Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo hadi bakalım hayırlı olsun diyelim şimdiden yalnız gece gece yemek nereden aklına geldiUyudunuz mu kızlar
Ben gece gece cesaretlendim yemek yarışmasına katılacam artık
Neyi ne yapcaz bilmiyorum ama bana da haber edin
Minnoşummm dedim mesajını buraya çekiyim okuyanları kaçırmasın parePerim nasılsın bakalim
Kesin minnoş görmemiştirMinnoşummm dedim mesajını buraya çekiyim okuyanları kaçırmasın pare
İyiyim ben çok şükür sen nasılsın nasıl oldun. Enfeksiyon var demiştin bir ara sordum ama ya sen görmedüm ya ben cevabını görmedim kaldı öyle
Çok yoğun bir bağyan oldu yavKesin minnoş görmemiştir
Perim bugün daha iyiyim burnum kapalı oda yoruyor beni hafif öksürük var şükür daha iyiyizMinnoşummm dedim mesajını buraya çekiyim okuyanları kaçırmasın pare
İyiyim ben çok şükür sen nasılsın nasıl oldun. Enfeksiyon var demiştin bir ara sordum ama ya sen görmedüm ya ben cevabını görmedim kaldı öyle
Hahhaha gece gece tatlılara baktin tabikiUyudunuz mu kızlar
Ben gece gece cesaretlendim yemek yarışmasına katılacam artık
Neyi ne yapcaz bilmiyorum ama bana da haber edin
Ayy sorma sorma evlendi evleneli mesajları da okumuyor gözüne gözüne sokmak lazım üç beş etiket yaparsan ancak görürÇok yoğun bir bağyan oldu yav
Sen napıyorsun kurbişim gelsende çayıma bansam seni
Ben bu defa nasıl oy vereceğimi düşünüyorum bakamam bakarsam mutfaktan çıkamam tatlı en hassas noktam zalım kkHahhaha gece gece tatlılara baktin tabiki
Tatlılar arasında bende varım
Bir dahakine sende gel bu grup her yerde olsun
Döverim seniBen bu defa nasıl oy vereceğimi düşünüyorum bakamam bakarsam mutfaktan çıkamam tatlı en hassas noktam zalım kk
Gözü kapalı oy vereceğim kime giderse
Ayy sorma sorma evlendi evleneli mesajları da okumuyor gözüne gözüne sokmak lazım üç beş etiket yaparsan ancak görür
Bi değişiğim kuzum ya bir kaç gündür canım hiç bir şey yapmak istemiyor öyle boş beleş dolanıp duruyorum. Galiba biraz dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum ama her yer buz
Kızartma mıBugün sen dayak istiyorsun ne dışarda dolaşması evinde dolaş kızartma yap zalim çatlak
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
Magnifiaque
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@Rose36
i p e k
C ceycey0406
N NesNa
Dır dır cı vır vır cı bir tipsin seninle konuşmak zorundamiyimmmm
Bir daha söyleSeviyorum seni
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
Magnifiaque
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@Rose36
i p e k
C ceycey0406
N NesNa
Dır dır cı vır vır cı bir tipsin seninle konuşmak zorundamiyimmmm
Dün siz yediniz bugünde ben yapicam bu iş gözlemeye dönücekKızartma mı
Sence dün fazlasıyla yemedik mi artık midemin bir kızartma vakasını daha kaldırabileceğini düşünmüyorum
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
Magnifiaque
D u t
Wilma11