- 25 Ağustos 2019
- 61.427
- 115.355
- 698
- 31
Canımm benimm hemen geliyodum yazıyordumm sizide cok boğardımmYetişirsin her yere
Eski günler gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm benimm hemen geliyodum yazıyordumm sizide cok boğardımmYetişirsin her yere
Eski günler gibi![]()
Bana maşallah hamarat diyene bak heleeeee elçomAynenn artık seneye ederimm ama sen genede baya ediyorsunn elimdem her iş gleiyor anamm maşaallahh kuzuşumaa
Ayyy evett sende ikizlersin vallahaa tam teyzoşuna çekerr inşaallahhh hahahahBana maşallah hamarat diyene bak heleeeee elçom
Al beni vur sana ahahahaah
Kardeş olsak bu kadar benzemeyiz sanırsam
Mutfak aşıkları bizzzzAlmiş de ikizler burcu artık daha mutfaktan çıkmaz diyim sana
Yerim popişiniiiiiii![]()
Sana 41 kere Maşallah ve bebeysimmAynenn artık seneye ederimm ama sen genede baya ediyorsunn elimdem her iş gleiyor anamm maşaallahh kuzuşumaa
Ooyyy selommm canımmSana 41 kere Maşallah ve bebeysimm41 nazar boncuğumu da koyayım
![]()
Ayyyyyy çeksin bana çeksinnnnnn çok bekledim teyzoşuuu olmayı AlmişiminnnnAyyy evett sende ikizlersin vallahaa tam teyzoşuna çekerr inşaallahhh hahahah![]()
Elçom, birtanem, taze annemmmmOoyyy selommm canımm![]()
Ooyyyyy teyzoş anne yarısıdır zatennn sende bi annesinn benim içinAyyyyyy çeksin bana çeksinnnnnn çok bekledim teyzoşuuu olmayı Almişiminnnn![]()
Canımm benimm hemen geliyodum yazıyordumm sizide cok boğardımm![]()
Basım göğe erdi
Tatlım misafirlerim var bir kaç gündür giremedim arada baktım çıktım bitanemGünlerdir sesin çıkmıyordu beybitom![]()
Canımsınn bittimi yaz işleriGel canım boğ bizi![]()
![]()
Basım göğe erdi
Tatlım misafirlerim var bir kaç gündür giremedim arada baktım çıktım bitanem![]()
Yok kuzum kurulara başlıyacam salça var turşu var soslar var iş çok bitanemCanımsınn bittimi yaz işleri
Yaaaâaa seni yerimmmmm elçommmmmmOoyyyyy teyzoş anne yarısıdır zatennn sende bi annesinn benim için![]()
Misafirleri hallettin, sıra yaz işlerine geldi mi birtanemYok kuzum kurulara başlıyacam salça var turşu var soslar var iş çok bitanem
Aynen linosumMisafirleri hallettin, sıra yaz işlerine geldi mi birtanem
Kolay gelsin askom![]()
Kolay gelsin birtanemAynen linosum
Is çok reçeller yapıldı pestil yaptım cevizli suçuk yaptım asıl salça var yorucu![]()
Öperimm o duygulu gözleruniiYaaaâaa seni yerimmmmm elçommmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nasıl mutlu ettin beni bak gözler doldu hemencikkk![]()
Amin kuzum kışın hazır bide temiz herşey organik kendi bahçemiz aynen hazır oluyor hele kız çetin geçerse daha bi ise yarıyorKolay gelsin birtanem
Bu işler yorucu oluyor ama kışın da çok güzel oluyor yemesi
Hazır herşey
Ellerine sağlık părem Rabbim ağız tadıyla yemeği nasip etsin inşallah![]()
Allah kolaylığını versin canımYok kuzum kurulara başlıyacam salça var turşu var soslar var iş çok bitanem
Elco seni boğup çıldırtayim miCanımsınn bittimi yaz işleri