• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş buldum tatlım. :KK60:
İyiyim çok şükür. :KK68:Sayfa başlıklarına çok dikkat etmiyorum tanıdığım kişiler olunca daldım aaaa bir baktim missparenin eviymis. :21::21:Dedim gir içeri sen misafir değilsin.. :-)
Tabiki değilsin her zaman gel beklerim ablacım 💞💞💞

Minnoş hanımlarrrrr 😘😘😘
Ayy dışarıda bir kar var bir tipi var camdan gözlerimi alamıyorum 😍
Kahvaltıya gittik bugün kızımın karantinasınin bitmesini kutladık 😁
Kahvaltı,çay tamam 😎
Şimdi battaniye altında yaticam 😂
Sağlıklı, keyifli günleriniz bol olsun cemoscum. :dua:Çok sevindim kutlamaniza. Kar tipiyi dışarıdan izlemek hele de battaniye altında muhteşem olur. Benim de çıtır çıtır odun yanarken elimde kahve bir kış tatili hayalim var. Nasip olsun bize de. :confused:

Sağlıklı, keyifli günleriniz bol olsun cemoscum. :dua:Çok sevindim kutlamaniza. Kar tipiyi dışarıdan izlemek hele de battaniye altında muhteşem olur. Benim de çıtır çıtır odun yanarken elimde kahve bir kış tatili hayalim var. Nasip olsun bize de. :confused:
İnşallah ablacım benim de var öyle hayallerim 😍
Hepimiz ormanın ortasında kulübe kiralayalim olmazsa :KK70:

Buralar içlik giyecek kadar soğuk değil ablam 🤩🥰 ben adeno virüs oldum duydun mu bilmiyorum 🤭
Olsun olsun bilmeden işler soğuk. O nasıl bir hastalıkmış :eek:çikolsta gibi bir adı var hain virüsün. Adana'ya gelin gelenlere mahsus bir hastalık olabilir. :KK51:Allah şifasını versin. İlaç verdi mi doktor?

Back