• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pozitif beklemiyorum zaten kuzum da adetin böyle olmasına sinir oldum yeniden tedavi başlicakti transfer için şimdi neyüdüğü belirsiz saçma sapan bişey oldu
akşam test yapıp dr mesaj atcam böyle oldu yarın geleyim mi adet sayılır mı diye

yok kuzum her zaman yumurtlama olmuyomuş
rahim kalınlaşıyor adet zamanı da dökülüyormuş ya

hayırlısı cocom elbette Rabbime imkansız yok
bakalım akşm olsunda yapayım
Hmm o zaman bilniyorum canım. Sen yine de bir test yap ama hiç belli olmaz ☺️

Öğleden sonraya yetişmez şimdiden ıslat biraz da karbonat kat Ohh hemen kabarırlar😋😋
Kız ben hiÇ ıslatmıyorum fasülyeyi öyle hiç yapmadın. Bi 10 15 dakika haşlıyorum sonra yemek yapıyorum. Bazende babannemin usul fasülyeler pişene kadar haşlıyorum. Sonra bir tavada soğan salça kavurup katıyorum fasülyeye 5 10 dk öyle kaynatıp kapatıyprım 🤗

Kız ben hiÇ ıslatmıyorum fasülyeyi öyle hiç yapmadın. Bi 10 15 dakika haşlıyorum sonra yemek yapıyorum. Bazende babannemin usul fasülyeler pişene kadar haşlıyorum. Sonra bir tavada soğan salça kavurup katıyorum fasülyeye 5 10 dk öyle kaynatıp kapatıyprım 🤗
Oo iyiymiş kuzum bende ıslarırım ama yine de 5 dk falan haşlarkm sonra da pişer işte 🤣 fasulye fasulye olalı böyle işkence görmedi herhalde yeter da yeter diyordur🤣🤣

Oo iyiymiş kuzum bende ıslarırım ama yine de 5 dk falan haşlarkm sonra da pişer işte 🤣 fasulye fasulye olalı böyle işkence görmedi herhalde yeter da yeter diyordur🤣🤣
Ahahah bi sal beni catlaaakk diye bağırıyorlardır kaynadıkca 🤣🤣🤣
Koydum ben fasülye bugünki menü havada yağmurlu böyle havada severim 😋

Back