• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy annemlere gittimmi bende aynı şeyi hissediyorum annem değil ama babam🤣🤣 kumanda elinde o haberden o habere anneme üzülüyorum bazen kadıncağızın telefonuna canlı tv indirdimde arada ordan izliyor izliceklerini🤣 beraber izledikleri tek şey müge anlı, masumlar apartmanı, gönül dağı🤣 geri kalan hep ya haber ya belgesel:KK70::KK70:
Ayy benim babam da aynı ya🤣🤣 işin kötüsü kocam da aynı ama psikolojim bozuluyor diye ben baskın çıkıyorum😁😁

Ayyy annemlere gittimmi bende aynı şeyi hissediyorum annem değil ama babam🤣🤣 kumanda elinde o haberden o habere anneme üzülüyorum bazen kadıncağızın telefonuna canlı tv indirdimde arada ordan izliyor izliceklerini🤣 beraber izledikleri tek şey müge anlı, masumlar apartmanı, gönül dağı🤣 geri kalan hep ya haber ya belgesel:KK70::KK70:
Hahhaha babam müzeye esra ya kızıyor her dakka haber haber haber
Benim ele kumanda geliyor arada ev silerken bu ne diye bakıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Bazen erken yatıyorlar dizi bakıyorum kurabiyem oh diyorum bana kaldı tv
Elime kumandayı alıyorum hangi kanal nasıl açılır hangi kanalda dizi vardı dolaş dolaş ben bulana kadar uykum geliyor :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Sizin eve uyku ilacı şart akşam çay içerken birer tane atarsın 🤣 sonra Ohh miss
Gerçi TV de çok bişey yok ya. Ben dizileri hepten bıraktım bi gönül dağı var onu izliyoruz😁

Oyyyy maşallah kurbişim yaaaa, rabbim kavuşmayı nasip etsin inş canım benim 🤲💜 hayırlı evlât olsun inş vatana millete size🤗🤩😍🍒😘
Aminn aminn kuzum inşallah 🥰 🥰 sağlıkla sıhhatle gelsin tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim 😍😍
Bundan bilmem kaç sene sonra benim gelin de buraya konu açarmış 🤣🤣

Back