- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.745
- 198
Geldik geldik aha sana yorum bileme yaptım az önce ahahahahEvet perişim denk gelemiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldik geldik aha sana yorum bileme yaptım az önce ahahahahEvet perişim denk gelemiyoruz
Allah razı olsun canım inşallah inşallahCatlaaaagiim hayırlı uğurlu olsun bebegim saglicakla kucağına versin rabbim inşallah AMİN
Hahah gördüm niye erken uyandın bakim senGeldik geldik aha sana yorum bileme yaptım az önce ahahahah
Yok iyiyim çok şükür, sağol, çok fazla bir yoğunluk var da, annemler de geldi. Bı de pazartesi ise başlarsam son ana kadar düşünüyorumHayırlı cumalar canım
Kaç gündür yoksun hayırdır kötü bir durum yoktur İnşaAllah
Ay erkekler komple böyle heralde benimkide arada açar ama birşey bulamazsa ben değiştiririm sonraAyy benim babam da aynı ya işin kötüsü kocam da aynı ama psikolojim bozuluyor diye ben baskın çıkıyorum
Aahahaha yaa ne güldüm paree sende telefondAn devam boşver hiç bulaşma en iyisiHahhaha babam müzeye esra ya kızıyor her dakka haber haber haber
Benim ele kumanda geliyor arada ev silerken bu ne diye bakıyorum
Hayırlı cumalar canım
Sanada tatlım nasılsınHayırlı cumalar canım
Hayırlı nurlu cumalar hemşomm
Hayırlı cumalar canım
Hayırlı nurlu cumalar hemşomm
Hayırlı cumalar canım
Hahha en iyisiAy erkekler komple böyle heralde benimkide arada açar ama birşey bulamazsa ben değiştiririm sonra
Hayırlı cumalar canımlar
Hayırlı cumalar caneyyy
Ay bilmiyorum ne yapalım çatlağım bulgur pilavı var ama yanına karar veremedüm senin aklımda ne varHahha en iyisi
Bu arada akşama yemekte ne var
İyi bari çok şükür canım tatlı yoğunluklar bunlar.. Şimdiden hayırlı olsunYok iyiyim çok şükür, sağol, çok fazla bir yoğunluk var da, annemler de geldi. Bı de pazartesi ise başlarsam son ana kadar düşünüyorum
Hahhah bense elimde telle dolanıyorum aynen burda da Bdv takiliyorum ban yiyorum fazla takılmayın diye dua grubu yaptım Hahhahah durumum hiç iyi degilAahahaha yaa ne güldüm paree sende telefondAn devam boşver hiç bulaşma en iyisi