorumm haa 😄😄😄
Çocuk gelisim ogretmeniyim anaokulu
28 yaşindayım 😄😄😄😄😄
Yok beni tanımazsın sen agsjdjs eski nick Black Light tı ama. Çalısıyor musun simdi yoksa doğumdan sonra ara mı verdin

Back
X