• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy sorma sorma evlendi evleneli mesajları da okumuyor gözüne gözüne sokmak lazım üç beş etiket yaparsan ancak görür🤪🤪
Bi değişiğim kuzum ya bir kaç gündür canım hiç bir şey yapmak istemiyor öyle boş beleş dolanıp duruyorum. Galiba biraz dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum ama her yer buz 🥴
Ahaha öğrendiğim iyi oldu bana cevap verene kadqr yakasını bırakmam artık minnoşun 🤣
Evde olunca sürekli insan sıkılıyor canım ama dediğün gibi çok soğuk sizin oralar iyice karlıdır hele 😒

Son düzenleme:
Ahaha öğrendiğim iyi oldu bana cevap verene kadqr yakasını bırakmam artık minnoşun 🤣
Evde olunca sürekli insan sıkılıyor canım ama dediğün gibi çok soğuk sizin oralar iyice karlıdır hele 😒
Aynen canım etiket yağmuruna tut baktın görmedi duvarına yaz 😁
He ya karlı dağlar buralar yollar da buz bende eve hapis 🥴🥴

Minnoşummm dedim mesajını buraya çekiyim okuyanları kaçırmasın pare 🤣
İyiyim ben çok şükür sen nasılsın nasıl oldun. Enfeksiyon var demiştin bir ara sordum ama ya sen görmedüm ya ben cevabını görmedim kaldı öyle 😬
Çok yoğum canım birde adeno virüs oldum 😒 crp 14 tü acayip ilsç verdi

Aynen canım etiket yağmuruna tut baktın görmedi duvarına yaz 😁
He ya karlı dağlar buralar yollar da buz bende eve hapis 🥴🥴
Yavrum uzun zaman oldu konuşmadık, kaç hafta oldu cinsiyet belli oldu mu🤷‍♀️ ben hiçbirşey bilmiyorum 🤔

Valla perim en iyisini yapıyorsun benim anne baba haber delisi sanki bizim ev haber ana üstüyüz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ayyy annemlere gittimmi bende aynı şeyi hissediyorum annem değil ama babam🤣🤣 kumanda elinde o haberden o habere anneme üzülüyorum bazen kadıncağızın telefonuna canlı tv indirdimde arada ordan izliyor izliceklerini🤣 beraber izledikleri tek şey müge anlı, masumlar apartmanı, gönül dağı🤣 geri kalan hep ya haber ya belgesel:KK70::KK70:

Back