• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ICEgirl artık HOTgirl ;))

Arkadaşlar bir sorum daha olacak, bu silikonun süresi ne kadar en son 30sene diye duymuştum öyle mi? Kaç sene sonra çıkarttırmak gerekiyormuş?

Arkadaşlar bir sorum daha olacak, bu silikonun süresi ne kadar en son 30sene diye duymuştum öyle mi? Kaç sene sonra çıkarttırmak gerekiyormuş?

valla ömürlük olabiliyormuş ama zaten doğum yapınca emzirince ne halde olur bilemem :D bide benimki kas altı hiç hissedilmiyo valla :D çok güzell :)))

valla ömürlük olabiliyormuş ama zaten doğum yapınca emzirince ne halde olur bilemem :D bide benimki kas altı hiç hissedilmiyo valla :D çok güzell :)))

Gerçekten mi canııım :-O ömürlük olması süpermiş vee ellenince farkedilmemeside süpermişş evlenmeden yaptırırsam evlendiğim kişiye söylemek zorunda kalmam o zaman ve doğal gibi olur :) bide ömürlük oluyosa çıkarttırma streside olmaz vay be iyiymiş böyle olduğunu bilmiyodum :)

Gerçekten mi canııım :-O ömürlük olması süpermiş vee ellenince farkedilmemeside süpermişş evlenmeden yaptırırsam evlendiğim kişiye söylemek zorunda kalmam o zaman ve doğal gibi olur :) bide ömürlük oluyosa çıkarttırma streside olmaz vay be iyiymiş böyle olduğunu bilmiyodum :)

tabni sorun yaşamazsan çıkarttmana gerek kalmaz ama 3 yıl sonra bile kapsul oluşabiliyormus o.O o.O bende sölemiyormmm anlamadı bile :D

Ben 10-15 yil sonra degistirilmesinin daha iyi olucagini duymustum canim doktorumda oyle diyo

tabni sorun yaşamazsan çıkarttmana gerek kalmaz ama 3 yıl sonra bile kapsul oluşabiliyormus o.O o.O bende sölemiyormmm anlamadı bile :D
Vaayy süpermiş farketmemesi canım ya çok iyii :)) of o işler sıkıntı işte :/
Ben 10-15 yil sonra degistirilmesinin daha iyi olucagini duymustum canim doktorumda oyle diyo
Ya tek ameliyatla işin bitmemesi böyle şeylerin olabilmesi kötü :(

Vaayy süpermiş farketmemesi canım ya çok iyii :)) of o işler sıkıntı işte :/

Ya tek ameliyatla işin bitmemesi böyle şeylerin olabilmesi kötü :(

Canim zaten o kadar sene sonra cocuk yapmis olurum sarkma olur illaki bende toplattiririm diye dusunuyorum:))

özelde mi oldun peki yoksa üniv. hast. falan mı sana ne kadara mal oldu bu ameliyat ?

Hiç alakası yok ama çok canımı sıkan bişey var yaklaşık 1 yıldır gögüslerimdeki hasasiyet beni deli ediyo daha önce de bahsetmiştim aslında başka ark konularında. şöyle ki her adet döneminden 10-15 gün kadar önce gögüslerim öyle bi hale geliyo ki ağrı ve gerginlikten dokunamıyorum bile banyoda falan yumuşuyo da biraz rahatlıyorum sonra yine aynı taki adet olana kadar işte bitimine yakın göüslerimde rahatlıyo ama nerdeyse ayın yarısı bunu yaşayarak geçiyo BELKİ DE BURDA AMELİYAT OLAN ARKADAŞLARIN 1 HAFTA 10 GÜN YAŞADIĞI AMELİYAT SONRASI SIKINTIYI BEN HER AY YAŞIYORUM :50: Dr gittim genel cerraha bana süt hormonlarımın fazla yoğun olduğunu bundan kaynaklandığı söyledi ilaç bile vermedi ama bu şekilde mi gitcek ömür boyu anlamadım ve daha önce de yoktu şimdi hayırlısıyla buna rağmen ameliyat olcam ama şuanda bile bana o dönemlerde gögüslerim o kadar ağırmış gibi geliyo ameliyattan sonra inanın korkuyorum misal 350 cc kondu herhalde 1 kilo gibi hissederim bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı ya da cevrelerinde yaşayanlardan duyan var mı ? nasıl bi çözüm bulsam bilmiyorum. gögüslerim üzerine yüz üstü uzanamıyorum mesela ağrıyo hassas ameliyattan hiç yüz üstü yatamıcam galiba.

