• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söyle sakin bir şarkı dinleyelim
Dışarı da biz gibi karlı hava elimize çayımızı kahvemizi alıp pencereden bakarken bu şarkının sesini azıcık açalım ohhh sakinlik

Şarkının kombini nasıl yaptım ama 🥰😇😊💞💕💞💕💞💕💕

ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@HeLLaa
@Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
@mavikelebek34
@coconatt
@Magnifiaque
@Buralardutluuugdu
@Migim
PeRRieR PeRRieR
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Simurgp
@B O Z A
@N u r
@ceycey0406
N NesNa

Bayilirimmm😍Tisikkiler cinimm🥳

Dışarı da biz gibi karlı hava elimize çayımızı kahvemizi alıp pencereden bakarken bu şarkının sesini azıcık açalım ohhh sakinlik

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Cookiie Cookiie
@HeLLaa
@Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@Cevizli tarcınlı kek
@mavikelebek34
@coconatt
@Magnifiaque
@Buralardutluuugdu
@Migim
PeRRieR PeRRieR
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Simurgp
@B O Z A
@N u r
@ceycey0406
N NesNa

Ben uyanana kadar karlar erimişti ama 🤣🤣

Bakış açina hayran oldum kirazim. :KK60:
Çok iyi niyetlisin. :super:Oysa ben arkanda sıraya girmiştim tanismak için. :oops:Keyfin hep yerinde olsun. Yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın canım. :KK68::KK68:
Yaaaaaa bende hangi yönden bakmışım bitanecim 🤭 kötü niyetim yok biliyon zaten🤗 seviyorum seni gül goncam 😍🤩🤗 seninle konuşunca mutsuz olmam mümkün mü 😽😻 dualarına hep talibim😍🤩🤗🤲💜🍒🍒🍒😘

Merhabaaaa:KK25: Yeni sayılırım.. Bu topikte biraz daha aktifleştim genelde yemek bölümünde sessizce takılırdım şimdi burda ve dua topiğinde takılıyorum ❤
Aa çok sevindim. Nevrestenin sayfasını iyi bilirsin o zaman. :KK68:Muhtemelen bana da denk gelmiş olabilirsin nesnacim. :KK60:

Aa çok sevindim. Nevrestenin sayfasını iyi bilirsin o zaman. :KK68:Muhtemelen bana da denk gelmiş olabilirsin nesnacim. :KK60:
Geçtiğimiz ramazan ayında iftar ve sahur menülerinde vardım canım göremedim ama :KK22:
Bi de günlük menü paylaşımlarına
bakıyorum fikir olsun diye, ne yemek yapacağımı düşünmek bazen nefesimi kesiyor :KK70:

ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@HeLLaa
@Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
@mavikelebek34
@coconatt
@Magnifiaque
@Buralardutluuugdu