• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay bilmiyorum ne yapalım çatlağım bulgur pilavı var ama yanına karar veremedüm senin aklımda ne var 🤣
Aklımda evi ateşe verip kaçmak var :KK70::KK70::KK70:
BBilemedim ki kuzum dünden kuru fasulye pilav vardı ama yetmez bakalım yine düşünme işkencesi başlıyor 🤣🤣

Hayırlı huzurlu bereketli cumalar herkese 😍
Rabbim bu mübarek günün hürmetine kimin ne sıkıntısı varsa en kısa zamanda kurtuluş ve selamet versin, bütün dualarımız hayırla kabul olsun Aminnnn ❤

Hayırlı huzurlu bereketli cumalar herkese 😍
Rabbim bu mübarek günün hürmetine kimin ne sıkıntısı varsa en kısa zamanda kurtuluş ve selamet versin, bütün dualarımız hayırla kabul olsun Aminnnn ❤
🤲🤲🤲🤲💕💚💚💕💚💕💚💕💚💕🥰🥰🥰😇😇

Hahhah bense elimde telle dolanıyorum aynen burda da Bdv takiliyorum ban yiyorum fazla takılmayın diye dua grubu yaptım Hahhahah durumum hiç iyi degil :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Hiç girmem bdvye 🤣 birkere banlandım sağlam banlandım birdaha istemiyorum:KK70::KK70::KK70:

kızlar benim bi derdim var

dün adet başladı çok az bi lekelenme oldu
şimdi de ne geliyo ne akıntı var bu ay hiç akıntım olmadı zaten

afedersiniz peçeteye kahve gibi adet bitimi gibi şeyoluyo ama devamı yok

yarında dr gitcektim napcam bilmiyorum :(

Ya perim tam aklımdaydın dua grubunda etiket yaparken ❣️ iyiyim balım cuma saatini bekliyorum öyle sen napıyorsun 🤗
Ah kalp kalbe karşıymışş😍😘
Bende kahvaltımı ettüm çay içiyorum öyle canım🤗 bir arkadaşım dün demişti bugün için sana gelicem diye. Hiç ses etmiyorum belki vazgecer gelmekten :KK70::KK70:

yarında dr gitcektim napcam bilmiyorum :KK43:
İhtimal varsa eğer bir testmi yapsan canım ☺️

yarında dr gitcektim napcam bilmiyorum :KK43:
Canım ne olur ne olmaz bence kan testi yaptır. Zaten yarın doktora gidecekmişsin durumu anlatınca oda ister kan testi. Hadi hayırlı güzel haberler alırsın inşallah 🤲

Ah kalp kalbe karşıymışş😍😘
Bende kahvaltımı ettüm çay içiyorum öyle canım🤗 bir arkadaşım dün demişti bugün için sana gelicem diye. Hiç ses etmiyorum belki vazgecer gelmekten :KK70::KK70:
Evet kalpler bir ❣️
Afiyet olsun canım da bir aksilik çıkmazsa gelir o arkadaşın 😂

Canım ne olur ne olmaz bence kan testi yaptır. Zaten yarın doktora gidecekmişsin durumu anlatınca oda ister kan testi. Hadi hayırlı güzel haberler alırsın inşallah 🤲

Evet kalpler bir ❣️
Afiyet olsun canım da bir aksilik çıkmazsa gelir o arkadaşın 😂
Sağolasın bitenem😘😍
Of coco yaa. Tamam seviyorum kendisini ama tek muhabbet kayınvalide kayınpeder sorunları. Beni aşırı sıkıyor ya. Tamam tabiki anlatıcak derdimizi paylaşıcaz birbirimizle. Ama sadece ve tek muhabbetimiz bu olmamalı değilmi :KK43:

Back