- 19 Kasım 2020
- 22.143
- 48.300
- 548
Hahah ya alemsin pareBen yazdım kıllarınız kör düğüm olur kalır inşallah dedim
Ay deme ama çok kıymetliymiş kıyamamAayy o iğrenç konu
Ben okumadım bası okudum yaptım yorumu@mavş
Hahah ya alemsin parebir ara boş vaktim olursa tüm yorumları ojuycam
Gördüm şimdi hey Allahm yaBen okumadım bası okudum yaptım yorumuinşallah kocanda kıllı olur kördüğüm okursunuz yazdım
Yetiştimmmmmmm
Görmedim o konuyuAa silinmiş o görümceli konu. Çok iğrençti zaten uyduruk olduğu çok belliydi
Hayırdır gülümYetiştimmmmmmm
İyi sayılırım sen nasılsın
Ya nolsun kocam anlamıyor beniiiiHayırdır gülüm
AayayyyBen yazdım kıllarınız kör düğüm olur kalır inşallah dedim
Estetiğe para veremezmişAy deme ama çok kıymetliymiş kıyamamgidip o kadar estetik yaptırıp orayı kıllı bırakmak da ne bilim neyin kafasıysa
Diğeri de görümceli bir şeydi
Kuzum iyice oturup konusun olmadı sizi ortak noktada bulusturacak biriyle beraber konusun arkadas olur gerekirse aile terapisti olurYa nolsun kocam anlamıyor beniiii
Ona çok güldüm ya kutsal bakire ahahhajahahahahahaAayayyydüşündükçe miden kalktı
Estetiğe para veremezmişkokulu kokulu dolassın mal yaz sıcagında nasıl dolasır ya sacımız bile ne hale geliyor
Bide kokuyormuş twetimmmAayayyydüşündükçe miden kalktı
Estetiğe para veremezmişkokulu kokulu dolassın mal yaz sıcagında nasıl dolasır ya sacımız bile ne hale geliyor
Şey dedim hadi dediğin olsun 2 haftada bir çıkalım, diyo ki ben ayda bir demisimKuzum iyice oturup konusun olmadı sizi ortak noktada bulusturacak biriyle beraber konusun arkadas olur gerekirse aile terapisti olur
Ay ne oldu kiKuzum iyice oturup konusun olmadı sizi ortak noktada bulusturacak biriyle beraber konusun arkadas olur gerekirse aile terapisti olur
Beyni olmadıktan sonra bakire olur tabiOna çok güldüm ya kutsal bakire ahahhajahahahahaha
Kız kokmaz mı pareeeBide kokuyormuş twetimmm
Aşk kokusukokusu kıl tüy ne büyük aşk arzu tutku şevhet hepsi bir arada
Kız bunu yazsaydım ya
Döneklikleri yok mu al birini vur ötekineŞey dedim hadi dediğin olsun 2 haftada bir çıkalım, diyo ki ben ayda bir demisim
Biri bir şey yazsin alıntı yapıp yazayımBeyni olmadıktan sonra bakire olur tabi
Kız kokmaz mı pareee
yazsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?