• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçerenköy-Yardımcı Bayan Arayışı

mistical

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
20
22
288
İstanbul
Merhabalar,
Evim içerenköyde. Eşim, ben ve bir de kedimiz var. Haftada 2 ya da 3 gün olmak üzere yarım gün gelebilecek birine ihtiyacım var.
Derdim sürekli camların, koltukların silinmesi değil. Bunlar tamamen bana yardıma gelecek kişinin insiyatifine bağlı
ama isteğim evime geldiğim zaman herşeyin düzenli ve temiz durması.
3 senelik evliyim, yardımcımdan beklentim kendi evi gibi evime sahip çıkıp, temiz tutması.
Lütfen dürüst ve güvenilir kişiler benimle irtibata geçsin. Biliyorum bunu bu şekilde söylemek biraz garip ama
yardıma gelecek kişi bana bugün şu işim var gelemeyeceğim ya da şunu yapamayacağım ya da
erken çıkacağım desin hiç sorun değil ama yeterki güvenebileceğim biri olsun.
Özellikle istediğim yemek ve ütü olacak. Eğer bu şekilde çalışmak sizin için de uygunsa
diğer detaylar ve ücretle ilgili lütfen benimle irtibata geçin. Bütçemin de uyabileceği bir yardımcı ile çalışmak isterim.
mail adresim. Özelden telefon numaranızı yazarsan sizi ararım.

Şimdiden teşekkürler,

Son düzenleyen: Moderatör:
taleplerinizi okuyunca bende geçmişe döndüm . hemen hemen benzer şeyler bekliyormuşuz. (benimde bahçe kedilerim var). ama ben böyle mütevazi davranmanın inanın çok zararını gördüm. siteden bir hanımla tanışana kadar. daha önce dost aracılığıyla buldum. internet aracılığıyla buldum ama hep hayal kırıklığı yaşadım. ben yardımcının işine karışmam ,emir vermem,yapılacakları ricayla söylerim. yaşı benden büyükse hanım veya abla diye hitap ederim.ama insan tam gün olarak aldığı gün salondaki halının altının süpürülmemiş olduğunu görünce ,köşelerin tozunun alınmadığını görünce ve birde aman eşim görmesin diye yardımcı arkasından oraları düzeltmeye çalışınca çıldırıyor. bu yüzdende 3 senede 4 yardımcı değiştirdim hatta bazen isyan edip inanılmaz iş yoğunluğuma rağmen 2-3 ay eşiminde desteği ile kendim halletmeye çalıştım ama olmuyor yemek yapsan ütü kalıyor. ortalığı toplasan başka şey kalıyor .ee birdegece nöbetlerimizde var. sonra siteden bir arkadaşla tanıştım. şu anda gerçekten üzerimden yük kalktı ,haftada 2 gün geliyor o gün evin yıkanacak çamaşırı, yapılacak ütüsü nü hallediyor(iki kişi olmamıza rağmen inanılmaz çamaşır biriktiriyoruz), yatak çarşaflarını değiştiriyor, yerleri halı altı koltuk arkasını dahil süpürüp siliyor,mutfağı banyoyu çamaşır suyuyla temizliyor. ütülü çamaşırlarımı büyük bir özenle dolabıma yerleştiriyor.ayrıca bu rutin işlerin yanına her seferinde bir ekstra iş ekliyor mesela birgün koltuk kırlentlerini ,perdeleri yıkadı,kuruttu taktı. birgün salonun duvarlarını sildi.birgün bütün giysi dolaplarımı toparladı geçende beraber turşu kurduk. genelde benim izinli günlerimde geldiği için yemeği ben yaptım ona bile siz uğraşmayın ben yapayım diyor. ve en güzeli benim iş buyurmama hiç gerek kalmıyor.ve yaptığı işte insanın içine siniyor. bende geliş ve çıkış saatlerini ,birgün özel durumu nedeniyle gelemiyeceği gibi şeyleri hiç önemsemiyorum .zaten diğerlerindede önemsememiştim ama diğerlerinin yarım işlerini hep bu kız halletti.bu sektörde var olmaya çalışan arkadaşlara önerim ev işi çok önemlidir severek yapmıyacaksanız bunu hizmetçilik diye görüyorsanız hijyen sizin için önemli değilse lütfen başka işlerle uğraşın. sizede umarım benim yardımcım gibi biri gelirde rahatlarsınız .

