- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Bize de nasip olacak kız inşallah inanıyorum ben teker teker cift cizgileri görücezBen de çok seviyorum ya. Bissürü çocuk gelişim kitabı aldım, çok şey öğrendim, gebelikle doğumla ilgili kitaplar okudum. Kendi bebeğimde tecrübe etmek istiyorum artık
Çokkk güzel bir şarkı sesi de bir o kadar harika teşekkür ederim kuzumm inşallah nasip olurEvlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bebeği için bunu dinlemek nasip olsunnnnn
İnşallah canım benimÇokkk güzel bir şarkı sesi de bir o kadar harika teşekkür ederim kuzumm inşallah nasip olur
Evet göreceğiz inşallah inanıyorum ben. Biz 2020 yılındaBize de nasip olacak kız inşallah inanıyorum ben teker teker cift cizgileri görücez
Evet kuzum bence baslı basına bir mucize bir bebegin rahme düşmesiEvet göreceğiz inşallah inanıyorum ben. Biz 2020 yılındaBal0ncuk ile tanıştık. Onun o kadar mücadelesinden sonra anne olması, dayler dayler in N Neal in ve diğer arkadaşlarımızın mucizelerine şahit olmak bana umut oldu
İnşallah canımmmEvet kuzum bence baslı basına bir mucize bir bebegin rahme düşmesiinşallaahh bizim de mucizemiz bize merhabaa diyecek
24 yasındayım kuzum benİnşallah canımmm
Merak ettim simdi herkes yasını yazsın tanıyayım sizi shsodldödkf
Anaaa yaşıtız hangi ay24 yasındayım kuzum ben
Ellerine saglik.bende her yil yapiyorum bu yilda insallah yapicam ilk 10 gun yapmaya calisirsim hep ama bu yil kismet olmadiEki Görüntüle 3109524
Geçen yıldan bir kare
Bu yılda yapacağım nasip olursa
Aşure ayımız mübarek olsun kızlar
Eki Görüntüle 3109533
@ASSOSyal
@Paniksu
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@MaviMabellee
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@NesNa
@ozo1907
@madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Meral01
Bal0ncuk
Black Light
Allah kabul etsin insallahEki Görüntüle 3109521 Eki Görüntüle 3109522
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
Amin inşallah canimAllah kabul etsin insallah
Oooo tamamdırr beybisuuu yumoş gibi yumoşunu seveyimm seninn mıncurlarımmmm
Seninde aşure ayın mübarek olsun birtanem canım morummmmAşure Ayınız Mübarek Olsun...
@JouLna16 MssPARE Fatmazell @Tiniminimavihanim @bir mucizee @Nau Nau Bal0ncuk @ASSOSyal @Minnosprenses @Cemoos Black Light @MaviMabellee M Mavi Menekse @Hogwartss
Teşekkür ederim canım ben geneli küçük aşure de yapıyorumEllerine saglik.bende her yil yapiyorum bu yilda insallah yapicam ilk 10 gun yapmaya calisirsim hep ama bu yil kismet olmadi
Ellerine sağlık Linoşummm Allah kabul etsin
Aleykümmm Selammm
3 mart. Duygusal ağlak balık burcuKac Mart kızmerak eyledim
Abooo öyle misin cidden3 mart. Duygusal ağlak balık burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?