- 27 Mart 2019
- 29.792
- 108.762
- 598
Hayırlı cumalar caneyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı cumalar caneyyy
Iyiyim mavişim sen nasılsınNasılsınız kızlar
Aklımda evi ateşe verip kaçmak varAy bilmiyorum ne yapalım çatlağım bulgur pilavı var ama yanına karar veremedüm senin aklımda ne var
Hayırlı huzurlu bereketli cumalar herkese
İyiyim ben çok şükür sen nasılsın canımNasılsınız kızlar
çok şükür bende iyiyim canımİyiyim ben çok şükür sen nasılsın canım
Hayırlı huzurlu bereketli cumalar herkese
Rabbim bu mübarek günün hürmetine kimin ne sıkıntısı varsa en kısa zamanda kurtuluş ve selamet versin, bütün dualarımız hayırla kabul olsun Aminnnn ❤
Hiç girmem bdvye birkere banlandım sağlam banlandım birdaha istemiyorumHahhah bense elimde telle dolanıyorum aynen burda da Bdv takiliyorum ban yiyorum fazla takılmayın diye dua grubu yaptım Hahhahah durumum hiç iyi degil
biri bir uçta biri diğer uçta ortayı bulamadın paremmHahhah bense elimde telle dolanıyorum aynen burda da Bdv takiliyorum ban yiyorum fazla takılmayın diye dua grubu yaptım Hahhahah durumum hiç iyi degil
Bende kurumu yapsam acaba dün et vardı. Adamın fikrinide öğleden önce alamıyorumAklımda evi ateşe verip kaçmak var
BBilemedim ki kuzum dünden kuru fasulye pilav vardı ama yetmez bakalım yine düşünme işkencesi başlıyor
Ya perim tam aklımdaydın dua grubunda etiket yaparken iyiyim balım cuma saatini bekliyorum öyle sen napıyorsuncoconatt cocoommm napıyosunn
Hayırlı cumalar kuzum
Ah kalp kalbe karşıymışşYa perim tam aklımdaydın dua grubunda etiket yaparken iyiyim balım cuma saatini bekliyorum öyle sen napıyorsun
İhtimal varsa eğer bir testmi yapsan canımkızlar benim bi derdim var
dün adet başladı çok az bi lekelenme oldu
şimdi de ne geliyo ne akıntı var bu ay hiç akıntım olmadı zaten
afedersiniz peçeteye kahve gibi adet bitimi gibi şeyoluyo ama devamı yok
yarında dr gitcektim napcam bilmiyorum
Canım ne olur ne olmaz bence kan testi yaptır. Zaten yarın doktora gidecekmişsin durumu anlatınca oda ister kan testi. Hadi hayırlı güzel haberler alırsın inşallahkızlar benim bi derdim var
dün adet başladı çok az bi lekelenme oldu
şimdi de ne geliyo ne akıntı var bu ay hiç akıntım olmadı zaten
afedersiniz peçeteye kahve gibi adet bitimi gibi şeyoluyo ama devamı yok
yarında dr gitcektim napcam bilmiyorum
Evet kalpler birAh kalp kalbe karşıymışş
Bende kahvaltımı ettüm çay içiyorum öyle canım bir arkadaşım dün demişti bugün için sana gelicem diye. Hiç ses etmiyorum belki vazgecer gelmekten
Sağolasın bitenemCanım ne olur ne olmaz bence kan testi yaptır. Zaten yarın doktora gidecekmişsin durumu anlatınca oda ister kan testi. Hadi hayırlı güzel haberler alırsın inşallah
Evet kalpler bir
Afiyet olsun canım da bir aksilik çıkmazsa gelir o arkadaşın