Melikedr,

Zaten çalışan ve çalışmayan tüm bayanların beklentisi aynı değil mi? Hepimiz evimize girdiğimiz zaman rahat bir nefes almak istiyoruz. Benim ve eşimin çalışma saatleri belli olmuyor ve açıkçası eve de çok zaman ayıramıyoruz. Daha önce aralıklarla birini aldım ama öyle hiçbir işe yaramıyor.
Ben de malesef hem yaş olarak çok genç olduğum için hem de çekindiğim için şunu yap bunu yap demem, diyemem. Gelen kişinin bunları düşünmesi gerekir.
Nasıl ki ben iş yerimde, patronumdan şunu yap bunu yap demesini beklemiyor ve kendiliğimden yapıyorsam bu işin de öyle olması gerekir diye düşünüyorum.
Açıkçası bunun için ne kadar bir bütçe ayırmalıyım onu da bilmiyorum. Siz hafta da kaç defa alıyorsunuz ve ne kadar ödüyorsunuz? Tabii söylemeniz de bir sakınca yoksa :)
Güzel temenniniz için de teşekkür ederim, umarım kısa zamanda kafa açısından da uyuşabileceğim güvenilir birini bulurum.
Sevgiler,

evet en güzeli yardımcı arkadaşımızın kendi duyarlılığı tabi ama olmuyor işte . ben haftada 2 gün 400 tl +yol parası olarak anlaştım. benim bütçeme bu uygun. yardımcı arkadaşımda düzenli bir iş olması dolayısı ile bu şeklide olmasını uygun buldu. genelde gündelik aldığınızda 70-100 tl yarım gün 35-50 tl olarak değişiyor. beraber ağustosu tamamladık eminimki bu duyarlı davranışlarını devam ettirirse daha çook uzun süre beraber çalışırız.
benim yardımcım da çok genç bir hanım çok genç bir anne üstelik. ama kişilik meselesi işte bende ilk yaşını duyunca tereddüt etmiştim hiç bu kadar genç bir hanımla çalışmadım diye ama akıl yaşta değil başta oluyor. kişinin olgun olması çok önemli.

evet en güzeli yardımcı arkadaşımızın kendi duyarlılığı tabi ama olmuyor işte . ben haftada 2 gün 400 tl +yol parası olarak anlaştım. benim bütçeme bu uygun. yardımcı arkadaşımda düzenli bir iş olması dolayısı ile bu şeklide olmasını uygun buldu. genelde gündelik aldığınızda 70-100 tl yarım gün 35-50 tl olarak değişiyor. beraber ağustosu tamamladık eminimki bu duyarlı davranışlarını devam ettirirse daha çook uzun süre beraber çalışırız.
benim yardımcım da çok genç bir hanım çok genç bir anne üstelik. ama kişilik meselesi işte bende ilk yaşını duyunca tereddüt etmiştim hiç bu kadar genç bir hanımla çalışmadım diye ama akıl yaşta değil başta oluyor. kişinin olgun olması çok önemli.

inşallah benimde böyle diyebileceğim biri çıkar gelir beni bulur yada ben onu..velasıl kelam

arayışta olunca tüm olasılıkları değerlendiriyorsunuz ya bende danışmanlık firmaları dahil

tüm ilanları aradım mail attım keza burayada çeşitli yazılar yazdım lakin düşünüyorum hep

aynı sonuca varıyorum özellikle ülkemizde çoğunlukla çalışmak istenmiyor ve tabiri caizse

oturduğu yerden sanki havadan gelecek bir para bekleniyor benim kanım bu çok

üzülüyorum insanlar açlıktan yada işsizlikten nasıl bahsediyor anlamıyorum??

