- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.260
- 548
- 27
24 yaşındayım canım çalışmıyorum ben de, Rabbim yavrunu sana bağışlasınBen 30 yaşındayım canım daha önce özel sektörde çalışıyordum ama bebişim olmayınca işi bıraktım tüp bebek çalışmalarına başladım çok şükür nasip oldu öyle işte sen kaç yaşındasın çalışıyor musun
Bu arada maaş almayı çok özledim hahah
Aminn canım benim24 yaşındayım canım çalışmıyorum ben de, Rabbim yavrunu sana bağışlasın
Amin canımAminn canım benimhepimizin yarası aynı yerden galiba. Rabbim kimseye aratmasın inşallah bekleyenlere de tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla kolayca nasip etsin
Kızzz anamm herkes 20li rakamlar yazıyor
Püü yaşlanmışım ben
Daha mı güzelAmin canım
Aman 30 lu yaşlar daha güzel bence
Janemmmm Ben yeni 32 yaşına yeni girdiimm ama valla hissedilen dersen 27Baloncummmm senin mesleğin neydi veya var mıydıkaç yaşındasın len sen, MssPARE Lna16 Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim sen hemsiresin, yaşını bilmiyorum ama ahsjd
@Semra12345Nosking Jou yaş meslek dökülün merak ediyorum unuttuklarım beni affetsin
@Mavi Menekse yaşın 24 meslek patoloji teknikeri. Seni tek biliyorum
Sen ve ben 50 olsak da ufak dururuz tinnoşJanemmmm Ben yeni 32 yaşına yeni girdiimm ama valla hissedilen dersen 27belkide minyon olduğum için şuan evet ücretsiz izindeyim sahalara dönüp her beraber doğum yaptıracaz ebe hemşireyim
Evett kuzucummm Her ne yaşarsak yaşayalım içimizde hala bir çocuk var janemmSen ve ben 50 olsak da ufak dururuz tinnoş
Oy yerim ebe hemşire miiii
Sen gelme ben gelirim amarigayaEvett kuzucummm Her ne yaşarsak yaşayalım içimizde hala bir çocuk var janemmevet evett senin eben olur gız birde sana yakın yere tayin olduk
Gelin sarılalım
Abla mı oldun çeniyi seni dövmemişim
erkek infertilitesi olunca hoş görmüşüm
ablaymış
Benim yas 30Baloncummmm senin mesleğin neydi veya var mıydıkaç yaşındasın len sen, MssPARE Lna16 Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim sen hemsiresin, yaşını bilmiyorum ama ahsjd
@Semra12345Nosking Jou yaş meslek dökülün merak ediyorum unuttuklarım beni affetsin
@Mavi Menekse yaşın 24 meslek patoloji teknikeri. Seni tek biliyorum
Fabrikaların çoğunda kreş var kızTanişmadik ama hep gördüm bu nickini gözümden kacmazzcalışmadım canım evlendiğimde çerkezköye yerleştim burdada pek iş yok hep fabrika öylede kaldı
Aaaa duymadım hiçAbla mı oldun çen
Benim yas 30
Öğretmenim canim
Fabrikaların çoğunda kreş var kız
Ne güzel hemşosunuzProfilinde görmüştüm yaşını yine de merak ettim, aynı şehirde yaşıyoruz fatmayla
Çoğunun var canımAaaa duymadım hiç
Evettt bende öyle düşündüm canommÇoğunun var canım
Almiş kreş çağına gelince ikiniz beraber gidebilirsiniz
Sen beni terketip gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?