• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelmiyor kurabiyem ya hiç yani akıntı bile yok o kadar kuru abdestlendm ben de
Canım regl olsan bir olmasan bir☹️☹️ bende şuan gelsin diye dualar ediyorum 7.gün bugün kendi halinde bekleyeceğim biraz daha sonra masajlara başlıcam

Bence doktoru ertelesen bile bir süre bişey kullanma derim dimi tinnoşum Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Kuzum hamilelik olamaz ki o kadar yok ki içimde ☹️hem adet ağrım gelip gidiyor kaç gündür şimdi de ağrıyo
Başka türlü olsa hiç yoksa bile tuvalete gittiğimde mutlaka akıntım olurdu o kadar kupkuruyum ki şaka gibi
Canım regl olsan bir olmasan bir☹️☹️ bende şuan gelsin diye dualar ediyorum 7.gün bugün kendi halinde bekleyeceğim biraz daha sonra masajlara başlıcam
Ben kesilmekten korkuyorum 😥o kanı görmeyi günlerce nasıl beklediğimi bilirim kuzum
İnşallaah bian önce gelir seninkide 😥

Kuzum hamilelik olamaz ki o kadar yok ki içimde ☹️hem adet ağrım gelip gidiyor kaç gündür şimdi de ağrıyo
Başka türlü olsa hiç yoksa bile tuvalete gittiğimde mutlaka akıntım olurdu o kadar kupkuruyum ki şaka gibi

Ben kesilmekten korkuyorum 😥o kanı görmeyi günlerce nasıl beklediğimi bilirim kuzum
Anladım canım o zaman sen bilirsin karar senin gülüm🤗

Yazın evet kolay oluyor zaten sıcaklardan pek yemek bile istemiyor insan🤣 ben aslında kış sebzelerini daga çok seviyorum ama her vakitte sebze olmuyor 😂😂
Gerçi oda doğru kuzum bende kış sebzelerini daha çok seviyorum 🤭
Senin şu arkadaş ne oldu gelmedi mi

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki inan bundan aylar öncesinde O regl ağrısını bildiğim için hep derdim ya bu kadar belli etme diye şimdi ona bile hasret kaldım. Benimde kafamdan neler geçiyor bilsenn😢

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki inan bundan aylar öncesinde O regl ağrısını bildiğim için hep derdim ya bu kadar belli etme diye şimdi ona bile hasret kaldım. Benimde kafamdan neler geçiyor bilsenn😢
Yemin ediyorum varya diyodum Allahm yeter ki gelsin ağrıdan ölsem bile şikayet etmem asla ama o hep gelsin diye dua ediyordum ☹️
Kuzum senin pcon varsa gecikmeler oluyormuş ya ilaçla gelse bile biraz zor ama bizim gibilere göre şanslı gruptasın 🤗
Kafana takma sen stres yaptıkça gecikir yoksa
Gebelikten eminsen adet masajını falan yap kuzum faydası olur inşallah 🤗

Yemin ediyorum varya diyodum Allahm yeter ki gelsin ağrıdan ölsem bile şikayet etmem asla ama o hep gelsin diye dua ediyordum ☹️
Kuzum senin pcon varsa gecikmeler oluyormuş ya ilaçla gelse bile biraz zor ama bizim gibilere göre şanslı gruptasın 🤗
Kafana takma sen stres yaptıkça gecikir yoksa
Gebelikten eminsen adet masajını falan yap kuzum faydası olur inşallah 🤗
Ay aynısını söyledim dedim ki ağrısı olsun ağzımı açmıycam bundan sonra normal seyrine bırakıcam başıma iş açtım dedim. Mucizem şöyle bir şey benim adetler hep 28 günde bir hiç gecikme yaşamadım o yüzden bu kadar paronayaklaştım stres yaptım Benim aslında hiçbir sorunum yok sadece polikistikover görünümlü yumurtalıklar var hormonlar normal Kendimce bir hafta daha verdim ondan sonra başlayacağım zaten kuzumm sendeki problem neydi çiçeğim peki

Aynen canım en iyisi. Ama benim genelde kendiliğinden olmazdı o yüzden ilaç ot çöp bir şeyler ile haber yollardım🤪 🤣
🤣🤣Ben bendeki şeyi çözemedim zaten kurabiyemmm amann aklımda bulunsun sen ne yapıyordun getirmek için regli minnoşumm 🥰

Back