- 28 Haziran 2011
- 61.294
- 154.131
- 898
Evet canım benim, devam ediyorum. Inş bırakmadan devam ederim sen nasılsın napıyonİyi yaptın kirazlım
Sen ders çalışıyordun en son devam mı kuzum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım benim, devam ediyorum. Inş bırakmadan devam ederim sen nasılsın napıyonİyi yaptın kirazlım
Sen ders çalışıyordun en son devam mı kuzum?
Tabiki değilsin her zaman gel beklerim ablacımHoş buldum tatlım.
İyiyim çok şükür. Sayfa başlıklarına çok dikkat etmiyorum tanıdığım kişiler olunca daldım aaaa bir baktim missparenin eviymis. Dedim gir içeri sen misafir değilsin..
Abla yazdım görmedin sanırım nasılsınHoş buldum tatlım.
İyiyim çok şükür. Sayfa başlıklarına çok dikkat etmiyorum tanıdığım kişiler olunca daldım aaaa bir baktim missparenin eviymis. Dedim gir içeri sen misafir değilsin..
UçuyorumDiyet grubumda çenemiz düştüğü için bir sonraki sayfaya düşüyor...teli bırakınca da telastan unutuyorum affet bebemAbla yazdım görmedin sanırım nasılsın
Biliyorum çok teşekkür ederim canımTabiki değilsin her zaman gel beklerim ablacım
Ablasinin mis kokulu toprağı.Abla hoş geldin nasılsın
Sağlıklı, keyifli günleriniz bol olsun cemoscum. Çok sevindim kutlamaniza. Kar tipiyi dışarıdan izlemek hele de battaniye altında muhteşem olur. Benim de çıtır çıtır odun yanarken elimde kahve bir kış tatili hayalim var. Nasip olsun bize de.Minnoş hanımlarrrrr
Ayy dışarıda bir kar var bir tipi var camdan gözlerimi alamıyorum
Kahvaltıya gittik bugün kızımın karantinasınin bitmesini kutladık
Kahvaltı,çay tamam
Şimdi battaniye altında yaticam
İnşallah ablacım benim de var öyle hayallerimSağlıklı, keyifli günleriniz bol olsun cemoscum. Çok sevindim kutlamaniza. Kar tipiyi dışarıdan izlemek hele de battaniye altında muhteşem olur. Benim de çıtır çıtır odun yanarken elimde kahve bir kış tatili hayalim var. Nasip olsun bize de.
Hastalıklarla uğraşıyorum ablam ya yinede çok şükür dermanı olmayan hastalıklar değilAblasinin mis kokulu toprağı.
Hoş buldum bitanem iyiyim çok şükür. Her şey yolunda sayılır. Sen de iyi misin
Hahha kız burayimi yazdin
Aaaa karıştırdıö iyi miHahha kız burayimi yazdin
Olsun balimAaaa karıştırdıö iyi mi
Etiket yaptım şimdiOlsun balim
Tesekkur ederim Allah razı olsun
Hasta olmayan kalmadı tatlım kıyamam atletsiz , icliksiz dışarı çıkma evde de patiksiz yere basma tamam mı geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Hastalıklarla uğraşıyorum ablam ya yinede çok şükür dermanı olmayan hastalıklar değil
İşte bu hayallerin kralıİnşallah ablacım benim de var öyle hayallerim
Hepimiz ormanın ortasında kulübe kiralayalim olmazsa
Buralar içlik giyecek kadar soğuk değil ablam ben adeno virüs oldum duydun mu bilmiyorumHasta olmayan kalmadı tatlım kıyamam atletsiz , icliksiz dışarı çıkma evde de patiksiz yere basma tamam mı geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Olsun olsun bilmeden işler soğuk. O nasıl bir hastalıkmış çikolsta gibi bir adı var hain virüsün. Adana'ya gelin gelenlere mahsus bir hastalık olabilir. Allah şifasını versin. İlaç verdi mi doktor?Buralar içlik giyecek kadar soğuk değil ablam ben adeno virüs oldum duydun mu bilmiyorum
Aleyküm selam tatlım nasılsınSelam bebek