özelde mi oldun peki yoksa üniv. hast. falan mı sana ne kadara mal oldu bu ameliyat ?
Hiç alakası yok ama çok canımı sıkan bişey var yaklaşık 1 yıldır gögüslerimdeki hasasiyet beni deli ediyo daha önce de bahsetmiştim aslında başka ark konularında. şöyle ki her adet döneminden 10-15 gün kadar önce gögüslerim öyle bi hale geliyo ki ağrı ve gerginlikten dokunamıyorum bile banyoda falan yumuşuyo da biraz rahatlıyorum sonra yine aynı taki adet olana kadar işte bitimine yakın göüslerimde rahatlıyo ama nerdeyse ayın yarısı bunu yaşayarak geçiyo BELKİ DE BURDA AMELİYAT OLAN ARKADAŞLARIN 1 HAFTA 10 GÜN YAŞADIĞI AMELİYAT SONRASI SIKINTIYI BEN HER AY YAŞIYORUM Dr gittim genel cerraha bana süt hormonlarımın fazla yoğun olduğunu bundan kaynaklandığı söyledi ilaç bile vermedi ama bu şekilde mi gitcek ömür boyu anlamadım ve daha önce de yoktu şimdi hayırlısıyla buna rağmen ameliyat olcam ama şuanda bile bana o dönemlerde gögüslerim o kadar ağırmış gibi geliyo ameliyattan sonra inanın korkuyorum misal 350 cc kondu herhalde 1 kilo gibi hissederim bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı ya da cevrelerinde yaşayanlardan duyan var mı ? nasıl bi çözüm bulsam bilmiyorum. gögüslerim üzerine yüz üstü uzanamıyorum mesela ağrıyo hassas ameliyattan hiç yüz üstü yatamıcam galiba.
Canım ben özelde oldum mersinde forum yaşam hastanesinde :) doktorm ameliyatlarını orada yapıyor 4 bin lira herşey dahil :) biriktirene kdr canım çıktı şimdi isteyip de gözümde kalan para harcamıyım diye nefsime hakim olup ama alamadığım için üzüldüğüm çoğu şeyi şimdi alabilmenin de mutluluğunu yaşıyorum üstelik bugunde burs çıktı üstüne ocaktada bursumu alıcam o kadar mutluyum ki anlatamam <3
ama ilk gün biri benim üzerimde oturuyor gibi hissediyordum çok kötüydü ama 3.günümsde hersey çok normaldi ki üstelik bana yardımcı olan kimsem yoktu ben hastanede kolumu oynatamadığımdan yemeğimi bile yiyemedim bana yemekleri dağıtan kadın halime acıyıp yedirdi.. şunu anladım ki allah kimseyi kimenin eline muhtaç etmesin. :)
Son düzenleme: