- 20 Aralık 2020
- 17.163
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.366
- 548
Aşure günümüz mübarek olsun paremmmm benimEki Görüntüle 3109521 Eki Görüntüle 3109522
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
Ellerine sağlık Linoşummm Allah kabul etsinEki Görüntüle 3109524
Geçen yıldan bir kare
Bu yılda yapacağım nasip olursa
Aşure ayımız mübarek olsun kızlar
Eki Görüntüle 3109533
@ASSOSyal
@Paniksu
Cookiie
@Minnosprenses
@Cemoos
@yagmurdansonra
@MaviMabellee
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Mavis40
@NesNa
@ozo1907
@madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Meral01
@Bal0ncuk
Black Light
Mervişimmmm Allah razı olsun çiçeğimAllah razı olsun çiçeğimAşure Ayınız Mübarek Olsun...
@Jou @Lna16MssPARE @Fatmazell Tiniminimavihanim @bir mucizee @Nau Nau @Bal0ncuk @ASSOSyal @Minnosprenses @Cemoos Black Light @MaviMabellee M Mavi Menekse Cookiie
Aminnnn kuzummmkızlarr hepimizin aşure ayımız mübarek olsun. Bolluk bereket nasio olsun hepimize inşallah
Ben bir süre çok sık aktif olamıcam köyde kalıcam 1 hafta kadar telefon pek çekmiyor oradada döndüğümde görüşürüz kendinize çok iyi bakın
Sende dikkat et tinim geldiğimde seni güxel göreyim bana güzel haberler verAminnnn kuzummmAllaha emanet ol perişim dikkat et kendine
Canımsınnnn inşAllah perişimmmmmSende dikkat et tinim geldiğimde seni güxel göreyim bana güzel haberler ver
Ben alicam bahçe isim bitince konya da sahilden açılıp iç anadolu turu yapicamBime yat geliyormus. Alacak mısınız hanimlar
Ahhh inşallahEvlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bebeği için bunu dinlemek nasip olsunnnnn
İnşallah canım benimAhhh inşallah
1 bucuk yıl bitti canım esimde sorun var benimİnşallah canım benim
Sen kaç yıldır bekliyorsun
3 yıl benim de. Eşim de sorun var aynı şekilde. Erkek infertilitesi. Herşey yerlerde, sayı, hareket fena yani. Bu ay ya da önümüzdeki ay tedaviye başlayacak benim eşim de inşallah.1 bucuk yıl bitti canım esimde sorun var benimtedavi oluyor 6 aydır. Senin ne kadar süre oldu
Açtığım konuların çoğu o şekildeydi, zamanında çok çaresiz hissettim. Su an umutluyum, nasip kısmet.1 bucuk yıl bitti canım esimde sorun var benimtedavi oluyor 6 aydır. Senin ne kadar süre oldu
Sayı hareket cok az bizde de ilk gittigimiz doktorlar direk tüp bebek dedi ama bulundugumuz sehirde yok git gel cok masraf olacak diye baska doktor bulduk onda ilac tedavisi oluyor su an bilmiyorum olur mu olmaz bir yıl dolduktan sonra bakıcaz tekrar3 yıl benim de. Eşim de sorun var aynı şekilde. Erkek infertilitesi. Herşey yerlerde, sayı, hareket fena yani. Bu ay ya da önümüzdeki ay tedaviye başlayacak benim eşim de inşallah.
Bende öyleyimAçtığım konuların çoğu o şekildeydi, zamanında çok çaresiz hissettim. Su an umutluyum, nasip kısmet.
Oy canım Rabbim acil şifalar versinSayı hareket cok az bizde de ilk gittigimiz doktorlar direk tüp bebek dedi ama bulundugumuz sehirde yok git gel cok masraf olacak diye baska doktor bulduk onda ilac tedavisi oluyor su an bilmiyorum olur mu olmaz bir yıl dolduktan sonra bakıcaz tekrar
Bende öyleyimben hep icimde bir umut kırıntısıylayım
tüm bu olanların üstüne gecen hafta hpv pozitif oldugumu öğrendim bir ay sonra kolposkopi yapılması gerek bana.
Rabb'imin vardır bizim icin de belirlediği bir zaman
Rabbim hepimize gönlümüzün muradını hayırla versin inşaallahOy canım Rabbim acil şifalar versin
Bize de tüp dediler, çok zor zamanlardı. Alıştık artık, ama bazen üzülüyorum ne yalan söyleyeyim. İnşallah bize de nasip olur en kısa zamanda
Ben de çok seviyorum ya. Bissürü çocuk gelişim kitabı aldım, çok şey öğrendim, gebelikle doğumla ilgili kitaplar okudum. Kendi bebeğimde tecrübe etmek istiyorum artıkRabbim hepimize gönlümüzün muradını hayırla versin inşaallah
Bende üzülüyorum bebekleri öyle severim ki kendimin de bir bebegi olsun sonra onunla büyüyelim cok isterdim
İnşallah kuzum inşallah Rabbim nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?