• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr hepimizin aşure ayımız mübarek olsun. Bolluk bereket nasio olsun hepimize inşallah😍☺️
‼️‼️‼️‼️Ben bir süre çok sık aktif olamıcam köyde kalıcam 1 hafta kadar telefon pek çekmiyor oradada döndüğümde görüşürüz kendinize çok iyi bakın 😍😍

kızlarr hepimizin aşure ayımız mübarek olsun. Bolluk bereket nasio olsun hepimize inşallah😍☺️
‼️‼️‼️‼️Ben bir süre çok sık aktif olamıcam köyde kalıcam 1 hafta kadar telefon pek çekmiyor oradada döndüğümde görüşürüz kendinize çok iyi bakın 😍😍
Aminnnn kuzummm☀️🙏🏻💙Allaha emanet ol perişim dikkat et kendine😍😍

1 bucuk yıl bitti canım esimde sorun var benim 😕 tedavi oluyor 6 aydır. Senin ne kadar süre oldu
3 yıl benim de. Eşim de sorun var aynı şekilde. Erkek infertilitesi. Herşey yerlerde, sayı, hareket fena yani. Bu ay ya da önümüzdeki ay tedaviye başlayacak benim eşim de inşallah.

3 yıl benim de. Eşim de sorun var aynı şekilde. Erkek infertilitesi. Herşey yerlerde, sayı, hareket fena yani. Bu ay ya da önümüzdeki ay tedaviye başlayacak benim eşim de inşallah.
Sayı hareket cok az bizde de ilk gittigimiz doktorlar direk tüp bebek dedi ama bulundugumuz sehirde yok git gel cok masraf olacak diye baska doktor bulduk onda ilac tedavisi oluyor su an bilmiyorum olur mu olmaz bir yıl dolduktan sonra bakıcaz tekrar
Açtığım konuların çoğu o şekildeydi, zamanında çok çaresiz hissettim. Su an umutluyum, nasip kısmet.
Bende öyleyim 🤷🏻‍♀️ ben hep icimde bir umut kırıntısıylayım 😔

tüm bu olanların üstüne gecen hafta hpv pozitif oldugumu öğrendim bir ay sonra kolposkopi yapılması gerek bana.

Rabb'imin vardır bizim icin de belirlediği bir zaman 🤲🏻🤲🏻

Sayı hareket cok az bizde de ilk gittigimiz doktorlar direk tüp bebek dedi ama bulundugumuz sehirde yok git gel cok masraf olacak diye baska doktor bulduk onda ilac tedavisi oluyor su an bilmiyorum olur mu olmaz bir yıl dolduktan sonra bakıcaz tekrar

Bende öyleyim 🤷🏻‍♀️ ben hep icimde bir umut kırıntısıylayım 😔

tüm bu olanların üstüne gecen hafta hpv pozitif oldugumu öğrendim bir ay sonra kolposkopi yapılması gerek bana.

Rabb'imin vardır bizim icin de belirlediği bir zaman 🤲🏻🤲🏻
Oy canım Rabbim acil şifalar versin 🤲🏻🌺
Bize de tüp dediler, çok zor zamanlardı. Alıştık artık, ama bazen üzülüyorum ne yalan söyleyeyim. İnşallah bize de nasip olur en kısa zamanda

Oy canım Rabbim acil şifalar versin 🤲🏻🌺
Bize de tüp dediler, çok zor zamanlardı. Alıştık artık, ama bazen üzülüyorum ne yalan söyleyeyim. İnşallah bize de nasip olur en kısa zamanda
Rabbim hepimize gönlümüzün muradını hayırla versin inşaallah 🤲🏻
Bende üzülüyorum bebekleri öyle severim ki kendimin de bir bebegi olsun sonra onunla büyüyelim cok isterdim 💙
İnşallah kuzum inşallah Rabbim nasip eylesin 🤲🏻

Rabbim hepimize gönlümüzün muradını hayırla versin inşaallah 🤲🏻
Bende üzülüyorum bebekleri öyle severim ki kendimin de bir bebegi olsun sonra onunla büyüyelim cok isterdim 💙
İnşallah kuzum inşallah Rabbim nasip eylesin 🤲🏻
Ben de çok seviyorum ya. Bissürü çocuk gelişim kitabı aldım, çok şey öğrendim, gebelikle doğumla ilgili kitaplar okudum. Kendi bebeğimde tecrübe etmek istiyorum artık

Back
X