• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağolasın bitenem😘😍
Of coco yaa. Tamam seviyorum kendisini ama tek muhabbet kayınvalide kayınpeder sorunları. Beni aşırı sıkıyor ya. Tamam tabiki anlatıcak derdimizi paylaşıcaz birbirimizle. Ama sadece ve tek muhabbetimiz bu olmamalı değilmi :KK43:
Ya perim herkes farklı farklı işte yakın arkadaşın ise söylesen anlar mı ki

İhtimal varsa eğer bir testmi yapsan canım ☺️

Canım ne olur ne olmaz bence kan testi yaptır. Zaten yarın doktora gidecekmişsin durumu anlatınca oda ister kan testi. Hadi hayırlı güzel haberler alırsın inşallah 🤲

Evet kalpler bir ❣️
Afiyet olsun canım da bir aksilik çıkmazsa gelir o arkadaşın 😂
imkansız ki :(
hem bu ay hiç yumurtam yoktu
hem de sürekli progestoran bakıldı hiç yükselmedi em 0.1 di :(

Ya perim herkes farklı farklı işte yakın arkadaşın ise söylesen anlar mı ki
Kız söylüyorum söylüyorum yakın arkadaşım. Senin kafan iyi değil bir doktora bir git bile dedim. Evet bende düşünüyorum gitmeyi dedi yok gittiği. Dün aradı beni geliyim diye neyse telefonda hemen başladı anlatmaya. Herşeyi anlattı. Şimdi gelince baştan sona tekrar anlatıcak 😬

imkansız ki :KK43:
hem de sürekli progestoran bakıldı hiç yükselmedi em 0.1 di :KK43:
Kuzum rabbim dilerse imkansız dediğin mucize olur 💜 üzülme. Bekle yarın zaten dr a gidecekmişsin. İmkanın varsa soru işareti kalmasın dersen bi test yap hiç belli olmaz.

E o zaman kontrolden sonra yumurta gelişip bugün çatlamış olabilirmi o kanama yumuetlama kanaması olabilir canım.
Yumurta gelişmediyse cünkü adette olunmaz diye biliyorum ya 🙄

Canım hiç belli olmaz imkansız diye birşey yok Rabbim var o en imkansız dediğimizi güzelliklere çeviriyor 🤲

Kız söylüyorum söylüyorum yakın arkadaşım. Senin kafan iyi değil bir doktora bir git bile dedim. Evet bende düşünüyorum gitmeyi dedi yok gittiği. Dün aradı beni geliyim diye neyse telefonda hemen başladı anlatmaya. Herşeyi anlattı. Şimdi gelince baştan sona tekrar anlatıcak 😬
Perim Allah ta seni güldürsün ya kıyamam sana 😂😂
çok bunaltmış seni belli ki ama o kadar demişsin kurtuluşun yok her görüşmede dinleyeceksin Allah yardımcın olsun 😂😂😂

Canım hiç belli olmaz imkansız diye birşey yok Rabbim var o en imkansız dediğimizi güzelliklere çeviriyor 🤲

Perim Allah ta seni güldürsün ya kıyamam sana 😂😂
çok bunaltmış seni belli ki ama o kadar demişsin kurtuluşun yok her görüşmede dinleyeceksin Allah yardımcın olsun 😂😂😂
Malesef kaçış yok dinlicem ya off 🤣🤣🤣

Back