birde bu yabancı uyruklu kadınlar meselesi var onlar yatılı olarak çalışmayı tercih ediyor ve

dolar üzerinden maaş talep ediyorlar::

evet bu bir iş yani bir meslek olarak algılanmadığı içinde pek çok sorun bizim gibi yardımcı

bir elemana ihtiyacı olanları bekliyor

Fazla uzatmamak gerekirse benimde en az haftada 4-5 gün rutin ev işlerimiz için

yardımımıza koşabilecek bir kanatsız meleğe ihtiyacım var inşallah gelecek..:kkk:

inşallah benimde böyle diyebileceğim biri çıkar gelir beni bulur yada ben onu..velasıl kelam

arayışta olunca tüm olasılıkları değerlendiriyorsunuz ya bende danışmanlık firmaları dahil

tüm ilanları aradım mail attım keza burayada çeşitli yazılar yazdım lakin düşünüyorum hep

aynı sonuca varıyorum özellikle ülkemizde çoğunlukla çalışmak istenmiyor ve tabiri caizse

oturduğu yerden sanki havadan gelecek bir para bekleniyor benim kanım bu çok

üzülüyorum insanlar açlıktan yada işsizlikten nasıl bahsediyor anlamıyorum??

birde bu yabancı uyruklu kadınlar meselesi var onlar yatılı olarak çalışmayı tercih ediyor ve

dolar üzerinden maaş talep ediyorlar::

evet bu bir iş yani bir meslek olarak algılanmadığı içinde pek çok sorun bizim gibi yardımcı

bir elemana ihtiyacı olanları bekliyor

Fazla uzatmamak gerekirse benimde en az haftada 4-5 gün rutin ev işlerimiz için

yardımımıza koşabilecek bir kanatsız meleğe ihtiyacım var inşallah gelecek..:kkk:

hala güvenilir birini bulamadıysanız ben talibim.inanın pişman olmazsınız .kendi evim nasılsa sizin evinizde benim için aynı önem derecesinde olacaktır numaram 5546973640

Merhabalar,
Evim içerenköyde. Eşim, ben ve bir de kedimiz var. Haftada 2 ya da 3 gün olmak üzere yarım gün gelebilecek birine ihtiyacım var.
Derdim sürekli camların, koltukların silinmesi değil. Bunlar tamamen bana yardıma gelecek kişinin insiyatifine bağlı
ama isteğim evime geldiğim zaman herşeyin düzenli ve temiz durması.
3 senelik evliyim, yardımcımdan beklentim kendi evi gibi evime sahip çıkıp, temiz tutması.
Lütfen dürüst ve güvenilir kişiler benimle irtibata geçsin. Biliyorum bunu bu şekilde söylemek biraz garip ama
yardıma gelecek kişi bana bugün şu işim var gelemeyeceğim ya da şunu yapamayacağım ya da
erken çıkacağım desin hiç sorun değil ama yeterki güvenebileceğim biri olsun.
Özellikle istediğim yemek ve ütü olacak. Eğer bu şekilde çalışmak sizin için de uygunsa
diğer detaylar ve ücretle ilgili lütfen benimle irtibata geçin. Bütçemin de uyabileceği bir yardımcı ile çalışmak isterim.
mail adresim. Özelden telefon numaranızı yazarsan sizi ararım.

Şimdiden teşekkürler,

merhaba adım CANAN ALATAŞ ATAŞEHİR YENİ ÇAMLICA DA İKAMET ETMEKTEYİM.1960 DOĞUMLUYUM.ATAŞEHİR FLORA EVLERİNDE 7 SENE ÇALIŞTIM.YENİ AYRILDIM TEL NO 0535 3722015

Back