• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ICEgirl artık HOTgirl ;))

özelde mi oldun peki yoksa üniv. hast. falan mı sana ne kadara mal oldu bu ameliyat ?

Hiç alakası yok ama çok canımı sıkan bişey var yaklaşık 1 yıldır gögüslerimdeki hasasiyet beni deli ediyo daha önce de bahsetmiştim aslında başka ark konularında. şöyle ki her adet döneminden 10-15 gün kadar önce gögüslerim öyle bi hale geliyo ki ağrı ve gerginlikten dokunamıyorum bile banyoda falan yumuşuyo da biraz rahatlıyorum sonra yine aynı taki adet olana kadar işte bitimine yakın göüslerimde rahatlıyo ama nerdeyse ayın yarısı bunu yaşayarak geçiyo BELKİ DE BURDA AMELİYAT OLAN ARKADAŞLARIN 1 HAFTA 10 GÜN YAŞADIĞI AMELİYAT SONRASI SIKINTIYI BEN HER AY YAŞIYORUM :50: Dr gittim genel cerraha bana süt hormonlarımın fazla yoğun olduğunu bundan kaynaklandığı söyledi ilaç bile vermedi ama bu şekilde mi gitcek ömür boyu anlamadım ve daha önce de yoktu şimdi hayırlısıyla buna rağmen ameliyat olcam ama şuanda bile bana o dönemlerde gögüslerim o kadar ağırmış gibi geliyo ameliyattan sonra inanın korkuyorum misal 350 cc kondu herhalde 1 kilo gibi hissederim bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı ya da cevrelerinde yaşayanlardan duyan var mı ? nasıl bi çözüm bulsam bilmiyorum. gögüslerim üzerine yüz üstü uzanamıyorum mesela ağrıyo hassas ameliyattan hiç yüz üstü yatamıcam galiba.

Canım ben özelde oldum mersinde forum yaşam hastanesinde :) doktorm ameliyatlarını orada yapıyor 4 bin lira herşey dahil :) biriktirene kdr canım çıktı şimdi isteyip de gözümde kalan para harcamıyım diye nefsime hakim olup ama alamadığım için üzüldüğüm çoğu şeyi şimdi alabilmenin de mutluluğunu yaşıyorum üstelik bugunde burs çıktı üstüne ocaktada bursumu alıcam o kadar mutluyum ki anlatamam <3

ama ilk gün biri benim üzerimde oturuyor gibi hissediyordum çok kötüydü o.O ama 3.günümsde hersey çok normaldi ki üstelik bana yardımcı olan kimsem yoktu ben hastanede kolumu oynatamadığımdan yemeğimi bile yiyemedim bana yemekleri dağıtan kadın halime acıyıp yedirdi.. şunu anladım ki allah kimseyi kimenin eline muhtaç etmesin. :)

Son düzenleme:
Canım ben özelde oldum mersinde forum yaşam hastanesinde :) doktorm ameliyatlarını orada yapıyor 4 bin lira herşey dahil :) biriktirene kdr canım çıktı şimdi isteyip de gözümde kalan para harcamıyım diye nefsime hakim olup ama alamadığım için üzüldüğüm çoğu şeyi şimdi alabilmenin de mutluluğunu yaşıyorum üstelik bugunde burs çıktı üstüne ocaktada bursumu alıcam o kadar mutluyum ki anlatamam <3

ama ilk gün biri benim üzerimde oturuyor gibi hissediyordum çok kötüydü o.O ama 3.günümsde hersey çok normaldi ki üstelik bana yardımcı olan kimsem yoktu ben hastanede kolumu oynatamadığımdan yemeğimi bile yiyemedim bana yemekleri dağıtan kadın halime acıyıp yedirdi.. şunu anladım ki allah kimseyi kimenin eline muhtaç etmesin. :)

ah canım benim güzelliklerinin hayrını gör inşallah.. bende bacağım kırılıp bi adıma hasret kaldığımda anlamıştım ne demek olduğunu Allah aratmasın sağlığımızı.. maşallah 3 gün kas altı için çok çok iyi yani çok normal sonuçta kesilen kas küçük bıçak sıyrığı değil ki maşallah canım sana :nazar::nazar::nazar: darısı da bana inşallah..

ah canım benim güzelliklerinin hayrını gör inşallah.. bende bacağım kırılıp bi adıma hasret kaldığımda anlamıştım ne demek olduğunu Allah aratmasın sağlığımızı.. maşallah 3 gün kas altı için çok çok iyi yani çok normal sonuçta kesilen kas küçük bıçak sıyrığı değil ki maşallah canım sana :nazar::nazar::nazar: darısı da bana inşallah..

Teşekkür ederim :) darısı sana inşallah sende benim gibi kısa zamanda atlatırsın :) biran önce yumuşamalarını bekliyorum bende sabırsızlıkla :)
sen nerde olmayı düşünüyorsun ?

Teşekkür ederim :) darısı sana inşallah sende benim gibi kısa zamanda atlatırsın :) biran önce yumuşamalarını bekliyorum bende sabırsızlıkla :)
sen nerde olmayı düşünüyorsun ?

geçmiş olsun hayırlı olsunnn.mersindeymişsin canım bende mersindeyim biraz bilgi verirsen çok sevinirim.iyileşme sürecin çok kısa sürer inşallah darısı banaa olsun artıkk:ssz:

Doktorun kimdi canım?forum yaşamda olmuşsun sanırım bende yıllardır bekliyorum bunun için hem maddi olarak hemde nişanlım izin vermiyor?ama ikna ediyorum artık 3 4aya düğünüm var ve yılbaşından sonra ameliyat olacam inş.fiyat doktor iyileşme süreci bunları merak ediyorum:-) gerçi yeni ama doktorun söylediklerinden en azından yardımcı olabilirsin.

