Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyle sakin bir şarkı dinleyelim
Dışarı da biz gibi karlı hava elimize çayımızı kahvemizi alıp pencereden bakarken bu şarkının sesini azıcık açalım ohhh sakinlik
Şarkının kombini nasıl yaptım ama
ASSOSyal
Cookiie
@HeLLaa
@Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
@mavikelebek34
@coconatt
@Magnifiaque
@Buralardutluuugdu
@Migim
PeRRieR
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Simurgp
@B O Z A
@N u r
@ceycey0406
N NesNa
Iyiyim canim şükür, yorumlarımi beğenince selam vereyim dedim yeni arkadaş mısın yoksa nickin mi değişti sen nasilsinAleyküm selam tatlım nasılsın
Karlı demeyi isterdim ama buzlu bir istanbul sabahından günaydınlar efenimmm
MssPARE @Fatmazell ASSOSyal @HeLLaa @Catlak-kurabiye Cookiie @Cemoos @cevizli tarcinli kek @Magnifiaque @Mavera4268 @coconatt @Buralardutluuugdu @Migim PeRRieR @bir mucizee @Simurgp @tiniminihaniim @ceycey0406 @N u r N NesNa @B O Z A
Dışarı da biz gibi karlı hava elimize çayımızı kahvemizi alıp pencereden bakarken bu şarkının sesini azıcık açalım ohhh sakinlik
ASSOSyal
Cookiie
@HeLLaa
@Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@Cevizli tarcınlı kek
@mavikelebek34
@coconatt
@Magnifiaque
@Buralardutluuugdu
@Migim
PeRRieR
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Simurgp
@B O Z A
@N u r
@ceycey0406
N NesNa
Arkanda ben varım organik şeker.Iyiyim canim şükür, yorumlarımi beğenince selam vereyim dedim yeni arkadaş mısın yoksa nickin mi değişti sen nasilsin
Benim gül goncam bitaneemmm, çok güçlüyüm sayende muck muck keyfim yerine geldiArkanda ben varım organik şeker.
Nesna bacı kimlerdensin merhabaaa
Bakış açina hayran oldum kirazim.Benim gül goncam bitaneemmm, çok güçlüyüm sayende muck muck keyfim yerine geldi
Yaaaaaa bende hangi yönden bakmışım bitanecim kötü niyetim yok biliyon zaten seviyorum seni gül goncam seninle konuşunca mutsuz olmam mümkün mü dualarına hep talibimBakış açina hayran oldum kirazim.
Çok iyi niyetlisin. Oysa ben arkanda sıraya girmiştim tanismak için. Keyfin hep yerinde olsun. Yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın canım.
1 yıllık üyeyim canım ama çok aktif değildim nickim hep buydu Bu topikte biraz aktifleştim pek tanımaz kimse beni o yüzdenIyiyim canim şükür, yorumlarımi beğenince selam vereyim dedim yeni arkadaş mısın yoksa nickin mi değişti sen nasilsin
Merhabaaaa Yeni sayılırım.. Bu topikte biraz daha aktifleştim genelde yemek bölümünde sessizce takılırdım şimdi burda ve dua topiğinde takılıyorum ❤Arkanda ben varım organik şeker.
Nesna bacı kimlerdensin merhabaaa
Hoşgeldin canım aramiza, yemek bölümünde yarışmalarda da bekleriz seni iyi ki geldin1 yıllık üyeyim canım ama çok aktif değildim nickim hep buydu Bu topikte biraz aktifleştim pek tanımaz kimse beni o yüzden
Aa çok sevindim. Nevrestenin sayfasını iyi bilirsin o zaman. Muhtemelen bana da denk gelmiş olabilirsin nesnacim.Merhabaaaa Yeni sayılırım.. Bu topikte biraz daha aktifleştim genelde yemek bölümünde sessizce takılırdım şimdi burda ve dua topiğinde takılıyorum ❤
Hoş buldum Allah razı olsun canım benimHoşgeldin canım aramiza, yemek bölümünde yarışmalarda da bekleriz seni iyi ki geldin
Geçtiğimiz ramazan ayında iftar ve sahur menülerinde vardım canım göremedim amaAa çok sevindim. Nevrestenin sayfasını iyi bilirsin o zaman. Muhtemelen bana da denk gelmiş olabilirsin nesnacim.
Yok yok sen arada uğra bize merhaba deHoş buldum Allah razı olsun canım benim
Yooookkkk yarışmaya cesaretim olmaz ben tarif bakıyorum sadece
Onu seve seve yaparım İnşaAllah tabi çocuklardan fırsat buldukça girebiliyorum anca canım benimYok yok sen arada uğra bize merhaba de
Inş canım, sağlık olsun da gönüller birOnu seve seve yaparım İnşaAllah tabi çocuklardan fırsat buldukça girebiliyorum anca canım benim
ASSOSyal
Cookiie
@HeLLaa
@Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
@mavikelebek34
@coconatt
@Magnifiaque
@Buralardutluuugdu