• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perim nasılsın bakalim 🥰
Minnoşummm dedim mesajını buraya çekiyim okuyanları kaçırmasın pare 🤣
İyiyim ben çok şükür sen nasılsın nasıl oldun. Enfeksiyon var demiştin bir ara sordum ama ya sen görmedüm ya ben cevabını görmedim kaldı öyle 😬

İyiyim ben çok şükür sen nasılsın nasıl oldun. Enfeksiyon var demiştin bir ara sordum ama ya sen görmedüm ya ben cevabını görmedim kaldı öyle 😬
Kesin minnoş görmemiştir🤣🤪

Perim bugün daha iyiyim burnum kapalı oda yoruyor beni hafif öksürük var şükür daha iyiyiz :KK36: :KK36:
Sen nasılsın nerelerdesin yoksun :KK200:

Çok yoğun bir bağyan oldu yav 🤣🤪
Sen napıyorsun kurbişim gelsende çayıma bansam seni :kk77:
Ayy sorma sorma evlendi evleneli mesajları da okumuyor gözüne gözüne sokmak lazım üç beş etiket yaparsan ancak görür🤪🤪
Bi değişiğim kuzum ya bir kaç gündür canım hiç bir şey yapmak istemiyor öyle boş beleş dolanıp duruyorum. Galiba biraz dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum ama her yer buz 🥴

Hahhaha gece gece tatlılara baktin tabiki :KK70: :KK70: :KK70:
Tatlılar arasında bende varım
Bir dahakine sende gel bu grup her yerde olsun :rolleyes:
Ben bu defa nasıl oy vereceğimi düşünüyorum 😪 bakamam bakarsam mutfaktan çıkamam tatlı en hassas noktam😪 zalım kk
Gözü kapalı oy vereceğim kime giderse 🤣🤣

Ayy sorma sorma evlendi evleneli mesajları da okumuyor gözüne gözüne sokmak lazım üç beş etiket yaparsan ancak görür🤪🤪
Bi değişiğim kuzum ya bir kaç gündür canım hiç bir şey yapmak istemiyor öyle boş beleş dolanıp duruyorum. Galiba biraz dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum ama her yer buz 🥴

Bugün sen dayak istiyorsun ne dışarda dolaşması evinde dolaş kızartma yap zalim çatlak :KK62:

Back