Doktorun kimdi canım?forum yaşamda olmuşsun sanırım bende yıllardır bekliyorum bunun için hem maddi olarak hemde nişanlım izin vermiyor?ama ikna ediyorum artık 3 4aya düğünüm var ve yılbaşından sonra ameliyat olacam inş.fiyat doktor iyileşme süreci bunları merak ediyorum:-) gerçi yeni ama doktorun söylediklerinden en azından yardımcı olabilirsin.

canım doktorum Volkan Beden, adesenin yan tarafındaki akademi apt da muayenehanesi var.. 4000 bine oldum bu devirde bu fiyata özel hastanede iyi yani... :) bende biriktirene kadr canım çıktı :( evet yeni benim daha 1 hafta bile olmadı :) ama ben normalde kan bile görmeyi bırak duymaya bile dayanamam o.O kan şekerim düşer gözlerim kararır benim ameliyatım çok çabuk bitti benim için ben ameliyat bitiminde ameliyat masasında uyandım ve o zmn rüya görüyordum :D :D bana sesleniyorlardı bn farkında bile değildim ameliyat olduğumun :D kim bunlar yaa niye uyandırıyorlar beni uykumdan dedim :D öle işteee :D daha sormak istedin varsa cevaplarım :)

Konuyu tekrar okudum canım detaylı çok güzel anlatmışsın tşkk.volkan bedeni bikaçkez duymuştum iyiydi ama birebir hastasıyla hiç konuşmamıştım çok ii oldu.fiyat bizim için çok aslında ama diğer fiyatlara göre çok çok iyi gerçekten üstelik 2gece hastanede kalmışsın.ben çok doğal bi gçrünüm istiyorum o yüzden damla düşünüyorum.tek korkum çok sert olur hareketsiz ve yapay durması,zaten nişanlım hiç istemiyor bide öyle olursa yanarımvalla.mersinde başka bi arkadaş bu konuda dertli 1 yılı geçti ve hala sertlik geçmemiş:-( bir hafta çok yeni ama maşallah bi sorun yaşamamışsın ve böyle devam eder inş canım.muayene ücretsiz sanırım doğrumu canım?

Konuyu tekrar okudum canım detaylı çok güzel anlatmışsın tşkk.volkan bedeni bikaçkez duymuştum iyiydi ama birebir hastasıyla hiç konuşmamıştım çok ii oldu.fiyat bizim için çok aslında ama diğer fiyatlara göre çok çok iyi gerçekten üstelik 2gece hastanede kalmışsın.ben çok doğal bi gçrünüm istiyorum o yüzden damla düşünüyorum.tek korkum çok sert olur hareketsiz ve yapay durması,zaten nişanlım hiç istemiyor bide öyle olursa yanarımvalla.mersinde başka bi arkadaş bu konuda dertli 1 yılı geçti ve hala sertlik geçmemiş:-( bir hafta çok yeni ama maşallah bi sorun yaşamamışsın ve böyle devam eder inş canım.muayene ücretsiz sanırım doğrumu canım?

evet canım ücretsiz.. valla benimkiler çok hafiften başladı yumuşamaya.. inş 1 aya çok daha güzel olucaklar sargım ve elastik bandajım çıkınca resim yüklicem zaten :)

En yakın zamanda gidiyorum muayene için en azından muayene ücretinden yırttım:-) umarım canım ya bu kadar kısa sürede bunu hissetmen çok güzel zaman geçtikçe doğal memiş gibi olsun zaten çok yumuşak olmasın.bide dokunulduğunda hissedilmesin bide istediğimiz büyüklükte olsun bide bide;-) küçük olmasın artık yaaa yetti banada off hemen halletmem lazım bunu,inşallah hiç pişmanlık yaşamayız.

En yakın zamanda gidiyorum muayene için en azından muayene ücretinden yırttım:-) umarım canım ya bu kadar kısa sürede bunu hissetmen çok güzel zaman geçtikçe doğal memiş gibi olsun zaten çok yumuşak olmasın.bide dokunulduğunda hissedilmesin bide istediğimiz büyüklükte olsun bide bide;-) küçük olmasın artık yaaa yetti banada off hemen halletmem lazım bunu,inşallah hiç pişmanlık yaşamayız.

inş canım sende hayallerine kavusursun ;))

işte böyle şeyler duyunca seviniyorum cesaretim artıyor :1: ama acıları duyunca vazgeçiyorum. çok sevindim canım darısı başımıza

hiç korkma canım ben nerdeyse benim damar yolum açılırken elimden vazgeçiyordum çünkü ben hiç dayanamam kanımsı işlere kan şekerüm o gün düştü doktor resimlerimi zor çekti ayakta ameliyata girmeden ama sonradan bu hallerini düşünerek girdim ameliyata kendini sonraki zamanki düzelmiş psikolojine odakla o zaman hiç sıkıntı kalmaz :)

Arkadaşlar merhaba, bende aynı dertten muzdaribim göğüslerim yok gibi dümdüz :( ve silikon için paramda yok anca bikaç sene sonra işe başlayınca belki biriktirebilirim... Bişey sormak istiyorum dokununca ele geliyormu silikon farkediliyormu?

Back