sen ne zaman ameliyatı oldun canım yüzüstü yatamayacak kadar ağrıyosa sıkıntı bu...bende olmaya korkanlardanım.ölçüm 70cme 78 cm..8 cmlik bi fark var yani bildiğin küçükk

ıce girl meraba nasılsın pişmanlık varmı neden oldumki diye....
kendini nasıl hissediyorsun?

geçmiş olsun hotgirl :) çok yakın tarihlerde ameliyat olmuşuz. Hastane odasında yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm. Keşke güvendiğin bir kız arkadaşından rica etseydin gece yanında kalsaydı. İnsanın böyle zamanlarında becerikli anaç birilerinin yanında olması çok daha iyi hissettiriyor. Ama sen de maşallah çok güzel atlatmışsın bu süreci. Daha da güçlenmişsindir. Ömür boyu yeni halinin tadını çıkarırsın umarım :) dekolte ciciler almaya başladın mı? :)

ıce girl meraba nasılsın pişmanlık varmı neden oldumki diye....
kendini nasıl hissediyorsun?

pişmanlıkk... ameliyat günümde pişmanlık yaşadım ağrıdan dolayıı ilk 2 gün :) amaa sonrasında çok çok iyi oldum şuan süperimmm 10.günüm ama amelşyat olmamış gibiyim ve de mükemmel bir duygu yaa elemeye kıyamıyorum sanki balon elleyince havası sönücek diye korkuyorum :D :D :D valla bakmaya doyamıyorum ;))

geçmiş olsun hotgirl :) çok yakın tarihlerde ameliyat olmuşuz. Hastane odasında yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm. Keşke güvendiğin bir kız arkadaşından rica etseydin gece yanında kalsaydı. İnsanın böyle zamanlarında becerikli anaç birilerinin yanında olması çok daha iyi hissettiriyor. Ama sen de maşallah çok güzel atlatmışsın bu süreci. Daha da güçlenmişsindir. Ömür boyu yeni halinin tadını çıkarırsın umarım :) dekolte ciciler almaya başladın mı? :)

hayır daha başlamadım ama kaç aydır netten araştırıyordum beğendiklerimi kaydediyordum hep :) şimdi hangisi alıcam diye kararsız kaldım :)) yılbaşı indirimi başlasınnn mağazalara da bakıcam yehhu ~~ :54:

Son düzenleme:
canım kesinleşti artık bende ameliyat olacamm ve çok mutluyumm şimdiden.önümüzdeki hafta doktor görüşmesine başlarım heralde ve ocak bitmeden ameliyatımı olmak istiyorum.volkan bedenede gidecem senin tavsiyenle.sen nasılsın peki herşey yolundamı ciciler daha iyimi;-)

kızlerrrr merhaba bende bu cuma ameliyat olacağım ama sigarayı bırakamadım çok korkuyorum bu konuda bilginiz varmı sigara içerken ameliyat olan varsa nolur cevap versin :5::5::5::5::5::5:

kızlerrrr merhaba bende bu cuma ameliyat olacağım ama sigarayı bırakamadım çok korkuyorum bu konuda bilginiz varmı sigara içerken ameliyat olan varsa nolur cevap versin :5::5::5::5::5::5:

En azından şimdi bırak canım 2gün bile olsa temizlensin vücut.anestezi konusunda soru olabiliyormuş bende çok zorlanacam ama mecbur bırakacam 15 gün önceden ve sonrada inş hiç başlamam ama 1ay içmem ondan eminim.kendin için tut kendini derim canım şimdiden hayırlı olsun memişlerin;-) sürecinin detaylarını bekliyoruz.

canım kesinleşti artık bende ameliyat olacamm ve çok mutluyumm şimdiden.önümüzdeki hafta doktor görüşmesine başlarım heralde ve ocak bitmeden ameliyatımı olmak istiyorum.volkan bedenede gidecem senin tavsiyenle.sen nasılsın peki herşey yolundamı ciciler daha iyimi;-)

hadi hayırlısı bakalım valla çok iyiyim bende canım :) ama arada pişmanlık oluyor keşke 325 değilde 350 taktırsaymışım :d resim eklicem ben bugun yarın becerebilirsem bakarsın sende :)

canım gecmıs olsun insallah en kısa zamanda bomba gibi olucaksın darisi olmak ıstıyenlerın basına çooook guzel anlatmıssın yasadıgın herseyı bunları bızlerle paylasdıgın için sana çoook tsk ederim ....

Back