- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.260
- 548
- 27
He yav. Çok duygusalım, yani mazoşist gibiyim hatta, duygusal video izleyip ağlamayı seviyorum ahksmdAbooo öyle misin cidden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He yav. Çok duygusalım, yani mazoşist gibiyim hatta, duygusal video izleyip ağlamayı seviyorum ahksmdAbooo öyle misin cidden![]()
Kız manyak mısın anacımHe yav. Çok duygusalım, yani mazoşist gibiyim hatta, duygusal video izleyip ağlamayı seviyorum ahksmd
Onu da yapıyorm tabi ahsjjsKız manyak mısın anacımbende aksine komik seyler acıp kendimi güldürmeye calısırım
![]()
Burdaki konulara niye aglayamıyorum yaOnu da yapıyorm tabi ahsjjs
Ama napim valla çok duygusalım çok ağlarım he. Burda bazen konuları okurken ağlarım ahsjd
Aşırı empati kurabilen biriyim. Hani zorlamama gerek yok, bir şey görsem anında o insanın yerine koyabiliyorm kendimi. Ve o yüzden çaresizliğini acısını içimde hissediyorum. Bu da beni ağlatıyor bazen, zor ama böyle yaşamak. Geçen mart ayında bizim köyde bir çocuk canına kıymıştı, ben 2 ay kendime gelemedim. İlk ay geceleri uyuyamıyordum, sabaha kadar ağlardımBurdaki konulara niye aglayamıyorum ya
Ya bir konu vardı arya evanın annesi diye bir kullanıcı var tüm sureci yazmıstı bebegi vefat etmiş onda cok aglamıstım Rabb'im hayırlısını nasip etsin herseyin![]()
Yok ya bence acıları bu kadar icselleştirme. Olumlama yapan sayfaları takip ediyorum ben bu kadar empati kurmak hayatımızı iyi yöne cekmezmiş bende senin gibiydim özellikle cocugu olmayanlara cok üzülürdüm kendim acım gibi hissederdim resmen yasıyorum simdi. Bunun gibi cok ornek okudum bazen farkında olmadan üzüldüğümüz icselleştirdiğimiz duyguları hayatımıza cekeriz. Yapmamaya calıs o yuzdenAşırı empati kurabilen biriyim. Hani zorlamama gerek yok, bir şey görsem anında o insanın yerine koyabiliyorm kendimi. Ve o yüzden çaresizliğini acısını içimde hissediyorum. Bu da beni ağlatıyor bazen, zor ama böyle yaşamak. Geçen mart ayında bizim köyde bir çocuk canına kıymıştı, ben 2 ay kendime gelemedim. İlk ay geceleri uyuyamıyordum, sabaha kadar ağlardım
Çocuğu tanımam etmem sadece köylüm ve çok gençti. Ama onunla ve annesiyle empati kuruyordum. 5 ay geçti aklıma geldikçe gözüm dolar.
Yani öyle aman diyip önüme bakamıyorum, aşırı duygusalım ama bi yandan da seviyorum bu huyumu![]()
Farkındayım doğru olmadığının. Uğraştım ama pek başarılı olamadımYok ya bence acıları bu kadar icselleştirme. Olumlama yapan sayfaları takip ediyorum ben bu kadar empati kurmak hayatımızı iyi yöne cekmezmiş bende senin gibiydim özellikle cocugu olmayanlara cok üzülürdüm kendim acım gibi hissederdim resmen yasıyorum simdi. Bunun gibi cok ornek okudum bazen farkında olmadan üzüldüğümüz icselleştirdiğimiz duyguları hayatımıza cekeriz. Yapmamaya calıs o yuzden![]()
İnsanlar var ya cok garip senin bu yonunu hemen kullanırlar. Bak burda da acılmıs olumlama topikleri var mutlaka bak onlara calısmalar meditasyonlar yapabilirsin bunları bırakmak icin.Farkındayım doğru olmadığının. Uğraştım ama pek başarılı olamadım
Kendi acımmış gibi düşünür ağlarım öyle de manyağım. Zamanla düzelir belki bilmiyorum. Bi noktada hayatımı olumsuz etkiliyor, insanlara fazla acıyor, üzülüyorum. Yani insanları çok affetmek gibi saçma sapan bir huyum var, çok vurdular sırtımdan bu salaklığım yüzünden, biraz akıllandım ama![]()
Evet evet çok kullanılır, manipülasyonlar, suçlamalar bilmem neler aman. Konu açmıştım zaten, suçluluk psikolojisini de yenemiyorum asla. Onun sebebi çocukluğum tabi, bakarım inşallah dediğin topiklere. İyi hissetmek kitabını okuyacağım, bir de Tülay Kök dinliyorum arada. Umarım düzelirim, son zamanlarda beni aşağıya çeken, manipüle eden, terbiyesiz ve istediği şeyi söyleyebileceğini sanan insanları siliyorum hayatımdan. Bu benim için büyük başarı.İnsanlar var ya cok garip senin bu yonunu hemen kullanırlar. Bak burda da acılmıs olumlama topikleri var mutlaka bak onlara calısmalar meditasyonlar yapabilirsin bunları bırakmak icin.
Salaklık demeyelim canım sadece iyi niyetlisin ama karsındaki bunu somurur hep![]()
En iyisini yaparsın bırak sen bencil olEvet evet çok kullanılır, manipülasyonlar, suçlamalar bilmem neler aman. Konu açmıştım zaten, suçluluk psikolojisini de yenemiyorum asla. Onun sebebi çocukluğum tabi, bakarım inşallah dediğin topiklere. İyi hissetmek kitabını okuyacağım, bir de Tülay Kök dinliyorum arada. Umarım düzelirim, son zamanlarda beni aşağıya çeken, manipüle eden, terbiyesiz ve istediği şeyi söyleyebileceğini sanan insanları siliyorum hayatımdan. Bu benim için büyük başarı.
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bebeği için bunu dinlemek nasip olsunnnnn![]()
Su grubundan ne beklersin kuzummm aynıı beende öyleyim bugün açılan videoalrın hepsi doğum vloğuHe yav. Çok duygusalım, yani mazoşist gibiyim hatta, duygusal video izleyip ağlamayı seviyorum ahksmd
![]()
Kurabiyemmmmmmm hoşgeldinnn iyikiiii geldiinnnnn oleeyyyyy oleeyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok tesekkur ederim aynen öyle gercekten kismet olmayinca olmuyorTeşekkür ederim canım ben geneli küçük aşure de yapıyorum
İnşallah sende küçük aşurede yaparsın canım daha vakit var sıkma canını
Allah kabul etsin inşallah
Herşey nasip kısmet hayatta![]()
Aynen canım hayırlısı ne ise o olsunÇok tesekkur ederim aynen öyle gercekten kismet olmayinca olmuyor
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bebeği için bunu dinlemek nasip olsunnnnn![]()