- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Tamam aramızda al çantanı çık amannPlanım o çaktırma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam aramızda al çantanı çık amannPlanım o çaktırma
Sana gelebilswm keşkeTamam aramızda al çantanı çık amann
Aayyyy keşkeee o bilet ucakta geçse hemen bendesinSana gelebilswm keşke
Sukur iyiyim bitanem ders yapıcam bi bakayım dedim,sen nasılsın nasıl oldun bebegimSosyalım fıstığıö ne yapıyorsun
Sağ gözümede geçti sosyalim uğra uğraşıyorum ya, allah zihin açıklığı versin inşallahSukur iyiyim bitanem ders yapıcam bi bakayım dedim,sen nasılsın nasıl oldun bebegim
Keşkeee be balımmmAayyyy keşkeee o bilet ucakta geçse hemen bendesin
Ah kuzum benim yaaa çok zor bilirim, bi kere benimde mikrop kapmıştı çok zor malesef bulaşıyor göz çok önemli rabbim acil şifalar versin inşSağ gözümede geçti sosyalim uğra uğraşıyorum ya, allah zihin açıklığı versin inşallah
pozitif beklemiyorum zaten kuzum da adetin böyle olmasına sinir oldum yeniden tedavi başlicakti transfer için şimdi neyüdüğü belirsiz saçma sapan bişey olduİnşallah canım üzülme ama ne olursa olsun. Zaten dr a gidecekmişsin yarın.
yok kuzum her zaman yumurtlama olmuyomuşE o zaman kontrolden sonra yumurta gelişip bugün çatlamış olabilirmi o kanama yumuetlama kanaması olabilir canım.
Yumurta gelişmediyse cünkü adette olunmaz diye biliyorum ya
hayırlısı cocom elbette Rabbime imkansız yokCanım hiç belli olmaz imkansız diye birşey yok Rabbim var o en imkansız dediğimizi güzelliklere çeviriyor
Perim Allah ta seni güldürsün ya kıyamam sana
çok bunaltmış seni belli ki ama o kadar demişsin kurtuluşun yok her görüşmede dinleyeceksin Allah yardımcın olsun
İyiyim minnoşum.Elhan abla nasılsın
Aminnn gönlü güzeliö bu senw çocuk gelişimden çok alım olacakmış senin bölümüyfü acabaAh kuzum benim yaaa çok zor bilirim, bi kere benimde mikrop kapmıştı çok zor malesef bulaşıyor göz çok önemli rabbim acil şifalar versin inş
Allah razı olsun canım Minnosum benim
Yok kuzum değil, bu söylentiler hep var ins olur amaAminnn gönlü güzeliö bu senw çocuk gelişimden çok alım olacakmış senin bölümüyfü acaba
İnşAllah canım inşallahYok kuzum değil, bu söylentiler hep var ins olur ama
Allah büyük kuzucugum allah hayıra çıkarsın islerimiziİnşAllah canım inşallah
Aminn sosyalimmAllah büyük kuzucugum allah hayıra çıkarsın islerimizi
Öğleden sonraya yetişmez şimdiden ıslat biraz da karbonat kat Ohh hemen kabarırlarBende kurumu yapsam acaba dün et vardı. Adamın fikrinide öğleden önce alamıyorum
İnşallah bir mucize olur kuzum Rabbim ol dedikten sonra.pozitif beklemiyorum zaten kuzum da adetin böyle olmasına sinir oldum yeniden tedavi başlicakti transfer için şimdi neyüdüğü belirsiz saçma sapan bişey oldu
akşam test yapıp dr mesaj atcam böyle oldu yarın geleyim mi adet sayılır mı diye
yok kuzum her zaman yumurtlama olmuyomuş
rahim kalınlaşıyor adet zamanı da dökülüyormuş ya
hayırlısı cocom elbette Rabbime imkansız yok
bakalım akşm olsunda yapayım
ah kurabiyem ilaçlardan olmuş olabilir mi o da aklıma geldi amaİnşallah bir mucize olur kuzum Rabbim ol dedikten sonra.
Yarın Dr kanda bakar eğer negatifse tarlusal verir onunla sökülür adetin. Çok ilaç kullanımı oldu da düzen karışmıştır sıkma canını güzel haberler seninle olsun
Reçetesiz alınır kuzum ama kan testi yapmadan sakın alma hiç belli olmaz bu işler. Yarını bekle bakalım doktor ne diyecek zaten ona göre yazar tarlusalıah kurabiyem ilaçlardan olmuş olabilir mi o da aklıma geldi ama
dr a bi sorcam ne dicek
tarlusal reçetesiz alamam dimi
hamilelik ihtimali bana göre hiç yok ama Allah bilir elbet
dopru dürüst ilişki bile olmuyo kuzum bizde
ben istemiyorum hiç
tamm kuzumReçetesiz alınır kuzum ama kan testi yapmadan sakın alma hiç belli olmaz bu işler. Yarını bekle bakalım doktor ne diyecek zaten ona göre yazar tarlusalı
Belki birgün diye umud edelimKeşkeee be balımmm