• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ gözümede geçti sosyalim uğra uğraşıyorum ya, allah zihin açıklığı versin inşallah 🤩
Ah kuzum benim yaaa çok zor bilirim, bi kere benimde mikrop kapmıştı çok zor🤷‍♀️ malesef bulaşıyor 😢 göz çok önemli 🤲 rabbim acil şifalar versin inş 🤲💜

Allah razı olsun canım Minnosum benim🤲💜🍒😘

İnşallah canım üzülme ama ne olursa olsun. Zaten dr a gidecekmişsin yarın.
pozitif beklemiyorum zaten kuzum da adetin böyle olmasına sinir oldum yeniden tedavi başlicakti transfer için şimdi neyüdüğü belirsiz saçma sapan bişey oldu
akşam test yapıp dr mesaj atcam böyle oldu yarın geleyim mi adet sayılır mı diye
E o zaman kontrolden sonra yumurta gelişip bugün çatlamış olabilirmi o kanama yumuetlama kanaması olabilir canım.
Yumurta gelişmediyse cünkü adette olunmaz diye biliyorum ya 🙄
yok kuzum her zaman yumurtlama olmuyomuş
rahim kalınlaşıyor adet zamanı da dökülüyormuş ya

Canım hiç belli olmaz imkansız diye birşey yok Rabbim var o en imkansız dediğimizi güzelliklere çeviriyor 🤲

Perim Allah ta seni güldürsün ya kıyamam sana 😂😂
çok bunaltmış seni belli ki ama o kadar demişsin kurtuluşun yok her görüşmede dinleyeceksin Allah yardımcın olsun 😂😂😂
hayırlısı cocom elbette Rabbime imkansız yok
bakalım akşm olsunda yapayım

pozitif beklemiyorum zaten kuzum da adetin böyle olmasına sinir oldum yeniden tedavi başlicakti transfer için şimdi neyüdüğü belirsiz saçma sapan bişey oldu
akşam test yapıp dr mesaj atcam böyle oldu yarın geleyim mi adet sayılır mı diye

yok kuzum her zaman yumurtlama olmuyomuş
rahim kalınlaşıyor adet zamanı da dökülüyormuş ya

hayırlısı cocom elbette Rabbime imkansız yok
bakalım akşm olsunda yapayım
İnşallah bir mucize olur kuzum Rabbim ol dedikten sonra.
Yarın Dr kanda bakar eğer negatifse tarlusal verir onunla sökülür adetin. Çok ilaç kullanımı oldu da düzen karışmıştır sıkma canını 🤗 güzel haberler seninle olsun 🥰

İnşallah bir mucize olur kuzum Rabbim ol dedikten sonra.
Yarın Dr kanda bakar eğer negatifse tarlusal verir onunla sökülür adetin. Çok ilaç kullanımı oldu da düzen karışmıştır sıkma canını 🤗 güzel haberler seninle olsun 🥰
ah kurabiyem ilaçlardan olmuş olabilir mi o da aklıma geldi ama
dr a bi sorcam ne dicek
tarlusal reçetesiz alamam dimi
hamilelik ihtimali bana göre hiç yok ama Allah bilir elbet
dopru dürüst ilişki bile olmuyo kuzum bizde
ben istemiyorum hiç

ah kurabiyem ilaçlardan olmuş olabilir mi o da aklıma geldi ama
dr a bi sorcam ne dicek
tarlusal reçetesiz alamam dimi
hamilelik ihtimali bana göre hiç yok ama Allah bilir elbet
dopru dürüst ilişki bile olmuyo kuzum bizde
ben istemiyorum hiç
Reçetesiz alınır kuzum ama kan testi yapmadan sakın alma hiç belli olmaz bu işler. Yarını bekle bakalım doktor ne diyecek zaten ona göre yazar tarlusalı

Back