- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.800
- 548
Ayy ne gündü ya ısrarla oldu diyorum başka yere geçiyodunnElco seni boğup çıldırtayim mi
Profil resmim olmuş mu
Ohhh mis mis paremmmAmin kuzum kışın hazır bide temiz herşey organik kendi bahçemiz aynen hazır oluyor hele kız çetin geçerse daha bi ise yarıyor
Allah sağlıkla huzurla yedirsin inşallah
Öppppppp
Ay elçom çok sevdim bunu sen bana seslenirken hep bunu gönder ahahahah çok güzel yaEvettt tamm bi yumoş
Oooo tamamdırr beybisuuu yumoş gibi yumoşunu seveyimm seninn mıncurlarımmmmAy elçom çok sevdim bunu sen bana seslenirken hep bunu gönder ahahahah çok güzel ya
Evet yumuş yumuş
Asure ayın mübarek olsun canımAşure Ayınız Mübarek Olsun...
Jou Lna16 MssPARE Fatmazell Tiniminimavihanim bir mucizee D u t Bal0ncuk ASSOSyal Minnosprenses Cemoos Black Light M MaviMabellee M Mavi Menekse Cookiie
Senin de canimmAşure Ayınız Mübarek Olsun...
Jou Lna16 MssPARE Fatmazell Tiniminimavihanim bir mucizee D u t Bal0ncuk ASSOSyal Minnosprenses Cemoos Black Light M MaviMabellee M Mavi Menekse Cookiie
Canım aminAşure Ayınız Mübarek Olsun...
Senin de mor çiçeğiimmAşure Ayınız Mübarek Olsun...
Allah razı olsun canım benim morcum, seninde mübarek olsunAşure Ayınız Mübarek Olsun...
Seninde güzell balimmmAşure Ayınız Mübarek Olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?